PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (61)
Raspunsuri - Pagina 16
MissJJ spune:
Nico nu stiu nimic de asta. Da ai patit ceva?
Doamna C pe ale mele nu scrie nimic cat trebuie tinute deschise numai alea de la antibiotic scrie. Oricum daca le tii in sticla bine inchisa in cutia lor si la temp potrivita in dulapior nu vad de ce ar fi pb.
Nicolica felicitari pt colectia de dintisori si ne bucuram ca sunteti mai bine. 
Gabriela ce sa facem mai avem si zile din astea.
Sper sa reusesti totusi sa te odihnesti.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Babee spune:
Nico daca nu ma insel chiar la mamici de ian-febr 2004 -la Phillip adica- parca a fost o mamica, dar nu imi mai amintesc.Laparoscopic nu e asa rau, poate nu iti fac anestezie decat cu putin gaz, ma gandesc ca e destul de serioasa treaba daca ti-au recomandat acum operatia.Si presupun ca stiu si medicii ca e altfel acum ca esti insrcinata.Altceva nu stiu ce sa iti spun, sanatate multa multa.
Tineti-mi pumnii ca vor la nani-sper sa dorm si eu, ca ei sigur!
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
Piersicutze spune:
da babee ..e urgenta chiar
mi-au zis sa am maare grija ce manac pana la operatie 
eu am incredere in doctori, dar v-am zis ca m-au spoeriat rau colegele.
imi pare rau ca nu am mai apucat sa va scriu si eu nici un mesaj, dar o sa recuperez
andreea25 spune:
sunt si mai in ceatza cu suspensiile acu'
.am sa intreb si eu o prietena farmacista sa vedem ce zice si ea.
ioana pupici lui Vla,sa treaca buba de la vaccin,si iti tin pumnii sa nu ai noapte alba
babee,nico sanatate si aveti grija de voi 
mada ma bucur ca esti ok.
julax sa sti ca nici fiimea nu da importanta la " nu e voie" ,nu ca nu ar intelege,dar alege sa ma ignore sau sa mi faca in contra
.
crissa,muuh sanatate maxima la puiuti.ari doarme asa ca bucatarie scrie pe mine.va poop
mami si cu Ari(4 august 2006)
Cristina_Ioana spune:
Babee, mor de rad cand citesc postarile tale 
Somnic usor!
Nico, imi pare tare rau ca tre sa te operezi. Sanatate multa
Miruna, esti o enciclopedie ambulanta. Sper sa nu avem vreodata pb cu burta si kkrea, dar daca om avea, pe tine te intreb 
Noi acum dansam pe Mr. Originality 
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Babee spune:
Asa..ninge, eu sunt aici-nu dorm, da?
Si m-am gandit:ma incalt cu ghetele norocoase si ma duc sa trag un loz, poate-mi poarta noroc javra aia ce-l facu![]()
Gabriela
, Phillip si Rebecca
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by julax
Am incercat si eu cu ,,nu e voie "cand imi tot dadea peste linguritza sau peste cana cu lapte si parca e mai rau ca inainteSe amuza mai tare si dupa scurt timp repeta faza.Nu i-am spus pitzigaiat ,ci pe un ton mai jos,i-am si explicat si nik,din contra...Oricum la el faza cu ,,nu e voie"nu da roade in general.Poate intelege daca-i spun invers.Hmm
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
emilia
cu
26+ si Alexandru Paul(16.08.2006)poze cu noi
emiliapop spune:
Babee spune-mi si mie cum faci cu calcatul, ca al meu vine si trage de masa de calcat sa o darame pe el,de masina de calcat sa vada ce face chestia aia cu fir si sa vada daca aterizeaza de pe masa asa ca nu prea pot sa calc cu el deoarece imi e frica sa nu se friga sau sa patim alte nebunii.
Cand doarme mai fac curat prin casa si vb cu voi pe net, nu ma indur sa ma apuc de calcat.![]()
Miruna si eu am aranjat casa sa nu se raneasca cu ceva, siguranta la prize, sigurante la sertare, toate lucrurile periculoase catarate pe sus dar cu cataratul lui pe canapea si fotolii ce sa fac? Sa le intorc cu fundul in sus? Ca el se suie pe ele ca sa imi atraga atentia cand nu sunt eu atenta la el si incepe sa topaie si sa chiuie!![]()
emilia
cu
Anastasia 26+ si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by Babee
Asa..ninge, eu sunt aici-nu dorm, da?
Si m-am gandit:ma incalt cu ghetele norocoase si ma duc sa trag un loz, poate-mi poarta noroc javra aia ce-l facu
Gabriela, Phillip si Rebecca
Babee ii lasi siguri in casa?

Mult Noroc cu lozul sa fie castigator !!!

emilia
cu
Anastasia 26+ si Alexandru Paul(16.08.2006)poze cu noi
Babee spune:
Nu ii las niciodata singuri in casa.S-au trezit si mergem cu totii ca e prea frumos![]()
Gabriela
, Phillip si Rebecca