Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (256)
Raspunsuri - Pagina 20
marchplayer spune:
Alina, multumesc dear! Vezi ca nu-i greu sa prinzi si tu curaj! I-ar trebui o surioara sau un fratior lui Ayan! Si mie mi se pare important sa-i creasca parintii pe copii, nu bunicii(atunci cand este posibil), si neeaparat copii sa stea impreuna. Deja separatia asta mi se pare chiar grava in relatia lor de mai tarziu.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
Citat de p-acolo:
"Iq depinde pare-se in speta de ...ruleta ruseasca! dispersia IQ urmeaza grafic clopotul lui Gauss,cu tendinta generala a progeniturilor de a avea un IQ tinzand spre 100,indiferent din ce parte se indreapta spre acest 100.Deci, media IQ copil din doi parinti destepti foc va fi mai mica decat media IQ parinti .Pe romaneste,doi docti vor avea mai degraba un copil mai prost ca ei decat unul mai destept si invers,doi IQ modesti vor avea cel mai probabil un copil mai destept ca ei. paradox,nu?
In ambele tabere, IQ mic Iq exista exceptiile care fac acest grafic sa semene cu un clopot. exista copii cu iq modest din parinti docti si copii cu iq fenomenal din oameni normali.
Si ca o completare esentiala ,prin IQ parinti intelegem POTENTIALUL IQ, pe care Ion de la coada oii nu-l atinge ,dar fiu-su scolit poate ca da,si un virtual TU stai si te minunezi cum ii mai destept al lu'Ion decat al tau...So, cum ti-o fii norocul !" 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
marchplayer spune:
Alina n-a demontat teoria cu alaptatul Irino ca a uitat sa specifica ca ea fiind mai toata ziua singurica acasa cu Ayan nu prea s-a conversat cu acesta. Un lucru important in dezvoltarea vorbirii copilului este si aceea de ai vorbi continuu.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
IRINO lasa ca asa cum esti nedumerita cu sortimentele de plastilina,asa am patit eu cu pasta de dinti: abia de cateva zile am vazut ca scrie "peste 6 ani" ,noroc ca instinctul a lucrat si nu i-am, pus decat de vreo doua ori
Eu am vazut Colgate "pentru copii" si mi-a fost de-ajuns
Data viitoare ma uit cum trebuie,vedeti de ce e bun forumul? ![]()
d_melli spune:
Stiti cum e cu vorbiul asta asa cum a fost si cu mersul...vai asa repede a inceput?...al meu o sa mearga la pastele cailor...vai da asa repede a stat in fund...al meu trebue batut in cuie ca sa stea....si tot asa pot continua exemplele...stati sa faca doi ani si un pic si apoi sa vedeti desene ...ca cei din urma ii ajung pe cei dintai si ii si intre si apoi sa va vad
...important e sa fie sanatosi toti ca de vorbit au toata viata in fata.
Daniela la faza cu bunicii sunt de acord , dar dc muncesti cu cine e mai bine sa stea cu bona sua cu bunicii? Indiferent cum eu zic ca trebuie sa fie armonie.Iar cu plastilina iar o sa se uite alea la mine cala desne dc cer platilina din lut sau faina asa cum au facut cand am ceurt celofan...cica asa se zicea pe vremuri acum ii spune foaie de prospetime
acina spune:
Alina da mai, apropo de Mirela imi zicea de nepotelul ei ca stie denumirile tuturor dinozaurilor , fara sa greseasca.Bey frate si au unii niste nume de ti se impleticeste tie om mare limba in gura ...dar el le zicea corect.E vb de acelasi copilas.
Anca
11 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
monica70 spune:
ALINA cum stai cu husbandu'? L-ai mai inmuiat pentru al doilea bebe?
DANIELA ai dreptate,dar sa fie si bunicii in zona pentru o mana de ajutor.
d_melli spune:
Daniela al meu a stat cu 5 personae minim care parlesc nonstop si cu copii mereu inpreajma si uite ca tot nu vb ...deci...caree explicatia bre...ia baga tu...
monica70 spune:
IRINOOOO FOAIE DE PROSPETIME??? 
alinutza_80 spune:
Moni, eu m-as incumeta la bb2, e-adevarat ca nu chiar acum, dar Gabi nuuuuuuuuuuuu! Si nu neaparat ca ar fi greu cat de faptul ca i se pare ca nu le-ar da atentie suficienta fiecaruia! Il conving eu, nu-mi fac griji!