Strumfi de iulie-august 2007 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

mai fetelor eu citesc din urma si acum am ajuns la urarile de zi sfanta
multam fain la toate si ca tare imi sunteti dragi
si cand am auzit(citit) de Radauti parca nu mi-a venit a crede, eu acolo m-am nascut si mi-e un dor de meleagurile mele natale de nu pot spune
va ca mi-ati facut ziua frumoasa

Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Alina, daaa, si eu ti-am admirat grasuta.
Carmen, deci tu stai cu bunatatile in frigider. Plimbare placuta.
Carla, Lia.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Violeta, chiar mi-a ramas in minte intrebarea ta legata de muls cat mai mult lapte, ca sa-i lasi acasa lui bebe cat esti tu la munca. Eu n-am idee cat lapte storc acum dintr-un san, am renuntat la pompa ca fac alergie numai cand o vad. Storc cu mana si nu masor... Tin minte ca acum o luna si ceva scoteam cam 80-100 de ml dintr-un san. Din ce-am mai citit pe ici-colo, ideal ar fi sa mulgi laptele dintr-un san in timp ce bebe suge din celalalt sau macar imediat dupa ce se hraneste el, se pare ca asa scoti laptele mai usor si mai mult. Plus chestiile clasice - alimentatie echilibrata, sa bei suficiente lichide, odihna etc.

Aylin, ! Mereu ma intristez cand aud de ispravile Almei - cu siguranta va chinuiti mult si tu, si ea... Nici nu stiu ce-ai putea face. Excluzand motive medicale (Doamne fereste!) pentru agitatia ei, ma gandesc ca ar fi o idee sa incerci sa-i stabilesti o rutina foarte clara legata de mese, de dormit etc. O sa-ti manance nervii o vreme, dar poate pe termen lung... Cand intuiesti ca ar vrea sa adoarma, inainte de tipatul ala de somn despre care povesteai, incearca sa creezi asa, un context propice adormitului: inveleste-o in ceva cald, da-i suzeta, pune-i ceva muzica monotona, culc-o mereu in acelasi loc, in aceeasi paturica etc. Pe de alta parte, daca ea a inceput deja sa tipe, imi inchipui ca toate ghidusiile astea sunt pa de ploaie... amandoua fetele, sa fie tari si sa treaca peste perioada asta! A! Si sa te ajte cineva!!! Una e cand legeni tu de una singura, de ajungi sa plangi impreuna cu Alma si alta e cand faci cu schimbul cu cineva.

Oana, sunt antologice replicile Stefanului tau!

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Ioana75, am gasit boma prin recomandare pana la urma. E o doamana care a fost bona la o cunostinta si avea referinte f bune si a lucrat si vreo 30 de ani la cresa, a tot ingrijit copilasi..pare in regula, sa dea Dumnezeu sa fie bine i continuare. Iti tin pumnii sa gasesti sau iti dau numele unei tipe fffff dragutze de la o agentie. Am fost si am vizionat vreo 5 bone, chiar imi placuse f mult de una din ele. Cum vrei tu. Si iti vand un pont si cu plata comisionului daca vrei...
Karligutzoooo esti super dragalasha. Mi-a placut interpretarea ta cu ignoratii, esti dulce foc. Dar nu la aia ma referam, ci ma alintam si io ca mie nu mi-a raspuns nimeni la faza cu mulsul cu mililitrii aia poopici ai multi de la mine.
Aylin, tu intrebai de botez, cred, nu? La noi a fost asa cum a zis si mihaela: nasii iau lumanarea, trusoul bblui cu care iese din biserica, alea de pus in piept daca servitzi , plateste biserica si cam atat...noi am dus uleiul de masline, prosop si sapun (asa ne-a cerut preotul, care e prieten de-al meu de vreo 10 ani, deci stia el ce stia) si certificatl de nastere. Cam asta..sper ca n-am uitat nimic. La Euroclinic am fost si eu cu bb, dar nu sunt incantata ca nu au sectie de pediatrie, iar la nou nascuti nu te primesc cu bb daca e bolnavior sau suspect de vreo raceala ceva ca sa nu imbolnaveasca bbii nou nascuti...deci cred ca varianta Medlife e mai nimerita, chiar daca i-am mirosit si eu ca prea se poarta ca la stat. Dar dr Georgescu sau dr Bar sunt foarte dragutze si am auzit ca sunt si pricepute si nu stai la coada la ele, te iau imediat! Pupici si succes cu broscutza ta!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Lia, sarumana de raspuns. Da, am vazut ca atunci canmd suge curge frumos si mult, dar cu toate astea tot nu reusesc sa strang mai mult de 100-150 de ml din ambii sani toata ziua!!! Si iau la greu nutrinatal, galactogil, beau ceai de chimen si anason, ma odihnesc si pap ce trebuie (cu mici exceptii, de pofta). Cred ca va trebui cel putin o masa sa-i bag completare daca o tinem tot asa si sunt tare amarata...am crezut ca e relativ normal cat scot eu cu pompa, dar se pare ca e putin rau!!!! Imi vine sa plang :(((( si nu stiu ce sa fac, jur ca mi-asm facut rana in palma dreapta de la pompa aia, chiar ma strofoc rau sa il alaptez numai natural, dar ce sa fac????
Poopici la toate fetitzele si la puii lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

AndreeaC, sa se repare repede pielea la bebe.
Karligutza, succes la slabit, facem galerie
Aylin, . Si eu tineam o doctorita doar de cantarit si masurat, pana m-am enervat si am renuntat de tot la ea. Noi mergem la IOMC la Mihai Iordachescu, a fost coleg cu maica-mea iar tatal lui m-a vazut pe mine de cand eram ca Saby, deci e o oarecare traditie, oricum suntem foarte multumiti de el.
Monicabo, de ce ti-e frica sa pui fetita in scaunul de masina? Noi l-am folosit zilnic de la 3 saptamani si nu e nici o problema, am facut si 700km intr-o singura zi cu bebe in scaun si a fost ok, am mai oprit sa o alaptez doar. Scaunul nostru merge de la 0+.
Carmena, sorry, chiar nu vreau sa ma laud, mi-e rusine ca sunt dependenta de dulciuri mai ales ca stiu cum trebuie sa mananc sanatos, dar asta e, alte vicii n-am. Si pe bune, n-am nici un merit ca sunt slaba.
Violeta, ca sa nu mai ai rani in palma de la muls poate poti imprumuta o pompa electrica si vezi atunci si diferenta in mililitri.
Ioana,

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

va multumim frumos de aprecieri,ce mai a crescut "pipota" in mine..
mai frate eu nu mananc cine stie ce...dimineatza cand imi aduc aminte bag un iaurt sau doua,activia de la danone cu sau fara fructe.la pranz ca tot omu' ciorba sau supa (plus minus nu neaparat) si felul doi.seara ori un sandwich sau o pitza sau copanele prajite...in fine seara balotez.cam atat.si uitam esenta:tone de dulciuri.si poate secretu' sa fie jumatatea de pahar de heineken seara cu sotul?(al meu e berar,geme frigiderul de bere...)

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Carla, pe bune cu pompa electrica?? Ma refer la diferenta in mililitri de care vorbesti? Ca eu mi-am luat pompa de la Avent si inca o pompa clasica ieftina (mult mai eficace decat aia de la avent), dar daca zici ca merita ma duc s-o cumpar chiar acum!!! Mersi mult de pont. Ce bb dulce ai! Cel putin in poza aia imbracat in mov imi vine sa-l pap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Violeta, asa am auzit si eu pe la amice, eu am o pompa electrica de la Avent si scoate in 15 minute cam 80-100 ml, depinde de zi. Nu fugi sa-ti cumperi una, mai degraba cauta sa imprumuti sa vezi diferenta, ca sa nu arunci banii pe geam.
Multumesc de aprecierile la adresa Sabinei

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by violetan

Lia, sarumana de raspuns. Da, am vazut ca atunci canmd suge curge frumos si mult, dar cu toate astea tot nu reusesc sa strang mai mult de 100-150 de ml din ambii sani toata ziua!!! Si iau la greu nutrinatal, galactogil, beau ceai de chimen si anason, ma odihnesc si pap ce trebuie (cu mici exceptii, de pofta). Cred ca va trebui cel putin o masa sa-i bag completare daca o tinem tot asa si sunt tare amarata...am crezut ca e relativ normal cat scot eu cu pompa, dar se pare ca e putin rau!!!! Imi vine sa plang :(((( si nu stiu ce sa fac, jur ca mi-asm facut rana in palma dreapta de la pompa aia, chiar ma strofoc rau sa il alaptez numai natural, dar ce sa fac????
Poopici la toate fetitzele si la puii lor

Schimba pompa!! Daca pana acum ai alaptat si Laurentiu s-a saturat numai cu laptiul tau, clar ai mai mult lapte in sani decat reusesti sa scoti tu acum. Si eu am incercat o gramada de pompe manuale - una, no name, care-mi crea senzatia de san prins in usa si strans bine acolo (nu glumesc deloc, simteam ca mor de durere), dar nu scotea nicio picatura de lapte (asta desi la mana curgea garla! ). Alta de la Nuk cu care am facut treaba buna, inca una de la Medela, cred etc. Cu fiecare scoteam cantitati diferite de lapte...

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput