Strumfi de iulie-august 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 12
monicabo spune:
Salutare!
Cum va descurcati pe frugul asta cu plimbarile? Eu am mai scos-o pe asta mic a cate putin, zilele astea, bine infofolita, cam in jur de orele 1-2-3...cam in intervalul asta, aproape 1 ora. Luni nu am iesit cand a fost ploaie si vant.
Aylin, eu ies acum mai aproape de casa, in parcul Regina MAria, chiar la intrare pe podul grant, pe partea drepapta cum vii dinspre arcum de triumf, sau de la pta Preseli Libere cu tramvaiul 41.
Voi? Imi pare rau ca nu am apucat sa ne vedem:(
Multa sanatate Almei, sa rezolvati problemele cat mai bine si mai repede. Iar cu dr....daac ai probleme, ce daca te duci mai devreme? Pai astea sunt urgente, n-o sa astepti inca 2 saptamani... Da-i ceva, ca asa e sistemul aici pe la noi si gata.
Sa stii ca nici Andreea mea nu este extraordinar de mancacioasa, eu lapte am, dar nu suge tot. Stii ca am avut si eu probleme cu luatul in greutate, insa luna asta a luat mai bine.
Sa stii ca m-am mai intalnit cu mamici prin parc, si mai multe (vreo 2-3) mi-au spus ca si ele au avut probleme cu copiii in a 3-a lor luna (luna 2 spre 3). o fi vreun "prag" aici, cine stie.
Pupici si ne mai auzim.
PS: La multi ani tuturor mamicilor, taticilor si bebelusilor de ziua numelui.
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
CarlaV spune:
"La Multi Ani!" pentru Mihail si Gavril sarbatoritilor de astazi.
Valen, m-ai omorat cu prajitura ta cu branza, m-am gandit la ea toata noaptea, acum trebuie sa ies sa-mi cumpar ingrediente.
Aylin, noi am avut noroc ca nu a fost urlatoare decat la inceput, de foame si de somn, pana am invatat si eu ce vrea. Ti-am vazut blondutza: e superba si din poze pare foarte cuminte. Daca nu esti multumita de doctor schimba-l, asta-i culmea, sa se supere ca te duci azi cand te-a chemat in 20!
Karligutza, nu e meritul meu ca sunt slaba, e genetic, maica-mea arata impecabil la saizeci si ... de ani. Daca era dupa cat mananc, cred ca acum eram tripla, fiindca imi place mult de tot sa mananc, iar dulciurile sunt si antreu si desert la mine, partea buna e ca am laptic din belsug. Burta n-am mai avut la cateva zile dupa nastere, doar buricul inca nu arata exact ca inainte. Dar oricum as fi aratat nu-mi pasa, imi place mai mult sa mananc decat sa ma uit in oglinda, o si fac mult mai des
. Va admir pe toate cele care puteti tine regim prin renuntarea la anumite alimente sau cantitati, eu n-o sa fiu in stare sa fac asta niciodata. Ai dreptate cu povestea nasterii, trebuie sa ne mobilizam sa o scriem.
Sandrinutza, atata timp cat fetita ia in greutate si se simte bine, e vesela, e activa, eu nu mi-as face griji, chiar daca nu e "in grafic".
Carmena, multumesc. Ma inscriu la tort.
Alina.a, multumesc, am admirat si eu poze de Elisa-grasuna; felicitari pentru jumatatea de kg in 2 saptamani, sa vezi ce de lucruri noi o sa faca dupa puseul asta.
Lia, la multi ani Mirunei!
Ghinetz, tare dragalasi baietii tai, si are Stefan niste texte de ma termina.
Antoanela, merci beaucoup.
Acum am primit si eu alocatia de 200 ron pe octombrie, astept din decembrie si cei 600 ron.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
andreea c spune:
sarbatoritilor de astazi pitici, mamici si tatici.
Carla bine ai revenit. Am admirat-o si eu pe Sabina in poze. E scumpa foc.
Am mai vazut si alti strumfuleti frumosi Ioana, David si Maria Bianca.
Redai chiar vroiam sa te intreb cu ce crema il dai pe David. Raducu meu are exact acelasi "model" de bubite pe fata. Am mai citit despre dermatita atopica si am inteles ca ar fi bune Atoderm, Panderm si Trixera. Tu pe care le-ai incercat?
Fetelor ati auzit de vaccinul acela impotriva cancerului de col? Ce parere aveti?
Andreea
de
www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
CarlaV spune:
AndreeaC, multumim frumos. Scuze ca n-am fost pe faza daca ai mai spus, dar dermatologul ce a spus despre bubite? Mie imi arata ca o alergie, asta asa, la cat se vede din poze.
Gabrielabv spune:
Diana stiu ca e greu sa-ti vezi puiul bolnav dar ei sunt puternici, au resurse nebanuite si ai sa vezi ce repede trece totul
Karli am observat ca pentru tine ora 5 din noapte e plina de activitati, cum reusesti?Iar ce am citit ca vi s-a intamplat la "spitalul" ala privat e de domeniul incredibilului. Cum nu l-ati luat la palme pe dr?
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)
andreea c spune:
Carla nu am ajuns inca la dermatolog, dar din ce am citit pe net si din spusele Anyei pare sa fie dermatita atopica.
Andreea
de
www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
CarlaV spune:
Atunci multa bafta, sa ne spui si noua cum ai rezolvat, ca nu se stie cand ne lovim de aceeasi problema. Daca ai drum pe la Colentina poate n-ar fi rau sa consultati si un dermatolog, daca nu se rezolva pana atunci. Ma gandesc si eu la o prostie... nu e posibil sa il fi deranjat suzeta (daca folositi) sau altceva cu care a fost in contact, poate o paturica?
karligutza spune:
Oana eu cred ca Violetan se referea la noi astia ignoratii care nu poarta numele sfintilor de azi... deci o' fo' ca o gluma cred (o sa ne confirme chiar Violeta cand revine)![]()
Mychy eu pun si usturoi... am papat si in sarcina si ceapa si usturoi, deci se poate si acum... Adeluta nu refuza sa pape orice as fi mancat eu, deci treaba cu gustul trecut in lapte la noi e OK, doar de PICANTERII ma feresc!!!!!!! 
Aylin treaba cu boldul cred ca nu-ti mai iese si acasa pentru ca poate acolo foloseai INTERNET EXPLORER-u' si acasa MOZILLA FIREFOX... in Explorer iti pune boldul, culoarea sau ce introduci acolo unde ai cursorul pe text, iar in Mozilla le pune la sfarsitul textului si trebuie sa le muti cu copy/paste in locul unde vrei sa le ai in text. Poate ca asta e explicatia... daca e asta, merit o floare
....
succes!
GabrielaBV ce sa le mai fac celor de la spital? le dau cu ignore de aici incolo... asa ca nu o sa ma mai vada la fata prea curand! si pe unde pot o sa le fac si reclama proasta! ca o cam merita la asa "tratament" cu pacientii.
Carla la mine genetic e sa fiu mai grasa, dar sper ca eu sa fiu exceptia care confirma regula
, deci o sa incerc sa slabesc dupa 6 luni de la nastere! ![]()
AndreeaC eu prieteneste te-as sfatui sa te grabesti sa ajungi la un dermatolog. Cu iritatiile pe piele nu-i de glumit si in general cu nimic ce ne este vizibil ca nu e in regula la bebelushul nostru. Daca vrei iti fac si o recomandare la Spitalul de Dermatologie de langa Parcul Tineretului. Da-mi un PM. See yaaa!
Reteta de CIORBA RADAUTEANA vine mai tarziu, va rog sa ma iertati... dar trebuie sa ies in oras!
karligutza
sunt mamica Adelutei 
andreea c spune:
Asa am crezut si eu la inceput, ca sunt de la suzeta, dar s-au extins pe toata fata si apoi pe corp. Incepusem sa-i dau si suc de fructe, dar auzind ca acestea ar intretine bubitele i l-am scos. Deocamdata nu vad vreo imbunatatire asa ca am de gand sa ajung si la dermatolog. Poate incerc chiar si la un homeopat.Am citit aici pe forum ca sau vindecat multi copilasi.
Andreea
de
mychydutza spune:
aylin du-te la dr si vezi ca poate exista o explicatie pt faptul ca e atat de agitata. daca nu-ti place dr schimba=l. si du=i ceva, poate asteapta si buzunaru ei, cu toata ca nu e normal asa.
la biserika iti trebuie certif de nastere sau copie, o sticlutza de ulei care se sfintzeste. nasa trebuie sa aduca hainele in care se imbraca copilul, inclusiv o panza alba si o fasa din aia cu care se infasa de obicei bebe.parca mai trebuie prosop pt nas. sa nu uiti sa iei tu o plapumioara sa ai sa pui bebele pe ea. sa fie mai groasa sa nu-i fie frig. ca nasa ii ia panza si un prosop de baie mai gros dar ii e frig doar in alea ca dupa ce=l boteaza il poarta nasa in brate prin biserika asa dezbracat si sa fie si o plapumioara sa-i fie cald. pui plapuma pe masa , deasupra prosopu, apoi panza , ca asa se face, si cand il ia nasa sa=l ia cu tot cu plapuma.
banii pt taxa la biserica si ceva pt popa, ar trebui sa se ocupe nasii.
daca imi mai amintesc ceva iti zic
*mihaela*