sa iubesti pana simti ca te doare !
Raspunsuri - Pagina 4
Gabriela19 spune:
Dragä "inima frantä" stiu cat este de greu in situatia ta dar gandeste-te cä nu meritä sä suferi si cu timpul aceastä ranä a ta se va vindeca.
E foarte greu sä suferi din Dragoste , cred cä fiecare suferä, chiar dacä nu asa ca tine.
Trebuie sä fii tare si sunt sigurä cä vei gäsii si tu pe cineva care sä te aprecieze la adevärata ta valoare.
Poate intr-adevär are pe altcineva si nu are curajul sä-o spunä asa cum de fapt se intamplä deseori(mä refer la curajul räspunderii)
NU UITA IMIMA FRANTÄ:
DACÄ EL NU SUFERÄ DE CE SÄ SUFERI TU??? (pe mine aceste cuvinte m-au ajutat foarte mult)
Suntem aläturi de tine !!!!
Brotacel spune:
Draga Inimioara frînta,
Este foarte dureros sa te loveasca care îti este cel mai drag ,acolo unde doare cel mai rau, în poarta sufletului.
Dezamagirea cred ca te-a coplesit în durere. Oare dupa ce va trece furtuna nu crezi ca vei avea ochi sa vezi ca viata este totusi foarte frumoasa si ca merita sa o traiesti, chiar si fara persoana din cauza careia acum plîngi si te amarasti ?
Te rog sa ma crezi, daca într-adevar relatia voastra se rupe nu este singurul barbat pe acest pamînt care sa îti merite dragostea.
Asa cum spunea cineva "Ce este al tau e pus deoparte", vei vedea !
Personal nu îmi permit sa îti dau nici un sfat, eu însa as discuta cu el, daca ar fi si el de acord. Sa îti explice macar unde ai grsit în relatia voastra. Dupa parerea mea el este obligat moral sa îti dea o explicati. Daca nu vrea, este destul de superficial sa priceapa ce mult te-a ranit.
De multe ori plînsul ajuta si daca esti în stare sa plîngi este înca bine. Plînsul ajuta uneori.
Poate o discutie între patru ochi, serioasa, ar mai salva relatia voastra. Daca se întîmpla sa nu aiba loc aceasta discutie si el dispare în ceata fara vreun cuvînt legat de voi, mai bine zis de "greselile" tale, înseamna ca nu ai pierdut prea mult.
Iti doresc numai bine si putere.
Brotacel
camelia-daniela spune:
Dragä inimioarä frintä,
in primul rind, BINE AI VENIT!!!, printre noi, dar tin sä-ti spun cä imi pare räu cä ti-ai ales acest nume de utilizator!!!!
Inteleg cä acum esti coplesitä si socatä de evenimentul nepläcut si neasteptat din viata ta, dar nu trebuie sä cazi in starea asta de compätimire!!! Situatia este f. complexä si nu stiu pe ce laturä sä o iau...cred totusi, cä semnale au fost si mai inainte, ceea ce trebuia sä te facä sä devii mai precautä. La tine a sunat, ca si cum ai fi primit o loviturä in plex, pe neasteptate!!!
Se poate sä fie unul tare orgolios, cum ai spus si tu, dar de regulä ei spun si cind nu le convine cite ceva...faza cu gätitul...atunci trebuia sä discuti imediat cu el, pe tema asta si sä-l tragi la räspundere...in sensul cä "ce inseamnä asta?"
Eu cred, cä probabil a gäsit in altä parte o altä "bucätäreasä", dar ceea ce e mai räu pt. tine, este faptul cä este las!!!...de ce nu are curajul si simtul räspunderii, sä-ti spunä in fatä ce gindeste, o datä pt totdeauna si sä nu te mai "pedepseascä" cum zice el???
Ce vrea sä spunä prin aceastä pedepsire???...l-ai intrebat???
Eu, in locul täu, mai ales cä nu aveti copii ( Doamne ajutä!!!), as schimba yala la casa mea si nu i-as da nici mäcar toalele!!!
I le-as da dupä ce s-ar purta omeneste cu mine!!!...cä eu consider cä am fost om cu el!
Faptul cä este comod, cum zici, intäreste pt. mine ideea cä deja are unde sä stea si de asta este asa de tare pe pozitie!
Pinä nu-ti spune adevärul in fatä, nici nu meritä sä-l mai bagi in seamä!...cä nu te meritä!
Important este sä stii tu cine esti!!!....pe tine nu te intereseazä cä stie el cine este!!!...cä dacä ar stii, ar avea datoria moralä sä-ti spunä ce are in cap si ce vrea de la viatä...este dreptul täu sä stii asta, dupä atitia ani de convietuire!!!
Si eu am trecut printr-o fazä de genul ästa, dar dupä 17 ani de convietuire, in care au apärut 2 copii nevinovati...si eu eram convinsä cä am tras "lozul mare"!!!...la mine a fost mult mai complicat!!!...egal cit de mare este iubirea ta pt. el, pune-te pe tine pe primul plan, fii mai egoistä!!!..cä vezi ce surprize ne aduce viata asta!
Concentreazä-ti energia pe care o mai ai, pe viitorul täu, färä el!!!
Adunä-ti ultimele puteri pe care le mai ai si incäpätinarea de care dispui si urmäreste-ti scopul täu!
Ceva mä face sä cred cä esti destul de incäpätinatä!!!...poate asta l-a "räcit" mai demult pe sotul täu.
Stii ce mi-am zis eu, dupä ce am trecut, ca si tine, prin chinuri groaznice? " Dacä il pierd, ce am pierdut in fond?"...Räspunsul este "Nimic!!!!"...ai pierdut numai o persoanä pe care o indrägesti, din päcate, dar care nu stie sä te pretuiascä, ba chiar se gindeste cum sä te mai pedepseascä!!! De ce te complaci in astfel de situatii???
Mai gindeste-te si sper sä alegi calea cea bunä pt. tine!!!
Pupici,
Cami.
ani35 spune:
Draga inima franta,bine ai venit!Are dreptate Cami,numele de utilizator,nu te caracterizeaza decat momentan.Nu te gandesti,sper,ca vei avea inima franta toata viata ta?E adevarat,el ti-a dat o lovitura in plex,dar tu vei reactiona,nu?Si,cine el sa te pedepseasca?Cumva vreun Dumnezeu?Ia da-l jos de pe pedestalul,unde vad ca s-a instalat foarte comod si-si da aere de Atotputernic!!!Daca omul e obosit,sa mai ia o pauza,dar sa nu te chinuie pe tine!!Draga mea,cat de mult ai iubi o persoana,in momentul in care te trateaza rau...iubirea se termina...SIGUR!!!Nu vezi ca nici macar nu e onest,inventeaza motive de copii mici(am obosit,imi iau jucariile si plec!)Hai,fi curajoasa,ca nu s-a terminat lumea la el,desi stiu ca asta gandesti acum!Sper ca nu ti-a trecut prin cap sa-i cersesti dragostea!!! .Ei,nu mai ,nu merita nici o lacrima de a ta.
loremari2000 spune:
Draga "inima franta" sau ar trebui sa-ti spun "inima viteaza" mai da-ne vesti despre tine, sa stim ca te simti mai putin singura.Nu fa greseala sa te afunzi in singuratate.
ari spune:
Dragà Inimà,
Citesc acest forum de câtva timp. N-am ràspuns pânà acum nici unui subiect. Acum însà, cum orice nedreptate mà revoltà, vreau sà-ti ràspund, fàrà a avea pretentia de a-ti da lectii nici de a gàsi solutii pentru tine. As dori numai sà-ti spun ceea ce cred eu, cu putere, cu nàduf! Cred cà acest bàrbat care a fost (si va mai fi, poate) al tàu, a dat dovadà de lipsà de maturitate, de lipsà de respect fatà de tine!
Mai cred cà poti sà încerci o explicatie cu el, dar cà trebuie sà fii pregàtità sà auzi si ceea ce nu-ti va place, ceea ce probabil te va ràni! (Cà, vorba aceea, pentru bine suntem pregàtiti întotdeauna).
De asemenea, cred cà discutia dintre voi ar trebui sà fie calmà, fàrà reprosuri, fàrà insulte.În asa fel încât fiecare dintre voi sà poatà spune ce-l deranjeazà la celàlalt spre a và da o sansà de ameliorare.
Dacà o asemenea discutie nu e posibilà, înseamnà cà nu existà respect. Si dacà nu existà respect, pàrerea mea e cà oricum, aceastà relatie e sortità esecului.
Viata merge înainte, nu uita! Si viata ta, cu sau fàrà el, e importantà! TU esti importantà, spune-ti asta în fiecare zi, în fiecare moment de deznàdejde!
Sper din tot sufletul cà te vei regàsi, cà-ti vei recàpàta încredea în tine, respectul fatà de tine însàti. Meriti sà fii întreagà, împlinità!
Am scris acest mesaj cu toate cà stiu cà deocamdatà cuvintele noastre îti pot pàrea goale, lipsite de sens. L-am scris în speranta cà, citind mai multe mesaje care contin aceeasi idee, aceea a sperantei în tine însàti, vei vedea cà nu esti singurà. Vei putea sà fii o inimà...seninà, chiar dacà tristà, încà.
Cu mult, mult drag si nesfârsità întelegere,
Ari
lulu77 spune:
DRAGA "INIMA FRANTA"
Nu te lasa sub nici o forma jignita si manevrata.nu meriti.nici o femeie nu merita. incearca sa ai o discutie serioasa cu el si daca vezi ca nu exista nici o speranta sa revina pe calea cea buna, cred ca cel mai bine ar fii sa-ti vezi de drumul tau. stiu ca este f greu ptr tine si usor ptr noi,care dam sfaturi, dar sa stii ca si eu am trecut prin asa ceva acum cativa ani.iubeam un barbat cu care am stat 7 ani de zile, pur si simplu eram niste copii cand ne-am indragostit,ne iubeam f mult.la fel,planuri,copiii,nunta,nepoti,etc., pna intr-o zii cand... totul sa naruit. nici in ziua de azi nu stiu de ce si ptr ce ne-am despartit.la fel a inceput totul,jigniri,vorbe grele,si totul a dus le despartire. am facut eu primul pas spre despartire,nu mai rezistam,desii il iubeam cu toata fiinta mea si la vremea respectiva credeam ca nu voi mai putea iubii vreodata asa cum l-am iubit pe el.m-am inselat amarnic. am suferit ,recunosc,enorm de mult,am ,am considerat ca nu mai am ptr ce traii, pana.... l-am cunoscut pe sotul meu. am invatat sa fiu puternica,sa nu ma las jignita. tot ce te sfatuiesc este sa nu te las infranta, sa lupti ptr demnitatea ta,meriti sa fii iubita si mai ales respectata. iti tin pumnii si MULTA BAFTA!
LULU
inima franta spune:
stiu ca asteptati vesti de la mine.Sincer, nu ma simt mai bine.De aceea am decis sa-mi iau cateva zile de concediu si sa plec acasa, sa stau un pic la tara,la buni,sa ma iau cu munca , sa pot uita!!multumesc mult de sfaturi si incurajari
va doresc mumai bine!
cu drag, irina
alinastancioiu spune:
Salutari,
Cred ca este mai bine ca s-a intmplat astfel, pentru ca i-ai cunoscut si latura negativa pe care o avea.
Eu cred ca trebuie sa fii demna si sa nu te lasi calcata in picioare de un barbat.
Poate par insensibila, dar cred ca nu castigi nimic daca te lasi jignita de cel cu care te gandeai sa-ti intemeiezi o familie.
Daca acum cand nu va leaga nimic faci compromisuri, dupa ce te va lua de sotie ce are sa se intample.
Eu nu cred ca problemele unui cuplu se rezolva prin asemenea situatii.
Si, mai cred ca nu trebuie sa-ti faci griji pentru parintii tai, fii sincera cu ei, spune-le ce se intampla, si, cu siguranta, vor fi de acord cu orice decizie pe care ai lua-o.
Mai cred, ca o femeie nu merita nimic din toate astea. Daca nu o mai vrei nu trebuie decat sa-i spui.
Sa nu-ti fie frica de viitor, pentru ca poate o sa se intample ceva mai bun decat ai acum.
Nimic nu este intamplator in aceasta viata.
Alina si bb.Andrei