Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (255)
Raspunsuri - Pagina 15
silvi_2005 spune:
Azi am reusit sa va citesc tot ce ati scris ca mi-a mers netul mai bine si am profitat ca se joaca baietii singuri.
Daniela ma bucur ca ai scris, tare draguti sunteti toti o familie tare dragta. Nu am mai pus poze ca nici nu am facut mai noi ca stam mai mult pe acasuta si trebuie sa le si micsorez dar promit ca o sa fac in we si o sa pun.
Anda pupicei lui Mark cel cuminte, auzi sa stea o ora si mai mult sa se joace la masuta pai asa ceva nu o sa prind eu la Alain, el sta pe un fotoliu de burete la desene dar se plictiseste si de desene in 20 de min. In rest ii trebuie sa se joace cu noi, si sa fie bagat in seama nonstop e f obositor dar e supersimpatic.
Irinel am vazut-o pe Ilinca e supeeeeeeeeeeeer dulce si simpatica si vb, pupicei multi de la noi, sper sa va vedem in iarna, mai sunteti la Cluj?
Anasebe, lasa baiatul ca gandeste
si Alain a avut o perioada in care era tacut ca un peste de ma ingrijora, acum tipaaaaaaaaaaaa si se cearta cu noi, pe limba lui ca nu isi gaseste cuvintele si atunci improvizeaza. El poceste cuvintele si rar leaga cate 2 dar eu nu imi fac pb ca o sa vorbeasca ei e tare simpatic cand vb pasareasca lui ne topim e mai simpatic asa decat cand vb normal.
Moni mersi de informatii, ca o concluzie a bilantului facut lui lain l cel mai bine sta la coborat scarile
pune si cuburi si si vb pocit dar se face inteles dar la coborat scarile e campion nu alta
cred ca si singur s-ar descurca numai ca imi a frica mie, la urcat il las singur si il pazesc din spate
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Ingrid S spune:
Anasol, David e mortal
. Pai sotzul ma intreaba cand va vorbi a mea in fraze, vezi Doamne, nu mai are rabdare, nu-i ajunge ca stie si spune multe cuvinte, ii trebuie fraze! 
Bumbita, asa fac eu cu Diana: nu cred ca poti sa bagi figurile la locul lor...si ea mandra spune: baga Di-ana...si se executa.
Moni, stai tu calma, nu ti-am zis de vecinul meu pe care cand il vede face: uuuu, ca ala saracul atata zice? Si eu nu stiu cum s-o acopar cu vocea, ca parintii lui o sa spuna ca eu am invatat-o...
Si ce daca zice afara? E copil, nah. O sa uite, se plictisesc repede.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
INGRID nu uita diferenta de-o luna
Iti zic eu ca-s la fel!
ANASOL clar nu a nimerit,stie el bine exact unde si ce il doare!Bine ca ne pot si spune acum.
Problema e ca Diana deja cam ... minte
Si nu doar la chestii ai facut kk etc. Si stie clar ca a facut prostii cand ma tromboneste,ca rade dupa aia!
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Ingrid S spune:
Irinel, bine suna si varianta ta! O s-o incerc, daca nu merge cu ignoratul.
Ce ma amuza acum e ca spunea de o sapt. MA-TA! si eu turbam. Cine a invatat-o, cine a fost magarul? Ei bine, fata mea spunea MATURA. Doar ca eu nu intelegeam...
Ingrid S si Diana
silvi_2005 spune:
Anasol, pupici tare simpatic e Dav cum vb demul il admir el a inceput tare repede cu vb. Tu cummai esti?
Anasebe am uitat sa te intreb cum sta Tibisor cukg, ca la u moment dat era si Alain la egalitate cu el dar cred ca armas mult in urma.
Bumbita pupici baietilor tai, cred ca esti tare mandra de ei. Tare dulce e si vb tau, pupicei de la noi la cumintel
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Ingrid S spune:
Moni, poate stie ca te pacaleste, dar stai sa vina si sa-ti spuna ca a vazut elefantul in camera ei...aia minciuna, nene...
, asa cum a facut nepoata mea la 3 ani.
Ingrid S si Diana
irinel2005 spune:
Ingrid, stai sa vezi cind isi da drumul. N-o s-o mai poti opri. O sa te innebuneasca uneori. Ilinca vorbeste cite o ora culcata in pat, la ora de culcare, iar eu trebuie sa-i raspund la orice intreaba si sa-i conform toate spusele. N-am voie sa atipesc.
Dianei
Silvi, va pupam cu drag. V-am vazut in display image. Sunteti niste frumosi, iar tie frizura iti vine pur si simplu de minune. In Cluj vom fi pina in preajma sarbatorilor, caci speram sa ne prinda Craciunul la casa noua. 
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica- poze
www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3830fbfcbf3484c97bd14f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">pentru tati, cu drag
_
de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)
_
Giova spune:
Moni si eu zic sa o lasi in pace sau sa inlocuiesti cuvintele cum zicea Irinel.
Anasol ce fain ca isi pronunta numele. marco de cateva zile zice ca-l cheama PAPO. daca despart cu el cuv. Marco in silabe, il pronunta. cand ii zic intreg cuvantul zice PAPO
.
stie el David ce stie, si simte, daca il iubeste mai mult pe bunicul.
mi se inchid ochii, merg si eu langa baietii mei...
si noapte buna.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
IRINEL pai contextul e universal 
"Diana hai la nani" - NU NANI,II CACA PATU'
"Diana taci sa auda mami un pic acolo" (la TV) - NU ACOLO,II CACA DANDI (Andreea Esca) .A GUNOI! La fel e goluL,meciul,nenea,filmuletZele de pe yotube pe care nu le vrea atunci, toti de la Tv ... plus cu cine ne vizionam pe wevb cam si nu mai vrea sa vada toata lumea e CACA 

N-au scapat jucariile ,toate,inclusiv plushurile,papusile.Daca ii zic sa ne jucam cu una si nu vrea,zice ca-i caca si la gunoi cu ea 
CU CE POT SA INLOCUIESC ASA CEVA ??? 

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Ingrid S spune:
Am plecat la nani, va
pe toate, o noapte buna!
Ingrid S si Diana