Sarbatoriti de nov-dec 04 (160)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Da Moni, am poze , da' las protagonistii sa vi le arate, ca asa-i frumos .

Ionela, multumim mult , eiiiii, puiul e un frumos, normal, nu, ca fiecare cioara...stiti voi, noi suntem pe locul 100 , doar in inima lui speram sa fim pe primul...deocamdata, pan-o aparea printesa lui

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Am pus si eu cateva poze cu toamna ce-a fost aici...vazuta de la ferestrele mele... si apoi portrete cu Risi...
http://entertainment.webshots.com/photo/2588037600041392996QGSOxM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

danette, pesiajul este superb dar paleste in fata frumusetii irisinei micutza actritza

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by ionela roxana
try vai ce petrecere!!!; ce loc superb au avut copii de joaca; au stat vre-un minut locului sa manance ceva, la cate atractii au avut?; cred ca seara au cazut franti!; si tortuletul vostru a fost superb, si banuiesc ca si f. gustos; feciorii sunt niste dulei, dar se vede ca sunt doua firi diferite, asa este, Alex fiind o fire de genul tac si fac, iar Adrian este mai galagios?; mi se pare ca Alex seamana cu tati si Adrian cu mami?; iar tu mai ai slabit f. mult, ai grija de tine; imi place modul se comunicare cu consoarta, prin mesaje, mi-ai dat o ideea trasnet!

Copiii in nici un fel de conditii nu stau locului, acasa sau la loc de joaca. E nebunie cand se inalnesc, desi astia mai mci iinca nu pot spuen ca se jaoca impreuna. Asa ca n-au cazu mai franzi ca dupao zi obisnuita pt ca totul la fost foarte scurt: doar 3 h, da, deh, asta e programul de loc de joaca, nu se paote toata ziua. Iar cu copiii ai inversat rolurile: alex e super galagios, vorbeste nonstop, striga, zbiara (e foarte zgomotos cand se joaca si e plin de energie), adrian e mai observator in stilul lui de-a fi, dar amandoi sunt la fel de curiosi si de ambitiosi, uneori nervosi. Alex parca s-a mai calmat, a iesit din sfera crizelor de 2-3 ani, dar adrian pare ca a inceput deja circul de 2 anisori. Alex e un pupacios si jumatate, te imbraca in pupicuri de sus pana jos, adrian e mai rezervat la aspectul atasament fizic, nu ca n-ar fi iubaret, ci nu are naturaletea innascuta a lu ialex de a se atasa de tine si de a-si exprima fizic iubirea. Alex rade din gat si tare, cu gura pana la urechi (ca ma-sa), adrain rade in cascade rostogolite si se zguduie din tot corpusorul, iar in cada nu-si mai poate tine echilibrul cand rade, cade intr-o parte de ras, iar rasul ii e mai incet ca tonalitate (seama-na cu tac-su).

Pt ca nu mai am mult timp, initial am crezut ca a fost o greseala ca onita s-a retras, am crezut ca s-a facut confuzie de nick-uri, dar acu mchiar ca am ramas si eu masca, de ce s-a retras daca doar o perioada nu vroia sa mai posoteze. Onitzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Mey, m-ati speriat cu alexander, ca stiam ca nu-i ziua lui acum, da' cand v-am auzit cu lma am crezut ca nu m-am uitat eu bine pe lista acum 2 sapt....
Ei? cum fu? botezara-ti Miki? Plans-a finuzta? V-at idistrat? Ati baut si-ati dansat pana ati cazut sub masa?

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

La multi ani! Daria si Denis, sa cresteti, mari, sanatosi si cuminti!

Aime, l-am vazut pe blondinul tau, e un dulce, un harnic, dar mai ales un elegant...tare bine ii venea costumasul.

Faine instantanee de toamna (fata de ploile de care am avut parte aici), Dana, dar cele cu zapada m-au dat gata de tot...tanjesc si eu dupa "nea". Irisina e o frumoasa ca deobicei, si mi se pare ca "creste" ca din apa, tare inaltuta si fina e.

Bitsulina, sa-l auzi si pe David cum imi da replica "nu pot, sunt ocupat" de ma termina...prima oara mi s-a parut comic, dar vad ca se repeta si ma dispera. Si apoi il are si pe "nu vreau sa fac aia (in special nu vrea sa se spele singur pe dinti sau sa mearga la nani), nu dreg aia, etc. care completeaza spectacolul. Eu cred ca au o prioada a lor, asa ca nu ma impacientez prea tare, doar ca aplic si eu reversul medaliei cu ce stiu ca-l doare... nu bobo, nu joaca, nu plimbare, si mai nou, nu cadou de ziua lui sau de Craciun si altele de genul asta. Chiar sunt curioasa cat va mai dura "negativismul asta".

39 & David (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Anca chiar nu credeam ca mai intrii.vad ca micutul vrea la caldurica.oare chiar am avea inima sa nu le luam cadou de Craciun?!

vazuram pe Vladutul cel mumos la costumel(poza intitulata "primul dans"-e bucatica rupta din mami) si pe Irisina care e tare dulceaici

Daria si Denis LA MULTI ANI dragilor!sa cresteti mari si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aime

Da Moni, am poze , da' las protagonistii sa vi le arate, ca asa-i frumos .

Sigur ca o sa-mi arat si burtoiul si cei doi prieteni mititei,care se iubesc pana dau in plans ...numai ca am ramas fara calculator. Aseara au sarit toate sigurantele si dupa aceea calc meu n-a mai vrut sa se deschida. Sper sa nu se fi ars ceva in el,sa mai trebuiasca sa mai dau niste bani...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate si pe copilashi

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna seara, la toata lumea!

Inainte de orice vrau sa urez un MAAAARE LA MULTI ANI!! tuturor sarbatoritilor de pana acum pe care n-am avut ocazia sa-i felicit la momentul respectiv!!

Apoi, sarcina usoara fetelor care acuma sunt gravidute din nou!

Am vazut poze super frumoase!!

M-a intristat decizia Onitzei de-a se retrage!
Poate va reveni, totusi, dupa un timp. Si eu mai sunt chiulangioaica, dar imi este dor de voi si, pana acum, nu m-am gandit sa "ma despart".

Noi am tot petrecut. O saptamana, in fiecare zi aproape am avut musafiri, iar cand nu se invita nimeni, plecam noi.

Am facut multe poze, dar nu stiu sa le pun, asa ca...

Inca o data, LA MULTI ANI, FLACAIASI SI ZANITE!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/2004872838/

Am reusit sa pun aici cateva de la ziua Damianei. Si vreo cateva a doua zi, vorbind la telefon.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput