Sarbatoriti de nov-dec 04 (160)
Raspunsuri - Pagina 13
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by roserbquote:
Originally posted by fulguletz
2. m-as baga la tort cu spongebob ala ... ca david e innebunit dupa asa ceva...da nu-sh cum sa-l incep...idei sugestii de la gospodine? poate ma ajuta roserbina?
Fulguletzule , io te pot ajuta numai daca vrei sa-i faci si putza lui Spongebob.
POZE CU PITICII

mey...gata...s-a facut, batem palma...

mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)
fulguletz spune:
andreap, mey, cica o ceapa taiata marunt pusa intr-o batista si pusa langa(la) ureche calmeaza durerile...asta daca supotzi mirosul..![]()
ideal sa iesi doar cu caciula pe cap, afara.
si sa nu sufli nasul cu fortza, ci incet, intai o nara(cealalata o astupi) si pe urma cealalata...si atentzie! daca nu iese nimik nu insista(cu suflatul). La nevoie se poate folosi spray de nas, daca esti f tare infundata(asta e citire de la medicu meu) dar nu in exces(asta in cazul tau, de insarcinata). Ideale sunt spalaturile cu apa cu sare. Sau pui apa cu sare intr-o seringa si pui in nas...sau ser fiziologic. (apa cu sare: la un litru de apa o lingura rasa de sare).
Poate te mai ajuta mnedicul cu niste sfaturi...
acu ma uit pe poze..
ad_rianna spune:
DAVID 
sa cresti mare sa fii sanatos si fericit
si pt. dragii nostri prieteni dennis
si daria
, chiar daca mami a lor nu mai are timp de DC le dorim sa aiba parte de o viata frumoasa si fericita si sa-si implineasca toate dorintele va pupam cu drag si va iubim muuuuuult si pe voi si pe mami a voastra
tare va multumim pt. aprecieri. eu nu prea sunt pasionata de poze asa ca le fac cam rar poze. bine de la vacanta pe litoral le-am mai facut eu poze doar ca nu le-am pus si aici...
try biencutza e taaaare smechera: stie sa fie si cumintica si delicata si vulpitza rasfatata, poate fi si rautza dupa care vine si-si cere iertare cu lacrimioare in ochi si frangandusi manutzele sau "smotocind" usor poala bluzitzei...lumea din jur imi spune ca cedau prea usor lacrimilor ei dar cum sa nu o fac cand o vad asa micutza si necajita cum se roaga de mine sa o iert
otilia pupam fetita scumpa din poze. e dulce rau tu stii ca io iti tot spun de cate ori am ocazia, chiar ca are atitudinea "mi se rupe"...si-i sta foarte bine cu roz. si a mea daca o intrebi ce cadou vrea zice masinutza si casutza!!!
o fi materialista fata de acum si nu-mi dau eu seama?
si se joaca muuult cu masinile lui tudor....iar tudor plimba papusile si face mancare la bucatarie
...dimineata imi spune mama ca abia vor sa mearga la gradinita ca fac amandoi te miri ce mancaruri pt. "colegii" lor care vin in vizita, si cafele si ceai...
fulguletz,
multumim la fel
bits asta m-a dat gata. apropo daca afli cum il dezveti pe ken de "nu mai pot" poate-mi zici cum ii dezvat eu pe ai mei de "nu vreau"
. asa-mi spun acasa dar asa-i zic si educatoarei cand nu vor sa faca ceva. si daca-i intreb de ce nu vor sa deseneze sau sa lipeasca cand toti copiii asta fac imi raspund foarte senin: "de ce sa desenez daca nu vreau" ce sa le fac????![]()
dama
multumim mult....mey si tu vei avea doi scorpioni in casa!!!
sa te tii
cici nici nu stii ce m-as bucura sa ne mai vedem...de ziua lor, vara, cum o fi
toata lumea imi zice ca tudor e smecherasul iar bianca finutza...vreti sa va spun ca e cam invers
...desi daca-l supara cineva si pe tudor...nu te mai intelegi cu el
aime va pupam si pe voi. doamne pe masura ce citesc imi dau lacrimile si colegii de la birou nu inteleg ce am. torturile...sunt meritul cofetariei...ei si le-au ales...initial bianca a vrut cu masini de curse si tudor cu cenusareasa si printul
...i-am reorientat eu ca era cam culmea ![]()
roxana, andreap, daniela
va multumesc din suflet pt. aprecieri. sper ca nu am uitat pe nimeni ca sunt tare emotionata
ce-i cu onitza? ca parca nu-mi vine sa cred ca vrea sa plece de pe DC. nu am mai vorbit cu ea de mult pe mess stiam ca e ocupata. s-a intamplat ceva?
adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
fulguletz spune:
ce frumos e Vladutz imbracat la costum...Imi place tunsoarea lui, voi l-ati tuns, aime? sau l-ati dus la coafor?
paxelina, ce pofta mi-ai facut de zapada
..pe la noi nu s-a pus deloc, da cred ca mergem in week-end la munte sa ne dam cu sania...
paxela spune:
aaaa mi-am amintit "faza cu nu mai pot" am avut-o si noi si la noi a functionat metoda nici eu
nu stiu cat de bine este dar... cert este ca a mers
zicea ca nu mai poate sa fac eu, spuneam si eu ca nu pot, pai daca tu care esti baiat mare nu poti , mami care e fetita cum sa poata
, nu pot , sa suparat el de cateva ori, dar cand a vazut ca masa e tuta si chiar nu poate nimic
poate singur![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
fulguletz spune:
quote:
Originally posted by bits
mey cum sa-l fac pe Ken sa nu-mi mai spuna"nu pot!fa tu ca eu nu pot!"?.cand ne jucam daca il pun si pe el sa faca imediat imi spune asa.la inceput nu dadeam atentie dar acum chiar ma enerveaza.vrea sa-i dau totul mura in gura:la desenat,la lego ,plastilina etc.
Amon si Kenzo
1.teoria e simpla : iei tu plastilina, etc , ii spui ca "daca el nu poate sa o aduca, atunci nu poate nici sa se joace", incepi tu sa te joci cu ea(cu plastilina,etc) si il ignori. Daca arata interes ii spui ca el "nu poate " sa se joace si il ignori mai departe. Arata iar interes ii explici ca el e baiat mare acu si ca tre sa faca asta, etc...bla bla bla si daca data viitoare nu isi va lua singur plastilina nu se va mai juca cu ea.
2. consideri ca e o faza..lasi timpul sa treaca , bonbani si il ajuti la adus plastilina...

3. ii dai repede plastilina si scapi de el
P.S. asta se intampla la noi cu stransul jucariilor...De obicei, aplic primul punct. II zic ca data viitoare nu se mai joaca cu ...daca nu le strange...sau nu are voie sa intainda jocul x poana nu il strange pe cel care e ravasit deja prin toata camera...Daca zice nu, atunci ii spun ca nu se uita la desene pana nu strangem impreuna jucariile.
Daca il doare in pix, strang singura jucariile, il ignor si nu insist(nu fac presiuni) dar n u ii mai dau voie sa se uite la desene..etc..
na ja, teori a e simpla, practica
aime spune:
Roxana, ai fost de coma
in ce priveste accesoriile. E un frig la noi...ti-ai echipat corespunzator sotul?
Fulgule, nu l-am tuns noi, ca nu ma pricep decat la sluteli, la coafor, la "doamna Caudia" se tunde cupilu'.
ONITZOOOOOO, HAI SI LAMURESTE GRUPUL .... EU STAU CU DEJTU' PE F5 TOATA ZIUA (vrei sa ma dea astia afara
, plizzzzzzz.....spune-ne ce-ai patit?!)
aime si
Vladimir
roserb spune:
quote:
Originally posted by aime
E un frig la noi...ti-ai echipat corespunzator sotul?
Sincer iti spun ca habar nu am ce si-a pus in bagaj (iata ce nevasta buna sunt), ieri am avut program de shopping cu o prietena, apoi m-am jucat cu copiii si am gatit.Pot doar sa presupun ca a avut suficienta minte
Onitza, lamureste-ne draga, e au ba greseala? Ce patisi, soro?

Roxana&Co
POZE CU PITICII
roserb spune:
Mama, Paxelino, ce zapada! A fost si vant, nu? (ca va vad cam zgribuliti
)
Roxana&Co
POZE CU PITICII
paxela spune:
quote:
Originally posted by roserb
Mama, Paxelino, ce zapada! A fost si vant, nu? (ca va vad cam zgribuliti)
Roxana&Co
POZE CU PITICII
batea vantul de te muta
, erau -5 grade si ningea viscolitdar azinoapte am vazut si eu ninsoare ca in povesti asa frumos ningea in bucuresti , pacat ca a tinut putin
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu