Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (49)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

La multi ani fericiti si cu sanatate tuturor sarbatoritilor, prietenilor, amicilor, vecinilor, celor dragi si mai putin dragi

crina mio - ma bucur ca ti-a placut reteta mea

loradin - ai o fetita superba !!!

Ian al meu, iubitul lu'mama, de doua nopti se trezeste doar de doua ori pe noapte: se culca la 8.30 seara si se trezeste o data inainte de ora 12 noapte si se mai trezeste o data pe la 6.30 - 7. E super.
Inca nu i-au iesit dintii, tot doi avem insa gingiile de sus sunt albe, la fel si jos. Cred ca ii vor iesi toti 4 de sus deodata + ceilalti doi.
De mancat mananca bine. Vreau sa ii introduc pestele alb si galbenulul de ou la 8 luni.
A inceput sa vorbeasca pe limba lui da,da, ia-ia, ighi (o striga pe zana Ingrid).
Nu l-am mai cantarit dar simt ca a luat considerabil in greutate. A si crescut. Va spun dupa bilantul de 8 luni.

Va pupam cu drag pe toate si pe toti.

Zadi-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

La multi ani celor ce azi sarbatoresc ziua numelui,numai bine!

Martutza - felicitari lui Victoras pt dintisor si progresul de a merge(ajutat) Iar tie nu stiu ce sa-ti uresz ca sa rezisti,de fapt daca ai rezistat pana acum,o faci si mai departe ca mai e un pic si gata

Magdutah - nici nu-ti trebuie cine stie ce carut in avion,cat sa te ajute.Eu am mai vazut mamici ce puneau plapumioara in carutul de bagaje si peste bebele.Dar daca ai de asteptat 4 ore eu te sfatuiesc sa iei carutul,ca banuiesc ca se lasa pe spate.
Apropo,banuiesc ca tu iei avion din orasul in care locuiesti si schimbi in Munchen,pt ca de acolo stiu ca e direct spre RO.

Alexia3 - compania cu care zbor eu spre RO este daneza si ei mi-au dat instructiunile despre carut.Checkin,nu ei hotarasc kilogramele.Biletele de avion au scrise pe ele cat permite avionul.Cu carut mic care se strange nu e problema,dar tu ai vazut ce magaoaie am eu?
Tu zbori spre America si acolo e avion mare chiar de nu e direct,din cate stiu eu are escala la Londra sau Paris,deci se pun avioane mari si acolo ti se permite un bagaj mai mare de 20kg.

Mady - eu daca imi refuza ceva Carl evit pt o perioada,fructe sunt o groaza,deci am cu ce inlocui.
Incaltaminte - eu am luat de la Lumea lui Dino pe Golesti si mie una mi-au placut lucrurile de acolo si aveau si incaltaminte faina.
Eu lui Carl i-am cumparat Nike originali,nu pt un moft dar ei respecta niste cerinte cand fac incaltaminte,nu degeaba costa asa mult.Au talpa moale si oricum pana incep ei sa mearga nu e o problema ce incaltari luam.

O zi buna
Pupici

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

WINNIE.TEODARA ,sa aduceti numai bucurii patintilor vostrii.

Noi ne pregatim pt ziua cea mare adica maine,nu mai stiu de capul meu dar trec ele si astea si de duminica in colo suntem in totalitate romanceeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

zumzaiti, va rog

Mergi la inceput