Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (49)
Raspunsuri - Pagina 15
RaisaFudulu spune:
salutare
Suntem maraite si mofturoase...nu macancam nimic...si ne mataim...cat ne tine oare ca deja a stapuns gingia...sau poate vine altul
Am gasit pampers cu banda mov...de fapt sotu...io i-am zis sa caute si a venit f dezamagit..."draga toate sunt la fel si am luat un pachet ce vroiai sa nu iau deloc"...cand am deschis surpriza erau cu banda mov...pun pozici sa vedeti http://community.webshots.com/album/561358478xSkKWQ...daca va prindeti de ceva...sunt luati din Real...poate au adus din lotul nou
Felicitam Amalia chiuitoare de BiancaM.....aunge soprana sigur
Alex care se pupa in oglida si felicitari pentru ridicare...pupilici
Davidu de Lilidana sa se faca bine si multa rabdare pentru mami
Wiunni cea draguta si jucausa....super misto jucarele are.....cred ca nu trebuie sa iti fqaci griji..zic si io ca la mine e la fel
Timi pentru cucui si sa treaca repede
pitici de Elianne sa va faceti bine mai repede ca sa mai poate si mami sa mai respire
nasu de clovn de Ana plimbareata
Oscilococcinum noi dam cate un tub pe luna dat in trei zile, am mare incredere in dr mea si nici nu vreau sa aud ca nu e bun......calciu dam da fier nu a zis nimic..terbuie sa o chem zilele astea sa vedem ce mai zice de noi
hai ca va las ca maraie tare rau si taso s-a plictisit deja
Avem pozici multe aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
uitasem Crina am ras in hohote de sondajul tau 
Cereale...noi tot de la Humana dam si am vazut ca exista si cu biscuite de la ei dar nu am gasit deloc....a cumparat cineva?
Avem pozici multe aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
gabi78 spune:
Multumesc foarte mult pentru retete si indrumari pt Tiuramisu. Fac miine dimineata.
Si inca ceva Biscuiti Hero Baby pt bebi peste 6 luni am luat azi dupa amiaza din Billa. Care stati pe linga magazine Bila mergeti sa va uitati daca au bagat peste tot sau sunt astia de la Ploiesti mai smecheri. Poza e ca sa titi dupa ce sa va uitati.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
carmen94 spune:
diana_jors.................pupam un nasuc de Alex ca frumos se mai priveste el si tare mai mestereste el la calc.asa ca daca ti se strica calc. ai pe cine te baza
....
elyanne.......multa sanatate la piticuti
Crina_mio.......interesant situl cu muzica.poate are si darius rabdare sa asculte ca e mai ceva ca argintul viu de nu stiu ce sa ma mai fac.caci noi picam de oboseala dupa o joaca cu el,iar el e ca nou.
gabi78......esti o norocoasa!eu fac matanii,ma rog la icoane poate/poate o adormi si darius singur,dar te-ai gasit.....
kmi78.......si darius a vomat o data de m-am speriat eu.mancase ciorbica si ii pusesem si putin iaurt.nu stiu de la ce o fi fost ca doar mai mancase.....sau poate a manancat ca haplea si i s-a aplecat.pupam pe Timeea sa-i treaca bubita.
BiancaM.....fata talentata,ce mai!!!!!sa-ti traiasca!
elpower................mai ai si de o cafea si ptr. mine.e ora 13 lanoi,dar am trebaluit de dimineata si nu am avut timp nici apa sa beau.tata a iesit cu darius la plimbarede pe la 8.30 si de atunci dau zor cu aspirat,calcat si alte cele...
karra80.......mititica de ea ce se mai chinuie.poate daca ii sparge si ii apare dintisorul nu o sa mai fire asa rau.
loradin..................e dulcica foc creata !
alexia3...............dar ai facut ceva modificari nu te-ai incurcat....pai sa-ti spun eu cu ce se mai joaca darius......cu prizele!!!!dupa ce am zis si eu ca am mascat o priza unde e telefonul si o veioza cu o floare de aia mare ,copilulmeu mi-a daramat floarea si a scos veioza din priza......poate il deranja la ochi lumina.....
riloasa................eu nu mi-am masurat cantitatea de suc.ii dau cu lingurita si mai mult de 7/8 lingurite nu mi-a luat niciodata.sucul de portocala nu-l vrea deloc.il mai maschez eu cu altceva,dar il simte si incep talentele.
cereale.........noi folosim cele de la Heinz.i le pun direct in lapte,fructe sau depinde cu ce i le fac.
darius azi nu a vrut sa manance nici fructele,nici supa,nici piure....abia a supt vreo 3 guri de lapte si cam asta e mancarea lui pana acum...
rog gospodinele pricepute sa mai bage o data reteta de la ciulamaua minune....
ma bag sa bucataresc ceva.....
Carmen si Darius
am crescut
Crina_mio spune:
Reteta de ciulama de pui cu ciuperci: varianta soft a lui Zadi:
- se caleste ceapa + morcov+ardei
- se curata 1kg si ceva de ciuperci si se taie in feliute
- se adauga peste ceea ce se caleste
- se pune capacul (pt. ca cuipercile lasa apa)
- dupa un sfert de ora se adauga ciocanele de pui sau pipote de pui
- se adauga un pahar cu lapte
- se lasa sa fiarba inca 45 minute pana scade suficient
- la sfarsit (dupa ce se opreste focul, caci altfel smantana daca fierbe se taie !!!) se adauga 250 g smantana semigrasa
- se adauga patrunjel tocat fin
- se pune sare dupa gust
- optional se pune piper macinat
iese super buna 

Crina si Maya Georgia
lilidana spune:
alexia3,ai facut modificari,nu gluma,asa periculos e Bryan
?
Sa stii ca i-am cumparat robitusin lui David,o formula pt.bebelusi si i-am arata-o pediatrei
,care a zis sa o aruncam la gunoi!Ca e periculoasa pt.bebei,ca si alte siropuri/formule din farmacii!
Asa ca nu i-am dat,de frica...
Da' de unde stii tu atatea de Canada,ai o sora pe aici,sau fac o confuzie?
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 7 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
lilidana spune:
RaisaFudulu,pupam si noi pe albinuta Raisa
.
Am vrut sa vad pozele voastre da' s-a sculat maraila...
Ghibuadina,David tuseste tare urat,se aud si fara stetoscop niste zgomote ciudate,are muci,dar nu gatul rosu si nici febra.Vineri mergem din nou si aflam si rezultatul radiografiei,sper sa nu fie nimic...
cat de mare e David
albume foto
David 7 luni
stefaniya spune:
Buna,stup
Gabdyd - multumesc de urari si sa stii ca apartamentul nou m-a facut foarte fericita azi cu toate ca toata ziua am zacut. 
lilidana - aha,deci stiti voi ceva de pe aici.Iti inteleg sotul,DK e o tara in care trebuie sa fii tare sa te acomodezi sau sa-ti doersti cu adevarat bani.Pe mine m-a ajutat faptul ca e Klaus si Carl acum si nu mai conteaza nimik altceva.
Parca trebuia in decembrie sa va mutati dar vad ca s-a mutat in ianuarie;nu mai conteaza si cu o luna si fara una....tot o sa aveti Craciunuri acolo.
Noi am vazut azi apartamentul si m-a incantat,deci ramane sa sunam o firma sa ne mute.
Sanatate multe lui David si sper ca nu e nimik la plamani.
Magdutah - nu am luat carutul din doua motive,unul ca trebuia sa platesc mai mult de un sfert din bilet si pt el,adica nu am platit pt Carl cat plateam pt carut si mi-ar fi fost si greu.Eu am carut asa cum am vazut si la tine,londou,si nu aveam unde sa-l bag in masina.
Si scaunul de masina eu l-am pus in carutul cu care cari bagajele si nu m-a chinuit decat pana ajung sa iau acel carut iar in avion l-am intins pe scaune ca m-am dus pe ultimul loc unde era liber.
Eu in Ro am cumparat carut ca oricum merg acasa anual,poate si de doua ori pe an si e nevoie.
Martutza - ce mai faceti? Mai fa-ti un pic de timp si mai intra.
Am trimis pe yahoo un mail cu cateva poze haioase despre copii.Nu am putut puen link-ul pt ca asa le-am primit.
O noapte linistita
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
tzuna spune:
Vreau sa urez LA MULTI ani tuturor sarbatoritilor de maine fie ei mamici, tatici sau pitici. Sa fie sanatosi, frumosi si voiosi cu totii.
Am vazut pozele cu pachetul de pampers. E la fel ca cel cumparat de mine din auchan si dupa cum am mai scris aia sunt verzi. Eu asa vrea sa puneti o poza cu un scutec cu banda mov sa vad exact cum este, sa stiu ce am pierdut.
Mariuca a fost cumintica si azi chiar daca nu a putut dormi la pranz. Mi-a facut "ordine " in reviste, s-a jucat pe jos cu jucariile si la 20.30 dupa baita a papat (numai 100 ml d elapte cu cereale)si s-a culcat.
Pana la urma e vreo problema daca pregatesc cerealele cu apa calda si nu la 50 de grade?
Noapte buna tutror.
lilidana spune:
Stefaniya,de ce ai zacut,nu ti-a trecut raceala?
Pupici sa te faci bine si tu,sper ca lui Carl i-a trecut.
Da,noi am avut primul termen 1 decembrie,asta a fost unul din motivele pentru care am ales casa asta,dar cand am pus-o pe hold,s-a schimbat brusc termenul...n-am mai avut ce face,dar nu-mi pare rau,casa e superba,merita sa mai asteptam.
Crina mio,mi-am notat si eu formula de fier,sa caut aici si sa discut si cu un farmacist ca pediatra m-a trimis la analize dar mi-a fost mila de copil sa-l intep si nu m-a dus...Pupam pe Maya.
cat de mare e David
albume foto
David 7 luni