Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Shine

Marani, se trezeste sa manance.
nu are dinti inca, e stirb, stirb.
Moama, ma sperii, cum adik 2-3 ore de somn?
pai, eu vreau bb2, si speram sa ma odihnesc si eu vreo 2-3 luni de-acum incolo, si apoi sa o iau de la capat cu greturi, arsuri, chestii, trestii

Shine si bebe Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului
www.rodino.ro/" target="_blank">Jurnal de bebelus

noaptea noastra standard:

22.00 - 250ml lapte si leganat cam 15 minute in carut, adoarme, il mai lasam 15 min asa si il mutam in patut;
max ora 2.00 (uneori e si la 12.00) - ceai si leganat in carucior minim 30 minute si adoarme, iar il lasam un pic si il mutam in patut;
ora 4.00 - iar un pic dce ceai si carutzat minim 30 minute
cu putin noroc urmeaza trezirea finala la 6-6.30

vorbesc la plural pt ca facem cu schimbul, eu si sotul.
daca se trezeste 1 singura data pe noapte suntem atat de fresh a doua zi...
de ce e asa? nu stiu, cred ca de la dinti. in cazul nostru are 2 motive - ori e bolnav ori ii sunt umflate gingiile. o tinem asa de vreo 3 luni, cred. dar sti ceva? nu conteaza. noi vom recupera. o stiu de la primul bb. el insa sufera... de abia astept sa-i iasa toti dintii, saracutzul...

cred ca-ti faci deja o alta impresie despre trezitul tau

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Ce ciuda imi este ca scrisesem toata poliloghia si nu stiu pe ce am apasat ca s-a dus pe apa sambetei. Dar reiau pe scurt.

Rares are muci pentru ca ieri l-am tinut in fundicul gol pentru a-i recolta proba de urina pentru urocultura... deh asa trebuie ca avem antecedente... numai ca copilu a racit din vina mea.
Azi nu stiu cum am iesit in balcon sa iau rufele de pe sarma si el m-a vazut, a venit catre mine si s-a impiedicat in propriile picioare si a cazut in muchia bibliotecii. Drept urmare copilu va avea la aniversarea anului un moveu pe arcada tot din vina mea.
Intre ieri si azi este o noapte la mijloc pe care nu am dormit-o ca s-a trezit pustiu de 'jde mii de ori. Ies un canin si un molar.. mai si raceala. Eu is varza de Bruxelles azi. Oricum copilu face parte din categoria celor care inca se trezesc in timpul noptii ca sa manance o data pe la 4 si o data dimineata la 7, dar nici chiar asa. Of.

Destul despre noi ... Acum sa trec la voi.

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Acus tre s-o iau din loc spre un party, colega de gradinita. Si-mi crapa capul si numai chef de sa fiu politicoasa cu parinti pe care nu-i stiu prea bine n-am..

.. n-am citit decat din 2 in 2 si nu apuc acum sa vaz poze...

Dandusa parca voi tb sa faceti ieri vaccinul.. cum fu?

Dianocica, noi facem vaccinele cumparate la medicul privat. Cel de familie nici nu l-a vazut la fata pe conu..

Dianarus... bravo! Asa da. Ne bucuram pt voi. Si am uitat sa raspund la sms.. parca Dia vroia unul mare..

Ralumat,

Bebinuta, multa sanatate.

Mirona, pare rau pt intamplare. Eu zic ca depinde mult de frisca.. una e sa fie facuta cat-de-cat din smantana cu zahar (apropo pediatra ne-a si zis sa-i dam sa pape fructe cu frisca batuta de noi din smantana grasa uht+ceva zahar)... si alta din aceea facuta din prafuri sau vegetala.. blabla. La petrecere ii voi da lui Grigore putina frisca.. Ma mai gandesc daca direct de pe tortul comandat sau o bat separat.

Laura, treci o leaca pe regim. Nu stiu ce inseamna kk negru. Si da poate bea linistit ceai de menta.

Marani sunt convinsa ca veti avea un botez nemaipomenit. Dar ce pb are Onacat cu Nico.. sper ca nimic de sanatate.

Eri_ka astept cu netabdare semnificatia numelui conului. Rugam sa nu ne uiti.

.. ma dusei sa imbrac flacau.. si pe mama-sa

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Asiza, Ziggy sanatate bb-ilor.

Laura, zeama de orez, orez, morcov fiert, excls banana,exclus lapte pentru 6 ore cel putin.

Alexandra, tinem pumnii sa nu fie nimic grav.

Ada are din nou febra, pediatra inca nu a ajuns, am culcat-o f greu. Ce rau e sa fie bb bolnavior...nu sunt buna de nimic...

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Marani, va doresc petrecere frumoasa! Si lui Mihai: La multi ani! (tata e MIhai si sora MIhaela, vom petrece si noi)

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Saryta, eu pot vedea pozele de la semnatura ta. Sunt SUPERBE fetele! Sa-ti traiasca!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Dia, felicitari pentru steluta, acum bag si eu tare ca se intrevad si la mine doua

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Saryta multumesc inca o data pentru ajutor. Acum ne puteti vedea pozele accesand si linkul din celebra listoaica :)
Dianocica speram sa scapati si voi repejor de chiurile cu maselele ca si noi ne perpelim din cauza lor. Un canin si un molar vor musai acum sa iasa.
Asiza sanatate multa lui Denis si sa reveniti cat mai curand acasa. Imi inchipui cat de urat e sa stai in spital..brrr
Alexandra spune-ne repede cum a fost la dr. Era sau nu era ganglion limfatic?
Dianarus bine ca voinicii sunt vioi ca voi, astia mai batrani va reveniti incet incet. Capul sus!
Ralumat nu se poate asta! Chiar nu a inceput nenorocitul de proces? pai acusi se face anul. Duceti-va si voi la primarie sa va dea casa cu chirie, poate va ajuta.
Bebinuta ce bine ca a scazut febra sub 39. Si noi am patit-o asa cand Rares a facut roseola infantum, adik dupa trei zile de febra peste 39 fara alte semne clinice a aparut pe corp o roseata care a disparut in 24 de ore Pediatra mi-a spus atunci sa ii dau un anticonvulsiv la febra aia si i-am dat fenobarbital care trebuuie prescris de medic. Incearca si tu sa o intrebi pe dr. Sanatate multa si voua!
Ziggy si Calin cu febra? Sanatate!
Madaluta ma tot uit la ochisorii aia albastri ai lui Darius si nu imi vine sa il las. E un frumos sa stii, te baga in boale. Si ce mai dans acolo
Miro multam de sfatul cu frisca pentru ca si Rares are DA. De unde sa stii tu ca fata are alergie la asa ceva. Bine ca nu a si gustat din frisca aia.
Laura cred ca trebuie sa treceti la regim alimentar: ceai de menta fara zahar, cas, banane, morcov fiert, orez si zeama de orez + smecta + minerale de rehidratare iar daca poti fa-i si o coprocultura ca sa te asiguri ca nu are altceva.
Flore ce mult ti-am admirat fetita. Este foarte fotogenica si are si ea niste ochisori frumosi frumosi.
Donia trebuia sa editez aseara ca sa nu jignesc pe nimeni. Apreciez foarte mult efortul fetelor care deschid noul capitol. Nu e chiar de colo gestul asta. PS - am admirat pozele printesei curcubeu si ale tigrisorului. Sunt minunati copiii tai!
cam atat pentru acum. revin daca mai am timp.
Am uitat. Multam pentru pilates dianocica.

Mergi la inceput

Laura noi am avut doua episoade de enteroviroza anul asta si iti spun din experienta mea cate ceva.
Pediatra mi-a spus ca se recomanda cel putin o zi fara lapte deloc. dar daca chiar nu se poate atunci i se poate un lapte formula HN fie ca dilutie fie ca piure. Aseara am vb cu marcela_c (nu stiu daca voi v-o mai amintiti) care o are pe bb Ana si ea cu enteroviroza si imi spunea de un tip de lapte de la Nestle pe care ea il foloseste si care se numeste Alfare. Se gaseste in farmacie si se da timp de 2 zile. Poate merita sa-l incerci, zic si eu...
Insanatosire grabnica!

Lavinia inca o data ma gandesc ca sunt un pic mai fericita decat tine ca stau doar cu bunica mea.
Asta e special pentru socrosenii ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Aveti un spor la scris
azi am avut treaba la banca si a trebuit sa o iau si pe Antonia cu mine nu va mai zic ce a facut pe acolo tipa cat o tinea gura,lua toate pliantele si le dadea pe jos mai venise una cu un copil de vreo 4 ani sa vezi bucurie pe ea cand a vazut-o o tragea de haine greu tare sa merg cu ea pe unde am treaba

cred ca ma incearca o raceala,imi curge nasul si nu ma simt bine deloc,am luat nurofen

Panaa-noi nu am facut operatiunea turta,in moldova doar motzul se taie ,iepurasa

Ramsan-nu am facut eu tortul,arata a tort facut de mine?
Felicitari pt mers

Asiza-va asteptam cu bine acasa

Mirona-tinem pumnii sa fie totul ok la vaccin

Dianocica-la medicul de familie facem vaccinurile

Dianarus-multumimmulta sanatate

Lavinia-

Ziggy-incearca sa-i faci lapte fara lactoza cu orez,multa sanatate

Marani-sa fie intr-un ceas bun botezul buburuzei

Antonia nu mai zice deloc "mama" f rar cand e suparata in rest zice toata ziua numai "tata" si e inebunica cand il vede,numai cat aude cheia in usa fuge repede sa vada daca a venit

Sustinere pt fetele care sau apucat de slabitHAI FETELE

mai citesc si revin

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput