Probleme cu vecinii
Raspunsuri - Pagina 2
Burtocika spune:
Cu vorba buna am incercat de mi s-a urat. Vecina de deasupra aplica o tactica foarte interesanta, imi da dreptate si spune ca "Vai, ce vecini intelegatori sunteti, ca nu ne cereti daune, vai, da' sigura ca reparam, sa vedeti ca mi-am luat concediu special pt asta si am vorbit cu instalatorul dar uite ce neserios, ca n-a venit" si timpul trece, apa curge; ba cand m-am intalnit cu ea mi-a zis foarte senina ca ei au reparat ! Cand i-am spus ca eu stau toata ziua acasa si n-am auzit nici un instalator sa sparga in baie, a tacut ...
Le-am dat eu vreo 3 numere de instalatori, ca cica n-aveau ... Dar "nu pot sa lase pe oricine in casa ..."
Cred ca singura solutie este intr-adevar asiguratorul ... Asigurare am, dar intrebarea mea este daca il poate obliga asiguratorul sa-si faca reparatia sau va trebui sa zugravesc in fiecare an ?
capcaunul spune:
Nu-i bai caci asiguratorul nu acopera daunele din banii lui ci il executa pe vecin. Poti sa zugravesti linistita an de an pe banii vecinului. Dupa doua trei zugraveli fortate va trage si vecinul concluzia ca iese mai ieftin daca-si repara instalatia decat daca-ti plateste zugravelile repetate.
Cu ocazia asta poti sa experimentezi diferite culori la fiecare noua zugraveala. Tot pe banii vecinului. ![]()
eliza_p spune:
Si eu am o problema asemanatoare la apartamentul din Bucuresti...
Puteti sa-mi recomandati si mie o firma de asigurare "de incredere"?
dianad spune:
Suna asiguratorul si vezi ce zice, daca situatia de la tine e acoperita de asigurare.DianaD & Alexandru
eliza_p spune:
Eu de-abia acum m-am hotarat sa-mi fac asigurare si ma intrebam care ar fi agentiile de asigurari pe care mi le-ati recomanda voi, caci eu habar nu am dupa ce criteriu sa aleg...
CrisaS spune:
Du-te online si citeste conditiile de asigurare.E simplu de recomandat dar trebuie sa intelegi si e recomandat sa intelegi ce inseamna acea asigurare ca sa stii si tu pe ce dai banii.Ca o prima recomandare si referindu-ma strict la conditii de asigurare iti recomand ASTRA SI ASIBAN.
Crisa
Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina;sub pasii tai care urca ele se vor inmulti la nesfarsit!!
http://tt.lilypie.com/9ktRm5.png
alinuta spune:
quote:
Originally posted by capcaunul
(O pata pe un perete este suficienta pentru a zugravi TOT peretele).
Capcaunul, esti sigur de treaba asta? Te intreb pentru ca aceeasi problema o avem si noi in apartament, si din pacate umezeala s-a intins si pe tavanul din dormitor, debaraua de pe hol care sint perete-n-perete cu baia minunata. Ar fi teribil de bine, pentru ca reparatia se va intinde si inca nu mi-e clar pe banii cui.
capcaunul spune:
Sunt sigur.
Singura problema este depistarea cauzei (de catre expertul firmei de asigurari). Care poate fi la vecin (atunci va fi pus sa plateasca vecinul), la tine (esti acoperita de asigurare dar iti poate creste polita daca se repeta), sau in instalatia comuna a blocului (firma de asigurari va imputa costurile asociatiei).