LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

No, Donia, daca ai aparat baga, baga, nu te plange de kilograme ...zilnic...las' ca iti amintesc eu! ...Si Dianocica trage chiulul care va sa zica! Ia, de maine la treaba!!! Luati exemplul lui Monique, pe care o felicit ca si eu am citit mereu de cum merge ea constiincioasa la fitness ...ma bag si eu la Pilates de maine, da' scriu marunt ca poate nu se vede si uitati sa ma luati la rost

Va pup. Noapte buna!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Lucrurile lui Dumnezeu nu sunt niciodata terminate

Un rege s-a dus la un maestru zen ca sa învete arta gradinaritului. Maestrul l-a învatat timp de trei ani, iar regele si-a facut o gradina mare si frumoasa, în care lucrau sute de gradinari. Timp de trei ani, tot ce învata de la maestru experimenta în gradina sa. Dupa trei ani, gradina era gata, si regele l-a invitat pe maestru sa vina s-o vada. Regele avea mari emotii, pentru ca maestrul era foarte sever. Acesta avea sa fie un fel de examen.
Si ca examenul sa fie trecut cu bine, au fost luate toate masurile de precautie ca totul sa fie perfect. Numai atunci l-a adus regele pe maestru sa vada. Însa maestrul s-a întristat chiar de la început. S-a uitat în jur, s-a plimbat prin toata gradina si, pe masura ce se uita, devenea tot mai grav. Regelui i s-a facut frica. Gravitatea maestrul nu prevestea nimic bun. Luandu-si inima în dinti, regele a întrebat: "Ce s-a întamplat? De ce nu-mi spui? Te-ai întristat si tot clatini din cap. De ce? Ce nu-ti place? Am facut tot dupa cum am învatat de la tine".
Maestrul a spus: "Gradina asta este atat de terminata încat e moarta. De asta nu-mi place. Trebuia sa ramana neterminata. Unde sunt frunzele vestede? Nu vad nici o frunza uscata. Pe alei nu sunt frunze uscate, si nici în copaci frunze care sa fi îngalbenit. Unde sunt?".
"Le-am spus gradinarilor mei sa le înlature pe toate, sa faca astfel încat gradina sa arate perfect", a raspuns regele.
Iar maestrul a spus: "De asta arata atat de lipsita de stralucire si neinteresanta. Se vede de la o posta ca e facuta de om. Lucrurile lui Dumnezeu nu sunt niciodata terminate".
Si maestrul a iesit grabit din gradina. S-a dus la mormanul de frunze vestede, care se afla dincolo de zidul gradinii, a luat o mana de frunze si s-a întors în gradina, unde le-a aruncat în vant. Frunzele se jucau în vant, duse pe alei de adiere. Încantat, maestrul a spus: "Uite cat de vie arata gradina!". Frunzele fosneau în vant, sopteau ca fiinte vii. Acum gradina nu mai era moarta ca un cimitir. Fosnetul frunzelor se transformasera în cantec, alungand linistea mormantala.
OSHO - Creativitatea, 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

BAMBO....da,din acelea care se rotesc,dar cu-i servesc?ca se rotesc copchii in ele...mersi frumos,esti draguta cu mine.

DONIA....asta ma intristeaza tare,ca parintii mei nu sant alaturi de nepoteii lor sa-i vada crescand.mama cel putin,asa bolnavioara cum e la un rinichi(si nu trebuie depus efort DELOC),numai si numai cu ei a stat si i-a invatat multe,noaptea numai ea s-a trezit la ei.ii lua in brate,se juca cu ei...repet de dimineata pana noaptea,numai de zuca lor.tatal meu mereu ma batea la cap cand il sunam:"vezi sa filmezi si sa-mi trimiti"....imi zicea asta la doua zile de cate ori il sunam.eu filmam,dar nu am mai apucat sa trag pe dvd ca mama a plecat mai repede decat as fi vrut eu sa mai stea....cand l-am sunat pe tata sa-i spun ca mama a plecat....la finalul conversatiei l-am intrebat."nu te bucuri ca vine mamica acasa?"...iar el imi spune:"ba da,dar fara film...." mi s-a ridicat parul de pe spate.mi-e mila de el ca nu ii vede desi in fiecare seara se duce la mama in dormitor si ii vorbeste despre ei,mai si plange....intr-adevar faza cu bunicii ca nu-si vad mai des nepotii e dureroasa.ce folos ca bunicii astia de aici,nu stiu sa se bucure de minunile lui Dumnezeu....m-ai bagat la butoiul cu melancolii...

BEBINUTA....multumesc ca ne-ai apreciat.multumesc pt complimentele aduse sophiei.nici eu nu stiu cum,sa nu poti place un copil cum e sophia mea.mai ales ca un procent din sangele lor curge si prin venele sophiei....ma rog...nu conteaza.tot ce conteaza e ca parintii mei si toti ai mei de acasa,si chiar si voi imi iubesc copii,persoane de care imi pasa.pup

ASIZULE....esti singura persoana care zice ca sophia seamana cu mine.m-as bucura sa fie asa.in romania 90 % din toti cei care au vazut copchii au spus ca pascal seamana cu mine,dar culorile sant a lui tacsu.apoi eu il vad ca si sotul meu la trasaturi,iar cateodata parca ma vad si pe mine.dar sophia sa semene cu mine nu mi-a spus nimeni.nu-i nimic.eu iau de buna ce ai spus tu si ma dau si mare cu asta.vaaaai,dar m-am inrosit toata de la atatea complimente.jur ca n-am vrut sa slabesc atata.cand aveam 59,mi-am spus ca vreau pana la 55 sa slabesc,mai mult nu.dar daca sandokanii ma calaresc toata ziua,ma storc efectiv de toate puterile,ii hurduc toata ziulica(cat a fost mama nu i-am tzurcanit),dar mi-a venit acu randul.sper sa nu mai slabesc.puuuuuup tare si la denis

ADINAZOT.....in flickr am pozele mele.vechea poveste....logata,parolata....stii tu.

fetelor,inainte de a merge la culcare,vreau sa va spun,sa nu ma stergeti de pe listuta nicicum.eu vin,din urma,dar vin...."adicalea",daca nu m-a lasat pascal sa intru in vreo zi,doua,noua pe net,sa nu-mi fie cumva teama,ca nu ma mai gasesc pe listuta.eu aici raman.

mai vroiam sa-i multumesc cuiva,cred lui monica,nu sant sigura,ma duc sa citesc din urma si revin scurt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

aaaaaaaaaa,baba....FATIMA....multumesc.si tu ne-ai promis poze cu noul tau look.nu "zbura" prea departe,nu inainte de a ne pune poze....bruneta am fost toata viata mea,cu blondul m-am prostit,dar m-am lecuit.

MIRONA....viele viele dank!

gagici,ati vazut pozele lui ANGI de la ziua iuliei?sa va uitati.ce mi-au placut acolo,parac e la gradinita de copii....ce de copii si veselieeee,mama-mama!!!nu ratati!iulia e o scumpete!sa va traiasca!ma bucur mult ca ne-ai scris.te mai asteptam...cu tot cu poze...

pup de noapte buna.ma duc sa ma "izghesc" in pat ca au tras copchii astia de mine azi ca de-o guma.si azi ca naiba,asa as fi vrut sa ma intind o oraaaa,m-am rugat de ei,sa doarma si ei cand macsa ii e somn,dar nu au vrut....de maine incepe lupta.raman singura acasa,pana dupa amiaza cand imi vine sotul....fara mama..of...of....adica program normal,ne intram in drepturi,cum se zice.si inainte era la fel....programul nostru,dar copchii aveau alta faza....cuma,in schimb,copchii mei parca au baut red-bull inca de cu noptea si pe timpul zilei ar bea coca-cola in loc de lapte....

pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

mamici minunate si fulguleti nazdravani

In primul rand, cu putina intarziere

Pascal si Sophia de Kokorina
Alessia de Adinazot
Crinuta de Dandusa
Antonia de Bamboletta
Ana-Nicole de Almo
Karina de Mirona

Vazut multe poze foarte frumoase tututor

Mamici de Bucuresti , nu v-am uitat; planurile mele au fost date un pic peste cap ca Zara a cules ceva virus cand am ajuns aici si a facut laringita plus suprainfectie in gat; acum suntem spre bine, tratamentul dat de doctor deja l-am terminat; inca mai tusim putin dar e mult mai bine; planul meu e sa ajung in Bucuresti peste o saptamana, 12-13 noiembrie; Doamne ajuta sa fim sanatosi pana atunci;

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Hai sa mai dau si eu pe aici ca vad ca va puneti pe restructurat lista si... nu se stie niciodata
Am lipsit oarecum motivat: am dormiiiiiit. M-a ajuns oboseala (ca in ultima vreme numai pe la 1-2 noaptea m-am culcat plus trezirile de rigoare de peste noapte) asa ca m-am culcat si eu pe la ore normale. Am mai recuperat ceva dar inca nu mi-am revenit complet dar oricum nu am nici o speranta ca acest lucru se va intampla prea curand.

N-am reusit sa citesc tot din urma ci doar acest capitol.
Am ramas restanta si cu urarile pt fulguletii care au implinit anul:
Ana-Nicole
Karina-Ioana
Anamaria

La multi ani! , sa cresteti mari, sa fiti sanatoase si sa aduceti numai bucurii parintilor!

Am vizionat o tona de poze absolut superbeeee. N-o sa nominalizez pe nimeni ca sigur o sa uit pe careva si-ar fi nedrept.
Am vazut ca vreti sa restructurati lista si sunt de acord cu acest lucru pt ca intr-adevar sunt nume in lista care mie nu-mi spun nimic. As avea insa o sugestie : stiu ca toate suferim de lipsa de timp dar ar fi bine dc persoana care se va ocupa de refacerea listei ar putea sa verifice un pic membrul respectiv, adica data ultimului mesaj de pe forum si nr de mesaje scrise la fulguleti.

Aaa, in alta ordine de idei, fetele sunt bine si noi am avut un we f placut - vremea a fost frumoasa si tati si-a facut timp de noi si ne-a scos la plimbare. Ieri am fost si ne-am plimbat pe malul marii iar azi in parc la pitici. Cam atat despre noi. Gata am plecat la culcare.

Va si va doresc o noapte cat mai linistita!

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Asiza Sanatate multa lui Denis ; sper sa-i treaca repede si fara a fi nevoie de prea multe medicamente;

A_deju stii ce am facut a doua zi dupa ce ai spus de revista mami, dis de dimineata am fugit sa le cumpar; plus am luat si Superbebe(nov)- are un cd cu muzica tare fain..si am vazut ca o sa mai apara inca 4 cd-uri in urmatoarele numere; deja le-am spus la ai mei sa aiba grija si sa cumpere revista lunile viitoare;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Seara buna (sau noapte buna), minunatelor!

Cu putina intarziere, dar din suflet, urez si eu: La multi ani Karina de Mirona , Anamaria de Mayaione si Iulia de Angi, care ieri au implinit un anisor! Sa fie sanatoase si norocoase! Felicitari parintilor pentru frumoasele minuni pe care le-au adus pe lume!

Dianocica, la multe lunisoare pentru David! Sa fie sanatos si sa va bucure sufletele ca si pana acum!
Luly, la multe lunisoare Mariei Isabela! Sa fie sanatoasa si fericita!

La multe lunisoare si pentru frumoasa sarbatorita de azi, Ingrid de Eri_ka!

Lavinia, e fantastic Mihaita! Cum incearca el sa te convinga sa-l lasi la joaca, nu la somn! Negocia baiatul, mai! Merge foarte bine singurel! Felicitari!
Bambo, foarte frumoase pozele de la petrecea printesei Antonia! Superbe si sarbatorita si mamica ei!
Anateo, sunt deliciosi si Teo si Seba! Nu ma mai satur sa ma uit la ei!
Roxanica, felicitari lui David pentru ca a mancat si altceva in afara de lapte! Bravo!
Marani, felicitari pentru maselute! Va uram ca celelalte sa iasa mult mai usor! Admirat superba Bubamara cu ochisorii ei incredibil de frumosi!
Danita, spanacul il fac la steamer impreuna cu brocoli si putin cartof. Le strivesc cu furculita, adaug si un galbenus fiert bine si Alexia mananca foarte bine toata chestia asta. Peste nu servim inca, din cauza de DA.
Yagmur si va asteptam cu mare drag la Bucuresti!
Aka, pupam Cristinelul dulce si ii uram sa scape de tuse si sa i se desfunde nasucul cat de repede!
Donia, si mie mi se pare tare luuuunga lista fulguletilor. Sunt de acord cu propunerea ta! Votez pentru scurtarea listei! Sunt cam multe necunoscute pe acolo.
Kokorina , ca sa nu te simti a nimanui, iubita de tine! Multi pupici si pentru harbujeii frumosi! Imi vine sa plang de cate ori ma uit la pozele cu puiutii tai! De fericire, de bucurie, nu pot sa descriu sentimentul. Mi-e un drag de ei de mor! Pascal are o mutrita de poznas, de mama, mama, iar Sophia e atat de finuta si delicata... e ca o floare! Le-as da cap in cap pe cumnata-ta si pe soacra-ta pana cand ar observa si ele chestia asta, care e foarte evidenta, bineinteles, dar numai pentru oamenii normali, nu si pentru matracuce ca ele! Sanatate multa mamei tale (arata super!) si sa mai vina cat de curand, ca sa nu te mai simti singurica printre straini! Doamne, cum sa te stergem din lista, bre? Nu scapi tu asa usor de noi!
Monique, m-ai facut sa balesc la ciorba de burta!
Fatima, cum sa te uitam, meeeey?! Bine ai revenit! E bestiala Eva, o dulceata de puiut! Si imbracata “in tendinte”, nene, m-a dat pe spate! Petrecere frumoasa de ziua ei!
Monica, frumos foc Dragos! Ce haios e la baita cu samponul pe cap!
Dbunny, sanatate multa sotului tau! Tare pacatoase sunt pietrele la rinichi. Si Cezar s-a chinuit rau cu cateva pietricele si pana la urma i le-a spart dr cu un aparat cu ultrasunete.
Alexandra, Asiza, multa sanatate si voua si flacailor! Noi vom face Infanrix-ul si atat.
Mirona, super petrecere ati avut! Karina e o frumoasa! Alessia si Oana, doua scumpici si ele!
Dianocica, am ras bine de tot! Ce haios e David cu bretonul pe bigudiu! Foarte frumoasa jachetica ccc cu blanita!
Angi, bine ai revenit! Frumoasa Iulia de pica, manca-i-as perisorul si ochisorii aia scumpi!!! Super pozele!
Sbogdana, multa sanatate Zarei! Noi va asteptam in Bucuresti!

Pentru ca e deja trecut de miezul noptii, urez la multe lunisoare si sarbatoritilor zilei de 5: Andrei Daniel de Radu.anca si Calin Ioan de Ziggy!

Hai ca m-am intins cat o zi de post!
Noapte buna, minunatelor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Donia

Sunteti de acord cu reorganizarea listei, aceasta insemnand scoaterea de pe lista a celor care nu au intrat decat de 2-3 ori pentru a se inscrie si despre care nu mai stim nimic de atunci incoace?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

SUNT DE ACORD!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Mirona

neatza

Sa va povestesc putin de petrecere:
am www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853076477/" target="_blank">aranjat camera / camerele cat timp printesa inca dormea. Cand www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853903680/in/photostream/" target="_blank">s-a trezit printesa a inceput sa misune prin casa sa se bucure de baloane si de aranjamente. www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853905440/in/photostream/" target="_blank">Tortul l-am pus la rece. www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853082899/in/photostream/" target="_blank">N-am imbracat de pe la 4.30 si am inceput sa ne asteptam invitatii. Aveam si www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853087785/in/photostream/" target="_blank">o straicutza (pentru stimularea bunicilor - dar astea nu se simteau dom'le - pana pe la final - una dintre ele a cedat si a bagat ceva banet acolo ).
Au sosit primele noastre invitate: www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853093825/in/photostream/" target="_blank">Alessia si Oana. Au mai sosit apoi si www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853936634/in/photostream/" target="_blank">Ana-Maria si Sara.
Fiecare se juca cu ce apuca - pana unul/una gasea mai interesanta jucaria celuilalt copil - atunci ne mai apropiam si noi sa mediem inevitabilul conflict. Dar la cate jucarii erau in jur .... - nu am avut probleme la distras atentia ...
Si pe leagan s-au dat www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853115933/in/photostream/" target="_blank">unii si www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853114747/" target="_blank">altii. Ba am mai avut si www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853954012/" target="_blank">un director tehnic.
Pe Alessia a cam duruto la baston de pandispanu meu si bucatelele de fructe cu migala taiate pentru invitati si a tras pe www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853944582/" target="_blank">dreapta.
Am avut si un invitat www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853130717/" target="_blank">baietel - care la venire si la plecare ne-a tras un tzoc tzoc pe frunte (deocamdata - ca i-am soptit la ureche ca ne vede Dani ).
www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853135105/" target="_blank">Elementul surpriza l-am scos la final pentru a nu avea loc ambuscade.
Nu stiu zau ce au copiii cand vad acest obiect - dar cel putin la noi in zona sunt toti innebuniti dupa carutul asta de papusi - si trag de el in toate directiile numai sa puna mana pe el si sa-l smulga de la alt copil.
Am mai avut o invitata - dar se pare ca s-a ascuns cu brio de pozar.
Daca fac rost si de restul pozelor ... mai revin cu amanunte de la cheful de un anishor.

Pana una alta - www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853076477/" target="_blank">de aici inainte aveti toate pozele.

v-am tzucat pe toate si va multumesc inca o data de urarile facute.

Miro

SUPERB! REGRET CA NU AM FOST SI NOI ACOLO, CU FETELE..CU TOATE CA, PRACTIC, ERA IMPOSIBIL

PUPAM KARINA!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput