Suntem de rasul tuturor!|

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexiaaa23 spune:

javascript:insertsmilie('')
furios Si pe mine m-a scarbit ceea ce s-a auzit in general despre romani,insa dupa parerea mea cea mai mare vina o are guvernul roman!De destule ori am vazut la televizor reportaje despre Romania,asta chiar inainte de a intra in UE!Ce credeti ca aratu in acele reportaje???Surpriza,o satra de tigani,care stateau in corturi,undeva pe un camp si poveateau reporterilor ca ei saracii nu au nici macar dupa ce bea apa,nu au case si nici drumuri ci doar acele corturi si o gramada de puradei pe langa ei!Deci asta era o prezentare despre Romania si poporul roman.Peisajul era dezgustator,afirmatiile la fel si la sfarsit se cereau ajutoare ptr saracii romani care nu au case si nici dupa ce bea apa!!!!Intrebarea mea e,de ce a permis conducerea tarii noastre ca acel reportaj sa fie transmis in mai multe tari!?De ce nu au aratat si romanul adevarat!?De ce nu au aratat ca Romania nu e asa dezgustatoare cum se crede!?De ce nu s-au vazut frumusetile tarii noastre si faptul ca romanul nu e rromul!?Dupa parerea mea s-au permis aceste lucruri pt BANI(ajutoare de la UE) ptr ca aceasta conducere a tarii sa aiba mai mult de furat!Da dupa parerea mea meritam sa fim facuti hoti ptr ca toti fura intr-un fel sau altul chiar si in Romania,nu trebuie sa mearga sa fure in strainatate!Parlamentarii nostrii care sunt intr-un mare procent peste 50 de ani merg la locul lor de munca sa faca act de prezenta dar ei de fapt isi continua somnul,ca de,saracii au obosit doar de la drumul pe care l-au parcurs de la locuinta lor si pana la parlament!Tariceanu nu face nimic altceva decat sa fure si sa il doara(Scuza-ti expresia) fix in partea dorsala de popor!Basescu la fel si toti ceilalti!Care fura mai mult!?Care are vila mai mare in Pipera sau la Snagov!?Care sotie e mai bine imbracata,aranjata,etc...Pe nimeni nu intereseaza ca de fapt romanul e injosit de celelalte popoare,si suntem facuti tigani,hoti,jegosi si in multe alte feluri!Pe nimeni nu intereseaza ca vin romanii sa munceasca cinstit si sunt f multi care o si fac dar sunt si persoane care vin la furat sau se duc sa lucreze in sere pt un euro pe ora,fara acte,insa doresc sa ofere famililor lor un trai mai bun!In nici un caz nu il dor mainile pe Tariceanu,nici nu ii este foame lui Basescu!De ce sunt lasati TIGANII sa iasa din Romania!???
Pai poate pt simplul motiv ca banbii tot in Romania se intorc asa ca de ce sa isi bata cineva capul!??Si acum hai sa fim sinceri,cred ca si romanii s-au saturat sa vada cersetori pe strazile din tara si daca ii lasa sa plece poate se mai curata tara noastra de jegosi!
Si inca ceva,ca deja mi s-a ridicat tensiunea,mai nou romanii sunt cei mai nespalati,asta dovedind-o un studiu facut in urma vanzarilor la gelurile de dus,sampoane si paste de dinti!Ca e regula ca romanul sa foloseasca aceste produse pt igiena lui din tara,cele care sunt aduse din strainatate nu se pune!
Dupa parerea mea aceasta situatie se va remedia cumva dar onoare noastra nu se va mai spala pt ca noi vom fi mereu pt ceilalti un popor de hoti,tigani si jegosi.Siguranta romanilor din strainatate nu prea mai exista in multe tari dar singura solutie este sa stam cu ochii in patru si sa ne rugam sa ne pazeasca Dumnezeu pe noi si familile noastre!

Asta e parerea mea si va rog nu dati cu rosii!Multa putere si sa ne auzim cu bine!

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

quote:
Originally posted by alexiaaa23

javascript:insertsmilie('')
furios Si pe mine m-a scarbit ceea ce s-a auzit in general despre romani,insa dupa parerea mea cea mai mare vina o are guvernul roman!De destule ori am vazut la televizor reportaje despre Romania,asta chiar inainte de a intra in UE!Ce credeti ca aratu in acele reportaje???Surpriza,o satra de tigani,care stateau in corturi,undeva pe un camp si poveateau reporterilor ca ei saracii nu au nici macar dupa ce bea apa,nu au case si nici drumuri ci doar acele corturi si o gramada de puradei pe langa ei!Deci asta era o prezentare despre Romania si poporul roman.Peisajul era dezgustator,afirmatiile la fel si la sfarsit se cereau ajutoare ptr saracii romani care nu au case si nici dupa ce bea apa!!!!Intrebarea mea e,de ce a permis conducerea tarii noastre ca acel reportaj sa fie transmis in mai multe tari!?De ce nu au aratat si romanul adevarat!?De ce nu au aratat ca Romania nu e asa dezgustatoare cum se crede!?De ce nu s-au vazut frumusetile tarii noastre si faptul ca romanul nu e rromul!?Dupa parerea mea s-au permis aceste lucruri pt BANI(ajutoare de la UE) ptr ca aceasta conducere a tarii sa aiba mai mult de furat!Da dupa parerea mea meritam sa fim facuti hoti ptr ca toti fura intr-un fel sau altul chiar si in Romania,nu trebuie sa mearga sa fure in strainatate!Parlamentarii nostrii care sunt intr-un mare procent peste 50 de ani merg la locul lor de munca sa faca act de prezenta dar ei de fapt isi continua somnul,ca de,saracii au obosit doar de la drumul pe care l-au parcurs de la locuinta lor si pana la parlament!Tariceanu nu face nimic altceva decat sa fure si sa il doara(Scuza-ti expresia) fix in partea dorsala de popor!Basescu la fel si toti ceilalti!Care fura mai mult!?Care are vila mai mare in Pipera sau la Snagov!?Care sotie e mai bine imbracata,aranjata,etc...Pe nimeni nu intereseaza ca de fapt romanul e injosit de celelalte popoare,si suntem facuti tigani,hoti,jegosi si in multe alte feluri!Pe nimeni nu intereseaza ca vin romanii sa munceasca cinstit si sunt f multi care o si fac dar sunt si persoane care vin la furat sau se duc sa lucreze in sere pt un euro pe ora,fara acte,insa doresc sa ofere famililor lor un trai mai bun!In nici un caz nu il dor mainile pe Tariceanu,nici nu ii este foame lui Basescu!De ce sunt lasati TIGANII sa iasa din Romania!???
Pai poate pt simplul motiv ca banbii tot in Romania se intorc asa ca de ce sa isi bata cineva capul!??Si acum hai sa fim sinceri,cred ca si romanii s-au saturat sa vada cersetori pe strazile din tara si daca ii lasa sa plece poate se mai curata tara noastra de jegosi!
Si inca ceva,ca deja mi s-a ridicat tensiunea,mai nou romanii sunt cei mai nespalati,asta dovedind-o un studiu facut in urma vanzarilor la gelurile de dus,sampoane si paste de dinti!Ca e regula ca romanul sa foloseasca aceste produse pt igiena lui din tara,cele care sunt aduse din strainatate nu se pune!
Dupa parerea mea aceasta situatie se va remedia cumva dar onoare noastra nu se va mai spala pt ca noi vom fi mereu pt ceilalti un popor de hoti,tigani si jegosi.Siguranta romanilor din strainatate nu prea mai exista in multe tari dar singura solutie este sa stam cu ochii in patru si sa ne rugam sa ne pazeasca Dumnezeu pe noi si familile noastre!

Asta e parerea mea si va rog nu dati cu rosii!Multa putere si sa ne auzim cu bine!

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IT spune:

Eu am mai raspuns la subiect si incerc sa nu ma repet dar dupa tot ce am mai citit in presa impresia mea este ca romanii din tara (presa si Tv mai mult, de guvern si conducere nu mai vorbesc) bagatelizeaza situatia, li se pare ca sint nedreptatiti ca e KGB sau cine stie ce interese obscure ar avea nu stiu ce politicieni sau partide sa faca Romaniei vreun rau. Paranoici rau de tot unii, domle! Cine le-o da voie sa scrie asa ceva nu stiu!

Reputatia Ro si romanilor este negativa si devine din ce in ce mai rea. Din cauza delasarii autoritatilor romane de a aplica legea si a combate criminalitatea in rindul cetatenilor romani (rromi sau romani deopotriva) atit in Ro cit si in afara granitelor, s-a creat un val de dezgust si furie atit in rindul populatiei din RO cit si a cetatenilor din alte tari europene afectate grav de actele romanilor delicventi. Cetatenii de rind se vad neputinciosi, autoritatile de alte tari nu fac fata si nu au resurse sa stirpeasca si actiunilor criminalilor romani si pe acest fond miscarile de extrema dreapta din toate tarile, devin din ce in ce mai populare. Nu m-ar mira ca numarul de simpatizanti sa creasca vertiginos si chiar persoane care nu sint neaparat rasiste sa adere usor si in numar mare. Deja s-au semnalat cazuri de agresiune asupra romanilor (si a rromilor,poate) nevinovati si ce este mai rau asupra copiilor romani.

Ce mai poate salva situatia? Implicarea si actiunea continua si agresiva a autoritatilor in aplicarea legilor si stirpirea criminalitatii si grupurilor criminale atit in tara cit si in afara granitelor prin cooperarea cu autoritaile din alte tari.Daca noi nu vrem sa vedem problemele sociale pe care le avem (saracia si nerespectarea legilor) pai atunci cum pretindem sa ne fie mai bine, sa traim mai civilizat, mai linistit si mai curat?

Am mai vazut prin presa ca opinii de genul ca tziganii sint o problema a comunitatii europene.. Pai au acte si rezidenta in RO. Tarile pe teritoriul carora se gasesc nu pot aplica legi sau programe de integrare pentru persoane care se afla temporar sau nelegal pe teritoriul lor. In afara de asta au si ei alte minoritati de integrat (ex musulmani) .. Toate tarile se lupta sa-si integreze minoritatile de toate felurile si toate neamurile astfel incit sa nu se ajunga la conflicte sociale. Toti trebuie sa respecte legea. Ce mi se pare e aceasta asa zisa "conducere" din Romaniei in prostia ei nu vrea decit sa arunce "pisica moarta" i ograda vecinului si sa strige in gura mare ca ea( conducerea) nu are nici o vina.

Unii cred ca cei mai afectati ar fi romanii rezidenti in alte state. Parerea mea ca e Ro cea care v-a pierde enorm in materie de turism,investii, afaceri si mai ales v-a pierde simpatia si suportul si a milioanelor de romani stabiliti in afara granitelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ALEXIAA bine spus!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Mare pacat !!! Sunt scandalizata de-a dreptul . Vad ca in loc sa se calmeze situatia , ea se atata si mai tare , toate TV-urile nu vorbesc decat de aceasta veste care ne-a umbrit pe toti romanii , in acelasi timp si suntem vazuti cu alti ochi de cei din jurul nostru , de cei langa care am invatat sa traim omeneste , cei care au fost intelegatori si unde atat de bine ne-am simtit fiind primiti cu bratele deschise , uneori cu greutati , dar nu ca si cele intampinate in RO !
Sotul meu (francez) inca se intreaba cand se va termina acest prost renume al romanului , hot , criminal si doar cu gandul la talharii , ptr ca din cate persoane cunoaste , sunt toti "jos palaria" si zice ca e mare pacat sa fie bagati si cei buni la olalta cu cei rai si cu rea vointa .
Ce-i de facut ??? "Nu exista padure fara uscaturi" e adevarat proverbul , dar putina intelepciune ar trebui sa existe si mai ales respect fata de un OM si de viata acestuia , dar si de tara in care ai fost primit !
Sa speram ca va fii bine , dar din cate inteleg , multe tari isi vor pune din nou bariera la frontiera cand pe pasaport (CI) va scrie RO si ce pacat sa ne intoarcem in urma , cand usa ne-a fost deschisa cu atata marinimie din partea UE . Pacat ca n-am stiut sa pastram acest cadou "nepatat" !
Gandurile mele cele mai bune tuturor celor cu inima curata si sa speram ca totusi mai exista minuni !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izabela505 spune:

UE "nu ne-a deschis usa" din marinimie, mai sunt si interese politice la mijloc. Era nevoie de stabilitate in zona si pe de alta parte Romania e o piata de desfacere foarte buna pentru produsele europene si o sursa de forta de munca ieftina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexiaaa23 spune:

sunt perfect de acord cu tine Izabela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cred ca la un moment dat prefera sa se lipseasca...
IT are dreptate. Aceeasi stare de infractionalitate exista si in Romania. Acolo oamenii s-au obisnuit sa traiasca in felul asta, fiecare isi apara poseta, se face ca nu observa cind cineva fura (de la altul) etc.
Legi exista, nu le pune nimeni in aplicare. E cazul ca statul roman sa-si asume responsabilitatea pentru ceea ce se intimpla si sa-i ia "in grija" si pe infractorii din alte tari.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

quote:
Originally posted by izabela505

UE "nu ne-a deschis usa" din marinimie, mai sunt si interese politice la mijloc. Era nevoie de stabilitate in zona si pe de alta parte Romania e o piata de desfacere foarte buna pentru produsele europene si o sursa de forta de munca ieftina...

Romania era oricum o piata de desfacere si o sursa de forta de munca ieftina si fara a intra in UE. Sa vedem si celalalt aspect: Romania va primi de la UE in 2008 3 miliarde euro.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Sa speram ca vor fi folositi cum trebuie acesti bani ca UE o sa ceara explicatii pentru cum vor fi investiti.

quote:
Originally posted by mariamunteanu

quote:
Originally posted by izabela505

Romania era oricum o piata de desfacere si o sursa de forta de munca ieftina si fara a intra in UE. Sa vedem si celalalt aspect: Romania va primi de la UE in 2008 3 miliarde euro.

Maria

Mergi la inceput