candida
am si eu o probl cu confrunt d o saptamana am avut o mancarime la inceput si p urma a inceput sa imi curga o secretie alba dar nu foarte rau mirositoare vreau sa stiu cam cu ce problema ma confrunt si mai els cum as putea sa scap de ea pt ca ma sperie cam rau varsta mea fiind de doar 18 ani!va multumesc si ast parerile voastre!
Raspunsuri
vladis spune:
Cosmi, cum sa scapi de candida cu antibiotic, cand cauza principala a aparitiei candidozei este folosirea anibioticelor?!
Bryly, trebuie sa mergi la ginecolog, sa-ti faci un examen al secretiei vaginale si in functie de rezultat iti va recomanda tratamentul adecvat.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
elyda spune:
cauza(ce mai des intalnita) aparitiei candidei la femei (si ...fete)este administrarea antibioticelor.nu este o infectie deosebit de grava ,dar in timp netratata duce la neplaceri mai mari.intreaba un medic ginecolog ce tip de tratament trebuie sa folosesti,dar trebuie sa te asiguri inainte ca este vorba de candida .exista mai multe infectii care trebuiesc tratate fiecare in felul ei .tratamentele constau de obicei in administrarea de ovule.
dana
diuna spune:
Categoric ai nevoie de un diagnostis clar.Esti prea tanara sa-ti poti permite sa urmezi tratamente de pe net.Te asteapta o viata plina, in care vei avea mare nevoie de un aparat reproductiv sanatos.Fuguta la medic!!!
Anca Wish spune:
Dupa vreo 7 ani de candida, tratata dupa ureche, mi-am facut o antibiograma. Am urmat tratament si eu si sotul, si am reusit sa scap de ea. Trebuie sa afli la ce edicamente e sensibila ca sa rezolvi problema.
Sanatate multa!
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
diuna spune:
@bryly, ai fost la medic? Sigur e candidoza?Intradevar, odata cu recoltarea lamei e cel mai sigur sa faci si o micograma ca sa mergi cu tratamentul la sigur.Micograma indica exact la ce antifungic este sensibila ciupercuta ta(daca o fi vreuna).Astept rezultatul de la lama.