Copiluti de mai-iunie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by loreen

Gata Monu am gasit cel pe care-l avem www.vtechkids.com/product_page.cfm?productId=490?tvFrom=&productImage=%5Ff%2F%5Fpw%2F%5Fthumb%2F80%2D072200%5Fthumb%2Ejpg&productStatus=n&tvFrom=&productId=490&productType=p&getProp=%5Btype Function%5D&loadImage=%5Btype Function%5D&makeComingStripe=%5Btype Function%5D&makeNewProductSnipe=%5Btype Function%5D&theType=product" target="_blank">aici

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

ori ai gresit poza ori ii iei unu la fel cred ca prima varianta sau nu mai vaz io bine...

Filip ma dipera de vreo 10 zile. Nu mai vrea sa doarma la pranz si pica pe la 3 jumate patru pe unde apuca si apoi imi scoate parul prin caciula pana la miezul noptii. mor de sooooomn!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nu este acelasi laptop...este diferit,doar am studiat problema ...au doar aceleasi maimutze...winnie...dar au alte functiuni...si pretul este foarte bun ...

Eu am alte probleme existentiale mai nou...o durere suspecta la sanul drept, inspre subrat...mi-am facut programare la dr insa mai dureaza...
Si mai nou ma incearca o nevoie arzatoare sa fumez...am 3 ani de cand m-am lasat de fumat si mi se pare dubioasa aceasta "sensibilitate"

Lili da mare vorbaret s-a facut Sergiu...e clar o fi Delia prima din Cta la varsta,dar este ultima la vorbit...
Am fost pe Cuza Voda la magazinul Coccodrillo...este luat in franciza de la Dorador...au preturile mai bune la la Vics,nu pot face comparatie cu altii...insa merita vazut...

Sufletzica dar era mare nevoie sa faci triplul test?!Existau riscuri?!

Monu iesea si Barbi cu riduri putin...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Sufletica eu am facut amniocenteza, asta fara sa fi facut triplu test. Multi medici spun, ca la amniocenteza se vede mult mai bine. Nu-ti fie frica sa faci, o sa simti doar foarte putin cind extrage lichidul amniotic, apoi trebuie sa te odihnesti la pat in ziua respectiva. Doamne ajuta sa fie bine pentru voi

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

sunt off-topic dar nu ma pot abtine...o mai tineti minte pe tanti aia dianocica de mi-a sarit in cap atunci cu avertismentul...am intrat din pura greseala de maus stricat la topicul lor si uite pe ce-mi picara okii:
incerc sa ii asigur un meniu sanatos si echilibrat. dar daca nu vrea, nu risc sa ii stric si moralul. da, va face ce vrea, ce ii place. va copilari. da, eu voi fi langa el si voi incerca sa fac cat mai interesante activitatile...'alea bune'. pt ca daca va vedea la mine cat de fun e sa mananci..rahat pe bat...sigur i se va parea la fel. si voi manca rahat pe bat.

citesc ce-ati mai scris voi si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna!
Am vizionat laptopurile noii generatii. Cred ca o sa ii aduca si lui Catalin mosul unul ca deja nu mai avem acces la asta mare.
Si acum din filosofia adanca : Se uita la "Alba ca zapada" si dintr-odata se ridica si schimba discul. Il intreb ce face. Raspuns:"Pititzii piaca a somnic mic-mic ca tati(notam: tati a adormit inaintea copilului), viau sa vad "Aminiri din copiaie"- Nica in pieia goala, mami, nu stii?"(eu nu pot sti cum arata fata mea de a simtit copilul nevoia de explicatii)
Sufletica- tu esti din Dr. Taberei si nu ne cunoastem???
Androix- si Catalin se culca la ore de-astea ciudate si pana la miexzul noptii, uneori dupa, trebuie sa facem fata "asaltului". Si mai suntem si in plina eruptie dintoasa cu Alexandru. O nebuniiiie!!!
Gabitza - sa fie greturi trecatoare! Eu la Alex am avut numarate pe degetele de la o mana, iar la Catalin numai iaurt si grefe am mancat 4 luni.
Fug sa mai strang prin casa ca artictul meu a colorat azi si s-a jucat si cu masinutele, deci facem slalom printre creioane, coli si masinute.
Pupici

Aurasa - mami de Catalin si Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Sufletzica, sper din suflet sa fie o alarma falsa si sa iasa bb sanatos! Ioanailincam a facut triplu test si a avut acelasi rezultat, a scris parca la povestea nasterii despre asta.
Alyssa mea are 25-26 la pantof, depinde de model...si tot 1 m inaltime, kile doar 15.

Androix, esti mortala cu scosul parului prin caciula, la fel face si atomika cu somnul, nu vrea neam apoi pica lata seara iar noaptea e fresh.

of, nu ma lasa sa scriu...ufffaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Sufletzica, tinem pumnii sa iasa totul bine. Imi pare rau ca trebuie sa treci prin stresul asta. Si eu imi aduc aminte ca Ioana a trecut prin asa ceva si uite ce copil frumos si sanatos are!
Adina, sa ma anunti si pe mine cind si unde pui poze, abia astept sa va vad minunea de apartament, sint sigura ca va iesi superb!
Gabitzam, la Andrei ti-a fost rau? Tot cu cafeaua a inceput si la mine in primavara...

Eu ma duc la spital, la control. Dimineata, dupa ce i-am pregatit si trimis de acasa pe ai mei, am intrat in baie si m-am ferchezuit o ora... Imi iau si citeva lucruri cu mine, ca nu se stie niciodata. Desi nu simt nimic schimbat, aseara am observat ca respir mai bine si ca burta e mai jos. Mai sint exact 3 saptamini si tare mi-ar placea sa stea acolo pina la sfirsit, ca atit imi mai trebuie si mie sa termin ce am de facut, mai putin examenele din decembrie, dar pentru alea am vorbit si as putea sa le dau si mai in primavara. Va scriu cind ma intorc. Am niste emotii si m-a apucat o fricaaaa... de zici ca e prima data cind nasc.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">37+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 21 de zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Laura sanatate si sa dea DD sa nu fie nimic grav la sin. Eu tocmai am primit reprogramare la doctor pe 11 decembrie, deci totusi si-or fi imaginat ca-s bolnava si sa nu cumva sa virusez pe careva cu laptele meu de la tite . Cit despre tigari ... hmmm, ma dau la tine, daca chiar te apuci de fumat, mie imi ajung doi fumatori in casa, Isabella mai nou, fura tigari de la tatsu si incearca sa le aprinda, ca s-a prins cum functioneaza bricheta .
Eu tot mai astept sa-mi dai una peste ochi, sa vad si eu poza cu Delia cum doarme in masina.

Teddy te felicit sau nu ?

Gabitza daca e fetita, eu am avut multe greturi si mai ales arsuri, de nu puteam minca nimic. Acum ce sa-ti spun, te sacrifici pentru o surioara mica lu'Andrei , cite nu suportam noi si cind sint in burtica si dupa.

Ma duc sa mai citesc, c-am ramas in urma, iar , ca de obicei, nu-mi ajunge timpul

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Aurasa si Sufletzica, voi ati intrat pe contul comun sa cititi ce am trimis eu ? Haideti, daca tot suntem din Dr. Taberei, macar sa ne vedem cumva duminica... mai ales daca vine si Monu
Aurasa, daca vrei sa veniti duminica, poate o convingi si pe Ralwca sa vina...
Sufletzica, Doamne-ajuta sa fie totul bine, si sa ai bb sanatos!
Lili, scuze ca abia acum am vazut ca cereai parola pentru contul comun. Ti-a zis-o cineva pana la urma?
Tdi, dupa simptomele pe care le ai, te-as felicita si eu ... Eu n-am avut simptome de sarcina decat dupa prima luna, si nici alea cine-stie-ce (foame, si atat). Cat priveste motivul avertismentului, i-a prins bine sugestia ta LOL
OlgutzaM, iesi din butoiul cu melancolie si mai scrie-ne. Cum e Maya cu gradi ? Mai plange ?
Am vazut si eu, in fine, pe bb Horia, grasulinul, si pe Andrei cu machiaj original. Numai pe Delia nu stiu unde s-o caut ...
NewMami, ce frumos se poarta Patrick cu bebelusii... dar pe copiii mai mici decat el, care totusi merg, tot asa ii dragaleste ? Carina mea impinge (aproape) tot ce prinde
Ioanailinca, mergeti la Ranca ?!?! Suuuuperb ! Numai ca acolo cred ca este deja zapada, statiunea e la Cota 2000 ! Sa faci neaparat poze cu locatia unde va cazati... trebuie sa fie taaaare frumos iarna ! Dar acolo am impresia ca nu prea ai altceva de facut decat sa respiri aer curat.... Drum bun !
Adina, si Emi vorbeste in somn, dar de cele mai multe ori ma striga pe mine. Uneori chiar se trezeste si vrea in patul nostru, dar dupa ce adoarme o mut inapoi la ea in camera.
Monule, tu ai mai vrea un al treilea bb ?
La capitolul bb in burtica, Emi stie ca ea a fost la mine in burta, si stie ca baiatul prietenilor nostri a fost la mama lui in burta. Asta in mare masura pentru ca ne-am pozat burtoase, si pozele noastre troneaza in albumele pe care le rasfoiesc Emi si Cristian :))
Androix, sa imi cada fatza ! 50 de milioane ?! Pentru ce, frate ? Doar ca n-ati dizolvat firma ? Ai vorbit cu un contabil ? Sa inteleg ca te-ai resemnat si le platesti ?!
Bea, va invidiez (in sensul bun!) ca aveti acces la atatea activitati disponibile pentru copii. La cercetasi mi-ar placea sa ma bag chiar eu hi hi hi
Cornelia, sanatate blondinului ! Si Carina a avut o perioada cand facea pipi foarte des (zice soacra-mea), si am fost de i-am facut urocultura. Rezultatul a iesit ieri, si e super ok.
Nelia, cat de putin mai ai si iti vezi cel de-al treilea pui ! Nastere usoara si bb sanatos!

Azi finutza mea a facut pentru prima data inseminare artificiala. A mai facut vreuna din voi ? Aveti idee care sunt sansele sa se prinda ?

Pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Sufletzica - intr-adevar eu am avut probleme (sau am crezut ca am, ca urmare a rezultatelor), sa stii ca oi fi scris in povestea nasterii daca zic fetele (sincer, nu imi amintesc), baga un ochi acolo. Eu am avut cu trisomia 21 (sindromul Down), dar care e descoperit cu acelasi test. Acuma stii si tu teoria, ca asta e un test de screening, deci da o probabilitate, iar nu un diagnostic si numai amniocenteza da rezultate sigure pentru acolo se vede daca sunt toti cromozomii sau nu. Din cate imi amintesc si Aurasa a avut probleme acum, la a doua sarcina.
De asemenea, ma confrunt cu problema asta la o prietena, care a descoperit la bitest (tot sindromul Down), iar saptamana viitoare face triplu test sa vada daca se mentin rezultatele. Privind retrospectiv, consider ca am fost cam inconstienta ca nu am facut amniocenteza, dar atunci am facut multe ecografii (iti recomand pe prof. Pelinescu Onciul (pe atunci era la V. Babes, acum e la Med Life) - daca e sa se vada ceva la eco, el este omul sa vada) si am repetat testele pana au iesit bine, asa ca m-am ales cu convingerea ca va fi bine si asa a fost. Daca imi iese asa si la a doua sarcina (daca va exista) imi fac amniocenteza, nu mai risc eu asa! Mult succes, oricare ar fi decizia ta si sa ne tii la curent.

Nelia - mi-am amintit acum ca te-am intrebat odata la cine ai fost la Med Life la eco i vara si nu mi-ai raspuns nici pana in ziua de azi.

OlgaM - pe unde esti?

Chris - da, e zapada la Ranca. Cu pozele o sa fie cam prost pentru ca i-am dat aparatul nasei Anei care acum e in Tailanda si am considerat ca are nevoie mai mult de el decat noi. O sa ma milogesc si eu de popor sa ma pozeze. Cat despre activitati, dat fiind ca o sa ajungem vineri pe noapte, iar duminica pe la pranz ne intoarcem (din cauza asta noi nu putem ajunge la sedinta foto propusa de tine, ca mi-ar fi placut sa vin) nu cred ca apucam sa ne plictisim prea tare.

Va pup si seara buna va doresc!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput