Strumfi de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Gata le-am vazut...superbe. Iti seamana Alex foarte bine. Sincer iti spun ca nu te-as fi recunoscut daca te intalneam. Arati foarte bine si esti slaba rau.

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

Elena faine poze si ce copila serioasa ai
se vede ca mananca bine, dupa falcute si tortul........ de ce ne chinui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Gabrielabv

of pana sa-i fac eu laptele puica mea a adormit
Lia stiu ca cea mai buna pompa e copilul dar daca ea nu suge destul ce sa fac?In luna a doua am avut mai mult lapte si eram fericita tare. acum am sanii moi si nu mai reusesc sa storc mare lucru din ei.Bineinteles ca nu renunt la alaptat.

Pana acum Medeea a luat bine in greutate? De cand face mofturi la san - e mai mult de o saptamana? Ai vazut ce povesteau si Anya, si Simona, si Oana, ca mai sunt copilasi care au perioade dintr-astea cand zici ca-i arde tzatza, nu alta. Ideea e ca daca insisti cu bineronul, nu vei reusi niciodata s-o faci sa accepte mai usor sanul. Dimpotriva! Ea va fi din ce in ce mai mofturoasa si cu toate bunele tale intenii, lactatia va continua sa scada iar Medeea ar putea sa accepte doar biberon, Chiar daca e chinuitor, mai ales pentru tine, ideal ar fi sa insisti cu sanul. (Sper ca nu te superi pe mine ca sar asa repede cu sfaturi. Daca ti-e mai usor cu formula si cu biberon, e doar decizia ta.)

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Elena, scuze, am crezut ca e fetita, dar e de fapt un Alex. Se vede ca nu mai stiu de mine
Lia cred ca ai dreptate. am sa insist mai mult la alaptat. Acum daca tot e urat afara avem mai mult timp de chinuit tzitzile alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

mi-a facut Simo pofta de bancuri... si va impartasesc si voua ce mi-au auzit urechile

Bancul nr.1
Un ardelean vine acasa mai devreme de la camp si aude zgomote in dormitor. Se duce in fuga si-si gaseste nevasta dezbracata complet, intinsa pe pat, transpirata si gafaind...
- Ce-i, ma nevasta, ce ai?
- Am infarct, zice ea.
Ardeleanul da sa fuga afara sa cheme pe doctor, cand copilul lui de 4 ani zice:
- Tata, tata, unchiu' Gheorghe este sub pat in pielea goala...
Ardeleanul fuge inapoi, ridica patura si-l vede pe Gheorghe sub pat dezbracat si zice:
- Pai bine, ma nenorocitule, nevasta-mea moare de inima si tu umbli ca un bezmetic prin casa in pielea goala de-mi sperii copilul…

Bancul nr.2
Doi ardeleni taiau o bomba cu fierastraul. Vine al treilea si ii intreaba:
- Ma, da' daca explodeaza?
La care ailalti:
- Apai nu-i bai, ca mai avem una!

Bancul nr.3
- Ioane, vaca ta fumeaza?
- No, da' cum sa fumeze ma vaca?
- Atunci, ma, ti-o luat foc grajdu'!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Lia chestia asta dureaza de o luna si dupa ce m-am hotarat sa nu-i mai proba suptului si sa o las dupa cum vrea ea a luat doar 60g intr-o saptamana.De aceea ma tot stresez eu cu bibe. Deci ce sa fac?

Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

andreea, daca tot ai intrebat, bubitele lui radu imi par a fi o dermatita atopica. stiu ca au aparut inainte de diversificare, insa diversificarea precoce este complet contraindicata la acesti bebelusi, pentru ca accentueaza si intretine bubitele, iar mai tarziu poate da alergii urate. cel mai bine du-te la un dermatolog. desi, daca e o dermatita atopica, mi-e teama ca iti va indica o crema pe baza de cortizon. mai bine renunta la orice fel de alergeni care vin in contact cu bebe, spala-l cu produse speciale (de la avene, mustela) si reapuca-te de diversificare dupa 5 luni, daca nu spre 5 luni si jumatate.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Anya merci de raspuns. Exact asta banuiam si eu dupa ce am mai citit niste subiecte in acest sens. Am de gand sa renunt la suc cum m-ai sfatuit si tu si sa vad ce se intampla. Oare cerealele ii pot face rau? Cred ca are si reflux si ma gandeam ca daca ii dau lapte cu cereale va fi mai bine.

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Va salutam si noi, vad ca deja sunt bebei care se apropie cu pasi repezi catre diversificare. Pe mine ma cam sperie si nu vreau inca sa-mi fac griji. Ma gandesc tot timpul ca "mai e pana la anu" (vreau sa incep in ianuarie cand Victor se apropie de sase luni) dar deja mi-am procurat "material didactic", am vorbit si cu Valen si am ciulit urechile si la cursul pe care tocmai l-am terminat.
Ma gandesc ca mai greu decat cu alaptatul la inceput, nu poate sa fie.
La capitolul ce mai face copilul meu, va anunt ca nu apuca inca jucarii, nu se rostogoleste, nu stie literele sau poezii, nu stie sa adoarma singur, doarme tot pe burtica noaptea, contrar politicii de aici "culcati copilul numai cu fata in sus" si cu toate astea se lumineaza cand ma vede pe mine si pe tati si asta conteaza cel mai mult pentru noi, avem un bebelus PERFECT!

Acum doua zile, aici s-a sarbatorit Halloween-ul, noi nu am facut nimic special pentru ca nu suntem obisnuiti cu sarbatoarea asta, poate cand o sa creasca Victor. In schimb lui i-am cumparat costum si i-am povestit un pic cum sta treaba cu Halloween-ul. Iata si cateva fotografii de la ultimul curs care a picat chiar in ziua cu pricina, a fost foarte frumos mai ales ca fiecare a adus cateva ceva de mancare specific tarii de unde vine (eu le-am dat gata cu cozonacul ) si coordonatoarea cursului ne-a aratat cateva tehnici de masaj pentru bebelusi (dupa masaj si chinuit la poze a dormit Victor doua ore jumate).

http://good-times.webshots.com/album/561258565iTszlY?vhost=good-times

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

GABRIELABV, si eu sunt in aceeasi situatie; Ines, desi mananca mult nu mai ia in greutate; in 2 luni si jumatate a luat cam 400g: este dificil cand iti doresti sa alaptezi si cand vezi ca altii iau 250g pe saptamana iar copilul tau nu ia atat nici intr-o luna; uite, m-au sunat acum de la clinica si rezultatul analizei pt. infectie urinara este negativ; astept si rezultatele analizelor de sange si-mi vad de alaptatul meu in continuare; uneori simt ca-mi pocneste capul, alteori imi zic asa: copilul suge bine (desi sanii par goi ea totusi trage lapte din ei), doarme cel putin 8 ore pe noapte (deci laptele e suficient de satios), nu plange, nu se agita fara motiv, este f frumos dezvoltata si chiar precoce dar nu ia bine in greutate (si sa stii ca ma bucur ca ia totusi, putin, dar ia, bine ca nu stagneaza sau ca nu scade) asa ca nu am de ce sa-mi fac griji sau ganduri negre.Acum sunt asa fericita ca n-are infectie urinara incat nici nu cred c-o mai diversific duminica, mai aman vreo 2 saptamani si sa binevoiasca sa creasca cu laptele meu : bun, prost, asta e, altul nu stiu sa produc.andreeac, ti-am admirat baiatul; nona, ai baieti frumosi maighinet, hai c-o scoatem noi la capat cu tatele astea; uite, ca maine ii diversificam si atunci vom da vina pe alimentele solide si nu pe sanii nostri simo, karli, multumim pt. bancuriwww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput