Strumfi de iulie-august 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Oana- catarina doarme direct pe pat langa mine. La inceput o culcam pe o plapiumioara dar acum nu ii mai place asa ca de 1 luna doarme direct pe pat. Suntem doar noi 2 intr-un pat imens
Cristina - ce dieta ai inceput ca si eu m-am saturat sa fiu

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns armin23 spune:

salut toate fetele si strumfii lor!alina.a si jadi felicitari!
multumesc ca mi-ati pus si poza baietelului meu la luna 2.mai sunteti suparate pe mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

eu ii dau sa manance elisei numai la orizontala.eu nu mai pot sa o car acusi face 7 kg ma rupe de spate.de ragait o pun pe burtica dupa masa si rage ca si cerbul carpatin vorba lui deni.
andreaaC are micutul tau niste buze de ma termina!seamana cu mami.s-ar putea sa faca alergie la detergentul cu care speli hainele.sau incearca sa schimbi laptele praf,poate nu-l tolereaza.dar cel mai bine intreaba un dermatolog.

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Oana, tocmai pt. ca ma asteptam sa zica cineva ca e de la diversificare, am precizat ca i-au aparut inainte.
E super haios Stefan in patut. Cred ca asa va sta si Raducu nu peste mult timp avand in vedere ca stam in doua camere si nu prea avem loc .
Alina i-am schimbat si detergentul, folosesc dermaline, iar laptele l-am folosit de la inceput si nu a avut nimic. De ce zici ca seamana cu mami ...ca eu nu am bube?

Dimineata s-a intors pentru prima data pe burtica si de atunci o face continuu.

Andreea de www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

neata si de la noi mai pe la pranz
m-am uitat si eu la atatea poze ca nu mai stiu care si cum dar tot ce pot spune e ca avem niste strumfi fotogenici si suuuuuuuper faini.
in primele doua luni parca toti sunt la fel, acum din a treia luna deja fiecare are ceva special: Smaranda e o frumoasa cu mutrita aia si asa un par bogat, Adeliciosa e o delicioasa si baietii care mai de care...
Anya, Oana- asa facea si Medeea cand o puneam la san si bineinteles ca a luat fff putin in greutate. Eu am cantar electronic special ptr bebei si am hotarat din timp sa iau masuri. O las sa suga cat vrea si restul il mulg si il dau cu bibe. acum e ok, dar inca nu a trecut perioada de moftureala
Andreea- mie tot asa mi se pare ca ar putea fi de la diversificare, mai ales de la morcovi.Sora mea a patit asta de la morcovi tratati cu nu stiu ce nitriti si pana nu i-a scos nu s-a rezolvat. Ai grija de unde faci rost de legume, e important sa nu fie tratate. DAr daca tu zici ca e de dinainte de diversificare atunci poate e mai bine sa consulti un dermatolog. Sa nu fie un stafilococ ceva

In legatura cu dormitul in patut la noi merge metoda cu infasuratul in paturica moale si pufoasa. Medeea se incalzeste acolo si nu simte cand o pun in pat.

Voi ati iesit azi afara?
La noi e urat tare si mi-e groaza sa ies cu ea , dar trebuie ca altfel nu doarme
va pupic

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Andreea, se pare ca am citit printre randuri. Scuze! Si eu zic sa mergi la un dermatolog. Sigur trebuie sa fie o cauza. Ai putea sa mergi si la un homeopat. Ei au alte explicatii petntru eruptiile astea pe piele. Si da, Raducu seamana cu tine. Nu la bube, la buze. Pe bune...o s afaca ravagii cand va fi mare si va incepe sa pupe fetele. Pazea, mamici de fetite!

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

andutzy, se face carutul la orizontala?

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/" target="_blank">broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by Simo78

week-end preview:

La o partida de vanatoare un maestru impartaseste din experienta unor incepatori.Unul dintre acestia il intreaba :
- Maestre, daca apare acum un urs pe carare in fata noastra, ce trebuie facut ?
- Nimic mai simplu:pui pusca la ochi, iti tii respiratia, ochesti si tragi !
- Dar, maestre, eu fiind incepator e posibil sa gresesc.Ce fac mai departe, ursul se apropie...
- Nimic mai simplu, pusca are doua gloante: o ridici, iti tii respiratia, ochesti si tragi !
- Dar, maestre, e foarte posibil sa gresesc si a doua oara,ursul se apropie, ce fac ?
- In cazul asta iei o mana de rahat si i-o arunci in ochi !
- Dar, maestre, unde o sa gasesc eu rahat ?
- Ohoo, o sa fiee... !

Simo de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

nice preview

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

andutzy si eu tot carucior ca al tau mi-am cumparat si tot de la BabyExpo, dar inca nu l-am folosit, am zis sa implineasca macar 5 luni. Tu il folosesti de-acum?

Elena, mamica lui Denis (05.307.2007)
http://good-times.webshots.com/album/560867777QSGQnv?vhost=good-times

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Salut!

Am trimis si eu poze pe mailul comun ,din prima zi ,la 1 luna ,2 etc.
Andreea C. cel mai bine te duci la dermatolog si baietelul meu a avut aceeasi problema .Eu ii dadeam baby drink la inceput il tolera nu avea nimic dar dupa vreo 3 sap. au inceput sa-i apara niste bubite exact ca ale lui Raducu ,a durat ceva pana am descoperit de la ce dar, am fost cu el la dermatolog.Acum nu mai suporta deloc baby drink .

Mergi la inceput