probleme cu kk
Raspunsuri - Pagina 2
ruxi spune:
Draga korinna. Neaparat du-te si fa o coprocultura si o coprocitograma. Am 3 prietene cu bebei, fara nici o legatura intre ele, care au patit asa ceva si la TOATE au fost probleme. Si la toate a fost cate o bacterie responsbila de asta, infectie la stomacel sau intestin. Au tras cu toatele cu tratamente cu antibiotice, una a fost chiar internata in spital. Du niste probe la Sanepid. Sa-ti iei de-o grija. Mie 2 pediatrii mi-au spus ca nu e de gluma cu sange in caca, cat de mici ar fi firisoarele.
Sper din suflet sa nu fie cazul tau.
Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Claus spune:
Si eu am probleme cu fetita mea in varsta de 4 ani.
De cand a venit pe lume cred ca a facut de 5 ori kk normal
In rest cred ca ati fost pe la tara la bunici si ati vazut un kk de iepuras. Diferenta dintre fetita mea si iepuras este ca Andrada le face o idee mai mari ( cam cat o nuca).
Am inceput de 2 ani sa-i pun miere in ceai, nu ajuta, am ajuns de doua ori cu ea sa-i facem " spalaturi"( dupa 4 zile fara kk) insa spre norocul nostru in ultimul moment nu a mai fost cazul.
Exista altceva in afara de supozitor care nu-l putem pune sub nici o forma pt. ca se teme de moarte cand aude de el.
Astept eventuale raspunsuri.
Toate cele bune.
adrianangi spune:
Draga mea,
pentru ca sunt intr-un Internet cafe si nu am prea mult timp la dispozitie, iti recomand sa dai la CAUTARE: "firisoare singe kk"... Vei vedea ca multe dintre noi am trecut prin asa ceva! O veste buna: ne-a trecut!
Sanatate si un diagnostic bun!
Iza spune:
Asa e, ne-a trecut. Nici un doctor nu a resusit sa ne spuna ce a fost si nici macar cum a trecut de la sine fara nici un medicament. Cred ca diversificare ne-a ajutat sa scapam.
Zile trecute imi povestea o mamica ca a avut acelasi pb cu baitelul ei de pe la 3 luni pina aproape de un an. Era in Timisoara in perioada asta si a fost la o groaza de medici fara nici un rezultat. Rezolvarea a venit de la un medic homeopat care i-a dat baietelui niste capsule cu argila (cred ca se gasesc in farmacii) si intr-o sapt sau doua s-au rezolvat pb cu kk. Diagonosticul dr. a fost ceva legat de flora intestinala.