Colectia de toamna-iarna 2005 (165)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ehehe..stateam io si ma cruceam mereu cand ma uitam la pozele lui Andrei si ale bulinei mici de cum seamana...pai cm Doamne, iarta-ma sa nu semene daca e chestie de familion? Asemanarea, zic. Pai si Corapina e LEITA sora-sa!!! Suuuper poze,mi-au placut mult!

Am admirat-o si pe Mirunici-sutienici!Mda...Mada, avem concurenta acerba la habaucenie, recunosc!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Consiliul local al orasului observa ca cel mai tare om de afaceri din oras nu facuse niciodata o donatie in scop de caritate. Pentru a-l convinge sa o faca, primarul îl chema la el in birou:
- Am observat ca veniturile dumneavoastra anuale se ridica la peste 600.000 de dolari. Cu toate acestea, niciodata nu ati facut vreo donatie comunitatii...
- Daca tot ati cautat informatii despre mine, nu ati observat ca mama mea este bolnava, iar medicamentele de care are nevoie depasesc de cateva ori veniturile ei?
- Nu... raspunse primarul jenat.
- In al doilea rând, fratele meu, veteran de razboi, este condamnat intr-un scaun cu rotile si este orb.
Primarul incepu sa-si ceara scuze, dar a fost intrerupt:
- In plus, sora mea a murit într-un accident lasand orfani trei copii
Umilit, primarul:
- Nu stiam, ma iertati...
Insa omul de afaceri continua:
- Nu vad de ce v-as da dumneavoastra bani, daca nu le dau nici lor.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Noki uitasem.Slava cerului ca cerului...da slva tie!Sarumina si distractie faina!
Corap da ce-mi place de fii-ta.Rau de tot.Si ce misto se inteleg ei in "numaieistiuce" limbaj...Vazindu-i ,tind sa cred ca e diferenta optima intre ei.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Cum gandeste un manager:

Daca o femeie face un copil in 9 luni.... atunci 9 femei ar putea face un copil intr-o luna!!

Mergi la inceput

Corap am vazut si eu pozele, n-am cuvinte. sa-ti traiasca minunile!
aveam impresia ca esti blonda naturala. dupa aspectul parului nu dupa postari!

Mergi la inceput

Miri, tare e tot aia cu "sarantocul"!

Madaule, de unde ai produs fotoliul? Ca e suuuper demential!

Maria, piei ispta de aici cu LR cu tot!

Cu cuburile-puzzle-uri: i-am luat bufnitei un set de-asta de 9 cuburi care se fac diverse animale! Ce sa le faca singura, nene, ca abia reuseam IO sa le fac!
Dar le-a cladit frumos unul peste altul. Apoi s-a enervat si a inceput sa le arunce prin camera. Una a aterizat in nasul lui Adi si avand colt ascutit, i l-a cam spart. Deh, victime colaterale!

Morala: mai am un set de cuburi dar care asamblate dau o imagine din Scufita Rosie. Le va primi la aniversarea de 7 ani!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Lasa vecina draga ca i-am luat eu un cadou lui Saralita draga de o sa ma pomenesti la toate bisericile....Parca erau crem canapelel tale? si peretii albi? aha...Gata nu ma intreba nimic am buzele sigilate vei vedea diseara.
Pusy
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Vecina, simt ca ma ia cu lesin....Dar nu-i bai, vine ea...vremea razbunarii!Pentru ca intamplator ale tale parti componente ale casei sunt la fel. Ba chiar din textil, nu piele ecologica.

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Taman am vorbit pe mess cu IONIKKA. Transmite tuturor sarbatoritilor din perioada asta numai bine si ! A avut ceva probleme cu sarcina, dar speram sa fie totul bine pe viitor! Incearca sa mai intre cand mai prinde putintel timp liber!

Gata, fetelor dragi, fug la aranjamente...bufnita face nani, inca...ne reintalnim dupa party!!!!

Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Fetelor nu prea am chef sa scriu nimic azi , de dimineata a murit bunica lui Cosmin , acum suntem ocupati cu organizat timpul pentru priveghi/cine sta cu copiii etc.

Of, si peste o saptamana e botezul Annei, cum s-a nimerit!. Buni nu a apucat sa o mai vada, a cazut la pat imediat ce am nascut si din 28 septembrie nu mai maca nimic, numai apa si ceai. Nu stiu cum a rezistat atata timp, a slabit enorm, mi-e si teama sa o revad asa!

Va pup si intru eu mai tarziu.

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput