PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (60)
Raspunsuri - Pagina 18
doniro spune:
P.S. Mada, in nici un caz sa nu te iei dupa "calculatoarele" dupa net; alea iti calculeaza total aiurea DPN-ul. Daca numeri 40 de saptamani de la prima zi a ultimului ciclu, nu conteaza durata ciclului... Eu de ex nu am ciclu regulat. Ba 25, ba 35 de zile... Si DPN-ul meu ramane 9 ianuarie, intrucat UM a fost pe 4 aprilie. 40 de sapt incepand cu 4 aprilie = 9 ian.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si
+31 cu
Victor Mihai
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME
MissJJ spune:
Roxana pe mine si medicul m-a intrebat cate zile dureaza ciclul, asta data trecuta cand am fost insarcinata cu fata si a trecut si la dosar asta deci pp ca ceva relevanta trebuie sa aiba nu?
UM a fost 21 sept 2007.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
doniro spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Roxana pe mine si medicul m-a intrebat cate zile dureaza ciclul, asta data trecuta cand am fost insarcinata cu fata si a trecut si la dosar asta deci pp ca ceva relevanta trebuie sa aiba nu?
UM a fost 21 sept 2007.
---------------------------------------------
Madasi Arianna Raisa
(21.08.2006)
Eu stiu asa (sunt f sigura pe ce stiu, dar nu vreau sa dau impresia ca sunt "dna stie tot", doar incerc sa te lamuresc): in calcularea DPN-ului nu are nici o relevanta durata ciclului, decat in cazul in care tu nu stii care este data UM sau nu esti sigura de ea. In cazul tau, DPN-ul este batut in cuie: 27 iunie. La mine, la prima sarcina, UM a fost 17 sept si DPN 24 iun. Am nascut pe 3 iulie.
Dr meu are un fel de calendar si de cate ori ma duc la el ma intreaba care e prima zi a ultimului ciclu. Si incepand din ziua aia, el numara saptamanile. Pana acum s-a confirmat si la prima sarcina, si la asta (cand faceam ecografiile).
Concluzie: sarcina ta are frumoasa varsta de 6 sapt si 4 zile! Deci ii bate inimioara :)
+31 cu
Victor MihaiPOZE
Medeea76 spune:
Fetele, multumim pentru felicitari. Coperta din noiembrie vad ca nu a aparut pe site-ul lor, insa am pus o fotografie la mine in album.
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (22+)
leistra spune:
Fetelor, va multumesc frumos pentru pupici si pentru urari, pupam si noi pe toata lumea, recunosc ca si mie mi-a fost dor de voi, dar off zilele imi sunt uneori atat de scurte!
medeea,bravo!
buli ce o mai face, de multe ori ma gandeam la ea!
anasia, ce mai faci? nu ai mai fost pe meleagurile dobrogene?
noapte buna fetele, va las, promit sa incerc sa tin pasul cu voi, am pus si cateva pozici cu creata
http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/
mamica de balenica Elena
mamaluidavid spune:
Cristina eu folosesc lotiune de corp si pentru fata,asa m-a sfatuit nea` doftor. 
Adelapop in primul rand felicitari pentru sarcina
Si apoi nu te mai stresa,o sa fie bine si te vei descurca in mod sigur. Intre copiii mei este 1 an si 7 luni diferenta dar greu nu mi-a fost.Acum abia a inceput sa imi fie greu la cumparaturi asa cum am spus,dar din aprilie David va merge la gradi asa ca mai am putin de indurat 
Leistra 
Bysko succes si din partea mea 
Medeea felicitari! 
Patricia de vreo 2 saptamani e putin constipata,nu imi explic de la ce,schimbari in alimentatie nu am facut.Face zilnic dar cate 1-2 boabe.Ieri am reusit sa faca mai mult,i-am cumparat suc de morcov, i-am dat si imediat a iesit ![]()
Sa vedem astazi cum reusim sa il scoatem 
In rest suntem bine,saptamana viitoare am vaccin la amandoi in aceeasi zi si mi-e groaza de ce urlaturi ma asteapta.
Aaaaaaaaa si avem o noutate
Patricia a inceput sa spuna ka-ka de cate ori il vede pe David la toaleta si cand face ea kk spune KA-KA.
Mai spune A-PA cand ii este sete sau isi vede sticla de apa.
Pupam livada!
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by Muuh
emilia pe prospectul de la Priorix scrie clar ca virusul din vaccin nu poate declansa boala la persoanele sanatoase si ca un copil vaccinat nu poate transmite, chiar daca ii apar simptomele de mai sus, boala. In alta ordine de idei tu la prima sarcina nu ti-ai facut anticoropii de rubeola? In general este o analiza standard intrucat rubeola da o serie de malformatii foarte grave.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Miruna multumesc ptr. explicatii
, sorry ca raspund asa tarziu dar abia acum am reusit sa mai intru pe net ca Alex zici ca are un motoras undeva
, nu sta locului o clipa.Cat despre analize nu mi-a dat sa fac nici una din analizele astea cu anticorpi pe care le-ati facut voi cand erati
, ca eu chiar am intrebat-o si a zis ca nu e nevoie din moment ce am nascut un copil sanatos.Si sa inteleg ca la prima sarcina am mers la risc?

Doctora lucreaza la Polizu nu e una din asta de pe la noi ca sa zici ca e inapoiata dar nu stiu de ce nu mi le-a dat de prima oara?

emilia
cu
25+ si Alexandru Paul(16.08.2006)poze cu noi
doniro spune:
Cam asa ne distram noi (nu stiu cat de bine se vede):
http://www.dropshots.com/doniro#date/2007-11-07/09:30:46
+31 cu
Victor Mihai
POZE
Bysko spune:
Doniro e mortala Daria- mai ales cum chiuie
.
Mada conteaza si durata ciclului menstrual, pentru ca se modifica data ovulatiei- una este sa ai un ciclu de 28 de zile si alta de 35- asta inseamna ca ai ovulatia cam dupa 1 saptamana fata de cel de 28( adica cu 2 sapt inainte de urmatorul). Te-am ametit?
Diferenta va fi deci cam de o saptamana.
Cand m-am hotarat sa raman gravi am citit intr-o carte diferite tipuri de calcul al DPN, dar a trecut muuult de atunci si le-am uitat
.
Nico in privinta transaminazelor- pot sa creasca in mai multe afectiuni- de obicei in hepatitele acute cresc foarte mult( de peste 10 ori val normale si peste). Iei/ai luat anticonceptionale? Mai sunt si virusuri, probleme cu vezica biliara( daca stagneaza bila ). In fine...Cred ca ar trebui sa-ti faci mai multe analize. Ficatul nu doare- eventual o jena, dar mai mult de la caile biliare apar durerile.
Piersicutze spune:
doniro ai dreptate: DPN se calculeaza in functie de prima zi a ultimului ciclu...nu stiu de ce am scris gresit in mesajul anterior.
pup fata si multumesc pentru corectura
cristinico am cautat revistele chiar in ziua cand ne-ai zis si nu erau si apoi am uitat sa ma mai uit 
leistra e superba elenica balenica. foarte dulce si eleganta mai mai
.
spune-mi si mie cum doarme in patutul de o persoana? are cumva bariera sa nu cada din pat sau e ok , sta si fara bariera? vrem si noi s aluam un pat nou pentru copii mai mari
, iar la ikea mi-au spus ca in patut d-asta se pun copii dupa 3 ani si chiar nu stiu ce sa fac
revin: balenica e dementiala in somn cu papusica in brate si cu rochitza pe canapea ....de fapt in toate e superba 

mamaluidavid 
...distanta a fost si mai mica intre copilasii tai decat va fi intre ai mei. multumesc mult de tot pentru incurajari - cred ca sunt eu mai gaina si ma sperii mai repde....
hai ca mai ai putin si o sa fii una bucata lady
cu cateva ore libere pe zi
pentru constipatie cristinica mai zicea ceva de pere..incearca si cu pere
medeea o dulceata de fetita ce aveti voi acolo ![]()
, fotomodel de prima clasa 

cum te simti in sarcina?
bysko asa este - ficatul nu ma doare, chiar m-a intrebat dr de familie si i-am zis ca nu am absolut nimic.
dr ginecolog a zis ca pot sa creasca si de 10 ori si ca trebuie sa vada analizele., o sa merg la control pe 19...sper sa nu fie prea tarziu - dar chiar de de familie a zis: data viitoare cand mergi s aii atragi atentia...
sabana unde esti??