PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Iulenca ms de raspuns. Faza e ca ciclul meu este de 36 de zile si data cand am conceput a fost 7.10.2007. Oricum cand am fost la med de fam inteligenta aia de doctoritza a calculat DPN-ul pt un ciclu de 28 de zile si i-am zis tanti da a meu e de 36 nu de 28 ea repede ei lasa scriem asa momentan.
Si pe net am tot cautat un calculator care sa ma lase sa introduc si data cand pp ca am conceput dar si durata ciclului. Pe baby centre este cu durata ciclului dar este numai cu data UM nu si data cand ai conceput. Ca as fi vrut sa vad daca reusesc eu sa gasesc sa fac niste calcule ca pana ajung la ecograf ca sa apara exact varsta lui bebe si data cand am conceput dureaza, abia ma cheama creca pe la 12 sapt.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Genie, Katik multumesc pentru urari !
Sa va spun pe scurt ca petrecerea ar fi fost perfecta, daca dragutul meu de sot nu se gandea sa faca pe "careva" fericit, mai exact sotul si-a pierdut mobilul (cel smecher), iar toata seara am avut toti fete de inmormantare si altceva nu s-a discutat .
Noi sa fim sanatosi, dar regreta info ce avea pe el si niste filmulete video cu baietii.

Leistra ce ma bucur ca ai revenit !
Dupa cate calatorii ati avut inteleg de ce nu ai mai putut fi in livada. Acum vine iarna si poate vei sta mai mult la caldurica.
Si un pentru printesa plimbareata...asteptam poze sa-i vedem cretulinii .

Amabella stiu ca asteptai un examen luna asta, si sper ca ne mai si citesti, cum obisnuiai. Iti urez succes si asteptam sa ne mai povestesti despre piersicuta.

La fel mult succes si lui Bysco! Pe cat ai examenul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Iulenca ms de raspuns. Faza e ca ciclul meu este de 36 de zile si data cand am conceput a fost 7.10.2007. Oricum cand am fost la med de fam inteligenta aia de doctoritza a calculat DPN-ul pt un ciclu de 28 de zile si i-am zis tanti da a meu e de 36 nu de 28 ea repede ei lasa scriem asa momentan.
Si pe net am tot cautat un calculator care sa ma lase sa introduc si data cand pp ca am conceput dar si durata ciclului. Pe baby centre este cu durata ciclului dar este numai cu data UM nu si data cand ai conceput. Ca as fi vrut sa vad daca reusesc eu sa gasesc sa fac niste calcule ca pana ajung la ecograf ca sa apara exact varsta lui bebe si data cand am conceput dureaza, abia ma cheama creca pe la 12 sapt.

http://www.magma.ca/~rgiffen/PregnancyCalculator.html

Uite aici poti calcula dupa data conceptiei. Oricum nu te agita ca bebe stii bine ca nu vine cu precizie de ceas.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

mada cred ca umai eu nu te-am felicitat, dar cand intru de multe ori abia apuc sa citesc, si, daca mai si scriu nu stiu cui sa ma aderesez mai intai...imi vin toate in cap deodata...si depind de bunavointa Dlui Blond ...nectarina mea cea de toate zilele

Asadar felicitari, ai grija de tine si iti doresc tot binele din lume!

Uite www.desprecopii.com/info.asp?ID=138" target="_blank">aici un test automat in care iti poti tasta 36 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

mada doar noi doua deocamdata
si eu ma simt ff obosita si sper sa treaca
DPN-ul se calculeaza de la ultima zi a ultimului ciclu.
de mult vroiam sa iti spun sa ii dai printesei in mana orice papa..poate asa are chef mai mult de papa
bianca asa a inceput sa manance mai bine - sa tina ea in mana, sa isi bage singura...
mai nou baga mana in ciorba si se linge pe degete
ne schimbam dupa fiecare masa, dar macar mananca.... asta e - avem nevoie d enervi de otel - mai ales cele ai caror copii nu sunt fff mancaciosi
nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

cristinico vreau si eu articolele
faza cu paranoia cred ca o au toate mamicile, asa ca te intelegm deocamdata
iulenca bine ai revenit
amabella si mie mi-e dor de tine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Vai Norocuto ce draguta esti ca ti-ai adus aminte si de mine!
Examenul este duminica pe 18 noiembrie. Deja am inceput sa intru in panica cum fac inainte de fiecare examen- cu mustrari de constiinta ca de ce nu am invatat cand am avut timp?!?
Saptamana trecuta a fost groaznic in ap la noi ca ne-au schimbat tevile pe toata scara si 3 zile s-au tot perindat muncitorii numai la noi + bormasina, ciocan etc. Partea buna e ca am caldura acum
Ajunge cat m-am vaitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Iulenca, Norocuta ms mult pt link-uri. Norocuta stai linistita.
Deci sa va explic de ce ma agit eu in halul asta, noi in dec pe 16 plecam in ro si nu ne intoarcem decat pe 8 ian inapoi. Eu aici am fost la med de fam dar nu mi-a dat trimitere la spital pt primul eco care de obicei se face tocmai pt a afla varsta sarcinii si in fct de asta sa se faca programarea pt eco morfologic. Dupa estimarile de pe net eu am sa am 12 sapt exact cand suntem noi plecati si ma tem ca o sa primesc programarea de la ei exact atunci si nu stiu daca eco morfolgica este indicat sa o ratezi.
Am zis ca am sa incerc sa sun la spital sa vad daca asa rezolv ceva macar sa ma interesez daca au auzit de mine inca sau nu, aici e aiurea cu sistemul asta ca eu normal acuma dupa ce am fost la gp tre sa astept sa ma contacteze pe mine spitalul adik sa imi trimita o scrisoare cu vreo programare sau un nr de telefon unde sa sun sa zic da am primit scrisoarea si vreau sa imi faceti o programare, dar daca vine scrisoarea cand nu suntem aici eu ce fac?
Bysko bafta la examen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Fetelor azi am fost foarte harnica. Am facut supa cu galusti(de data asta mi-au iesit! yuppi), spaghette cu sos de rosii si carne de vaca, placinta cu mere si cu branza dulce(jumate-jumate) Acum astept sa se scoale miti a mea sa ii dau bunatatile gatite de mine.
Mada, daca ti-ai face tu o programare pentru echo morfologica in ro? Nu stiu, ma gandsc si eu...
Nico, ai grija si nu te mai stresa ca iti suprasoliciti ficatul iar asta cumulata cu oboseala nu fac bine la bebele din burtica.
Cristinica, de mult vroaim sa te intreb, Luca are probleme cu pielea doar pe fatzuca sau si pe corp? Stii ca si fii-mea are tenul extrem de sensibil si noi am avut mari probleme cu pielea atat pe fata cat si pe manute si picioruse. Acum o spal numai cu Cold cream de la Avene si dupa baie Trixera. Cand a fost mai nasol o dadeam cu un pic de Triderm (max 3 zile in strat foarte subtire) si mai trecea. E tare greu cu sensibilitatle astea. Desi pediatra ei crede ca e vorba de alergie, eu nu am reusit sa fac o legatura inre aparitia bubelor si alimentatie.
Medeea, felicitari pentru sarcina nr 2 si pentru aparitia in revista!

Pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Bysko, BAFTA si de la noi!

Mergi la inceput