Licitati jucariile de la buburuza pt TEO&Co!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

15 ron caracatita.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Natalia balbina nu poate intra ptr moment, dar m-a delegat sa supralicitez pentru zdranganitoarea de la buburuza 20 lei.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Da da, confirm, supralicitez pentru omiduta cu 20 ron!
Si intrebarea: cind anume se inchide licitatia? Ca sa stiu cit mai stau in garda.

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai licitatia de inchide la 48 de ore de cand s-a postat ultima oferta. Deci daca tu oferi acum la ora 21 cei 20 ron, daca nu supraliciteaza nimeni, peste 2 zile la aceeasi ora se adjudeca. Daca cineva pluseaza, are respectivul 48 de ore sa i se adjudece jucarica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Cristina, trebuie sa te contrazic. Regulile nu sunt ca ca la bazarul de la umanitare. Iti zic ptr ca si eu m-am lamurit azi
Deci licitatia dureaza 48 ore de la prima strigare pentru o jucarie. De asta si scrie acolo, cand a inceput sa fie licitata jucaria ( in cazul Omidutei, a inceput pe 30.01 si vezi ca dupa asta nu mai e notat nimic referitor la data si ora cand s-a mai supralicitat ptr ca nu mai conteaza). In timp de 48 ore lumea poate licita cat doreste. La sfarsitul acestei perioade, chiar si daca eu de ex, licitez cu 5 min inainte sa expire cele 48 ore, jucaria e a mea. De asta tr Natalia intreaba cat sa stea de garda, ptr ca acus expira timpul de la prima strigare si sa nu ii sufle cineva jucaria cu 5 min inainte de final.
Printre altele si eu astept, sper ca pana la sfarsitul serii sa nu imi sterpeleasca nimeni dovleacul

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

5 ron pentru 54. piuila ciufulit

Gratiela, Maria si Stefan

www.versuripenet.ro/versuri/voltaj/crede/" target="_blank">crede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

150 pentru Pigglet - Groh!
Si-l vreau pentru sot!
Are un id de genul purcelusuisteric si parca i l-as face cadou de Sf.Andrei!!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

fetelor cam tarziu dar n-am avut cablu pt camera foto...

punem si noi in joc urmatoarele:

-un catel plus luung(e de fapt masuratoare pt copii,un fel de centimetru,se agata de mobile-are un metru)
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/?action=view¤t=DSC00422.jpg

-o rata cu boboci (nu stiu daca mai canta,dar va anunt maine)

http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/?action=view¤t=DSC00421.jpg

-un porc extrem de cret

http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/?action=view¤t=DSC00423.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Am venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

HRISTINA, 150 RON? unmilioncincisute de lei vechi?

Mergi la inceput