Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (249)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID ai vazuuuuuttt pesimista ce esti????
In sfarsit, o veste buna azi
IRINA acu' astept vesti de la tine
ANA gata nu mai faci baie in mare anul asta?

Eu de cand am venit,m-am jucat incontinuu cu Diana.In juma' de ora apare Ghitza si o scoate afara un pic,desi a mai scos-o mami vreo 2 ore azi pe la amiaza.
Ce-a mai facut azi notabil e ca atunci cand i-a pus mami supa in farfurioara,i-a zis NU PUNE MULT!
Aoleu ... merg sa o schimb,ca pute precis a facut pe ea, bine ca a zis tot ca NU VINE mai devreme pe olitza

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Pana am ajuns eu, Diana era cu cutia de servetele in mana si ... se stergea la Pampersul era pe jos,pus frumos dar plin cu kk moale Singurele daune - s-a patat usor body,ca abia se vede ... Cand am vazut scena in prima faza,ma si asteptam sa calc in ceva ,din fericire doar mirosul a amintit de faza cu Mario. Numai ca deja devine cam periculos pentru curatenie,daca se pune singura sa faca asa ceva

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

mai fetelor acum am intrat pe usa....deocamdata nu se stie cauza decesului se asteapta raspunsul medicinii legale.......ce sa va spun ca parintii sunt 2 oameni nebuni acum,of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am scris ditamai mesajhul..l-a sters marco.
revin imediat.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutec curatzel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ingrid- ma bucur mult ca e ok Diana.
Moni- super ca Dia stie sa se stearga,Emma doar cand sta pe wc o face cu hartie si in rest papusa Dia si pe frate-sau uneori.
Am iesit pe jos 2h, facut analize si cumpaeraturi, am venit cam lesinata ca al luat o cutie de 120 pampersi pt alex ce nu a incaput in carucior ca aveam cupon de 10 cad off.
A venit azi o asistenta cu cadouri pt Alex-astia ma uimesc pe zi ce trec cu grija lot pt copii si mame.De la biberon, tetina, sticla cu cioc. linguritza, cupoane, info unde sa te duci sa te relaxezi si tu si bb, inclusiv gym cu bb, pina la patura,creme,etc- o parte o sa le dau cumnatei ca am destule.
Sper sa reusescv azi sa pun filmul cu Emma ca am in plan sa ies cu Alex inca 1h sa string frunzele, ca e frumops si noi am ramas codasi, dar treb sa ii fac suc emmei si sa curat bucataria,dupa ce ii dau lui Alex papa.
Va pupam!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput