Miresele anului 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 2
anangel_lexi spune:
Deeapui, ma bucur ca ai mai dat pe la noi. Am aflat mai demult ca urmeaza sa vina si bebe2, ca mie imi place sa urmaresc odiseele! Felicitari pentru sarcina, s-o duci usor si sa fie bebe sanatos!
Imi luasi vorba din gura, tocmai intrasem sa anunt ca a venit pe lume Maria Alexandra de ancadragoman, ieri! Sa va traiasca fetita si sa va umple sufletele de bucurie!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
numeioana spune:
Felicitari, Anca! Parca mai ieri ne chinuiam la aspirante
Ioana
24+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
kriss79 spune:
felicitari deeapui si anca dragoman!!
m_monique, felicitari pentru incercarile primilor pasi!
Ioana, bucura-te acum de sarcina cat mai mult..ca dupa nu vei avea timp de nimic! bebelina ma tine destul de ocupata..si cand nu-s..adica doarme..dorm si eu, ca nu mai pot de oboseala..as dormi acum si 12 ore:)daca as putea..in rest, ne confruntam cu colicii! in general e cumintica, numai crampele o fac sa fie mai "nervoasa" si sa ma enerveze si pe mine..primele 2 sapt nu am iesit deloc din casa..nu am avut nici un ajutor..si mi-a fost tare greu, eram tehuie de cap, si nu mai puteam de oboseala(nu ca acum as fi mai odihnita)dar am mai reusit sa ies o ora -doua din casa..
Cat e la tine in burtica e usor, poti face cam de toate..dar dupa..abia ajung la baie sau sa fac un dus..iar sotul desi se straduie..nu pot sa zic ca e de un real folos, e mai usor pt. el..
Noaptea doarme cu mine in pat, sotul s0-a mutat in alta camera..
cam atat..merg la ea ca a inceput sa chitaie..
Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
m_monique spune:
quote:
Originally posted by deeapui
Fetelor, tocmai m-a anuntat Zozela ca a nascut Ancadragoman!! Maria are 3600 si Apgar 10!!!
FELICITARI!!!
Deea12+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
ce veste buna!
felicitari Ancadragoman! iar Maria sa aiba parte numai de sanatate, fericire si noroc in viata!
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
numeioana spune:
Lasa, Kirs, ca va descurcati voi! Important e ca bebelina e sanatoasa, mancacioasa si o sa fie ea si cuminte...
Va pup pe amandoua.
O astept acum pe Anca sa ne povesteasca de bebelina ei
Ioana
24+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
kriss79 spune:
LA MULTI ANI CATRINEL RIANNA(Lorym)!!!
Sa fii sanatoasa si norocoasa si sa ii bucuri pe parinti!!
Poze
anangel_lexi spune:
La multi ani CATRINEL!!! Sa cresti mare, sanatoasa, voioasa si norocoasa!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
zozela spune:
La multi ani Gabriela!!
La multi ani Mihaela!!
La multi ani Gabriel!!
La multi ani Mihai!!
Ela.. in 20 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
kriss79 spune:
La mul#355;i ani!" tuturor celor care ast#259;zi, de S#259;rb#259;toarea "Sf. Arhangheli Mihail #351;i Gavriil", î#351;i serbeaz#259; ziua numelui!!
Poze