Colon cleanse...
Raspunsuri - Pagina 2
J G spune:
Curatirea naturala a colonului de face in urma postului cu apa. Am citit despre asta si desi mi-a fost greu sa cred ca e ok sa nu mananci nu stiu cate zile NIMIC, am vorbit cu medici care mi-au spus ca e poate cel mai bun lucru pe care il poti face pentru sanatatea ta.
Nu stiu ce sa zic despre acest produs de la wellness dar cert e ca chestiile alea chiar zac in matzele nostre. Bleax.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
J G spune:
Clisma fara post nu va curata mare lucru.
Am citit experienta unei doamne care a facut chestia asta si e cam asa: tii post cu apa (adica nu mananci nimic, absolut nimic). In primele 3 zile a fost mai lesinata apoi s-a simtit foarte ok.
Facea clisma de 2 ori pe zi, dimineata si seara. In primele 3 zile nu s-a intamplat mare lucru dar in a 4-a mai sa lesine pe WC cand a vazut ce elimina.
Prin a 11-a zi de post a aparut al doilea fenomen, a vomitat niste chestii hidoase.
Povestea (apropo de post) ca in a 3-a zi i s-a albit limba, adica a intrat intr-o stare care se numeste "ketosa" cand organismul intelege ca nu trebuie sa mai consume energie cu digestia si ca se poate ocupa de niste reparatii.
Tipa a tinut post vreo 20 de zile pana cand limba i s-a facut din nou roz asa ca medicul i-a spus ca trebuie sa se opreasca pentru ac de acum devinde periculos. Si intr-adevar, s-a incapatanat sa mai tina o zi (ca asa isi pusese targetul) si i-a fost foarte rau.
Postul meu e supus contrazicerilor, sunt chestii pe care le-am citit. Mi-au fost confirmate si de 2 medici...
A, inca ceva, tipa a tinut postul sub supraveghere medicala. Avea la momentul acela un copil de 8 luni, deci banuiesc ca avea ceva energie...
Eu nu cred ca as fi in stare in plus fumez... si daca nu beau cafea am dureri de cap.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
dooku3 spune:
Eu vreau dar nu stiu daca exista in Bucuresti(sau oriunde in tara)o clinica(,) care face asa ceva.Bineanteles totul sub supraveghere medicala.De aia intreb aici,poate stiti careva sa-mi dati vreo adresa:-)
viorica avram spune:
este clinica aceea de la cornu, parca. dar nu stiu sigur. oricum si eu sunt interesata.
Viorica
poze
Angelinne spune:
Eu cunosc un kiropractician care printre altele iti pune oasele, muschii la loc...si merge pe slabirea in care 2 zile pe saptamina bei numai apa...stiu persoane care au inceput aceasta cura si chiar deloc nu le era foame.