Femei exemplu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

Ptr. Camelia :
Nu stiu cine este tipa "subscrisa", sau ce anume te-a deranjat asa de tare, insa eu cred ca ar fi bine sa nu faci afiramatii grele atata timp cat nu o cunosti cu adevarat.

Mai gandeste-te inainte sa scrii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

Fetelor, voi va considerati "femei de casa"?
Unde e granita intre unele si celelalte?
Eu fac curat pt ca trebuie, mancare pt ca trebuie,de calcat calc din an in pasti, evident ca prefer sa merg la un film sau la o petrecere, dar imi iubesc sotul si copilul si nu fac lucruri care sa-i supere (sau asa incerc).
Nu judecati pe altii ! Nu puteti stii cu adevarat ce-i in sufletul lor. Si in plus e familia lor, nu a voastra, asa ca ii priveste. Nu e nimeni perfect, cu totii gresim, asa ca de ce sa dam cu piatra?
Cred ca de la lenea din casa la inselatul sotului e un drum destul de lung, dar de unde stiti ca nu are si el partea lui de vina? Intr-un cuplu sunt doi!
Sa nu va suparati prea tare pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Eu cred ca se face prea strict delimitarea intre cele doua tipuri feminine de care vorbiti.Sau eu nu cunosc prea multe vampe.
Stiu insa ca atunci cand imi place cineva sau aud in jurul meu o parere admirativa despre cineva (tot mai rar se intampla, parca lumea vaneaza defecte), acea persoana trebuie sa degaje echilibru, multumire de sine si impacare cu conditia de femeie-asa complicata cum este in zilele noastre. Cele mai multe femei pe care le cunosc eu sunt mame, sotii si lucreaza. Deci se poate... Chiar daca sunt momente in viata cand esti mai mult ceva decat altceva.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput