Sarbatoriti de nov-dec 04 (159)
Raspunsuri - Pagina 9
dama spune:
Of ce m-am enervat. Tocmai scrisesem un mesaj si mi s-a sters. Nu stiu ce are DC-ul asta, ca de o saptamana ma straduiesc sa ma loghez ca sa postez si imi arata mereu ca sunt nelogata. Iar acum pierd mesajul. Bun, revin mai pe scurt si cu intarziere urez La multi ani! tuturor sarbatoritilor de pana acum (scuze ca nu-i mai enumar), sa creasca mari, sanatosi si fericiti!
Am vazut si pozele cu printesele lui Cici, in frunte cu mamica lor frumoasa, Monicutza cu frumosii ei "vrajitori" careia ii urez La Multi Ani! fericiti si impliniti, Mihnea serios cu ochelari, dar frumos tare. Am admirat-o si pe Bianca...chiar ca era tare dulce si bufleie cand era micuta, iar acum o adevarata don'soara...Roxana, sa-ti traiasa, sarbatoriti si sa te bucuri de ei.
Miki, ce frumosi sunteti cu totii, iar Yannis, e un grasunel scumpicel, de-ti vine sa-l mananci, nu alta.
Noi suntem bine.
David e intr-o scurta vacanta (de Halloween), asa ca am avut ocupatie solicitandu-ma la maxim. La scoala au fost si ei deghizati si au cules bomboane pe la usi.
Waw, Dana, ce cadou frumos va avea Irisina. Sigur va fi fericita cand il va vedea…daca si eu abia astept sa ne arati poze cu calutul.
Acum inchei si sper sa reusesc sa trimit mesajul de data asta.
37+ & David (18.11.04)
dama spune:
Am vazut ca s-a trimis mesajul, dr am uitat ce era mai important.
La Multi Ani, Kenzo cretolino, sa cresti mare, cuminte si sanatos!
Bits, sa-ti traiasca flacaul si spor la torutlet sa iasa frumos si bun.
37+ & David (18.11.04)
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI KENZO! Sa ai parte numai de bucurii! 
Miha
si Robert 
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by aime
Ca sa vezi ce conexiuni poate sa faca...
Apropo de conexiuni...
De vreo cateva zile Robert ma "omoara" cu intrebarea:"da' asta de unde ai cumpalat-o?" si ii raspund dupa caz:de la magazinul de jucarii,de incaltaminte,de la alimentara...Acum vreo doua seri,la culcare,ma intreaba:"mami,da tzatza de unde ai cumpalat-o?De la magazinu' de tzatze?"
Miha
si Robert 
monica-elizabet spune:
La multi ani! Kenzolino
, sa cresti mare si sanatos, sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca.
Bitsone
, felicitari si sa-ti traiasca puisorii sa te bucuri de ei
La multi ani! Razvanel
de(Nastasie) sa fii sanatos si numai bucurii
miki
super fain va distrati...frumosilor
va pup pe toate si pe copilashi
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
Prajituri si papa bun
Halloween
anne-marry spune:
buna fetelor
nu am mai intrat ca am fost internata cu teo...a avut o laringita si apoi a inceput sa vomite, a facut perfuzii...ce sa mai...un episod tare urat pt noi, dar a trecut si acum totul este bine. urmam regim alimentar si incet, incet, incepem sa introducem din alimentele pe care le papa inainte. dar sa vedeti cu ce pofta mananca, ...si inainte abea daca gusta ceva....
in data de 19 oct am scos steriletul, si am facut niste analize papa si pt secretii vaginale. primele au iesit ok, dar la celelalte mi-a dat un tratament cu antibiotic flagyj, crema nizoral si ovule..nu mai stiu cum le zice. ovulele si crema le-am folosit doar vreo 2 zile...sau chiar una, pt ca m-am internat cu teo si e mai greu la spital cu astfel de lucruri, insa am luat antibioticele. acum, ciclul tb sa imi vina ieri. stiu ca nu e tarziu nici maine sau poimanine etc...dar el venea regulat...sa fie din cauza faptului ca am scos steriletul...sau sa fi ramas gravida. desi, stiind ca facem tratament, ne-am protejat. de 3 ori am folosit prezervative, si pp ca erau bune...fiind durex, si o data am..intrerupt evenimentul ca sa zic asa...tot in ideea de a ne prteja..adica s-a tras la timp...zicem noi ca la timp. aceasta ultima data cand s-a intamplat, era in a 21-a zi de ciclu. sa fie vreo sansa sa fi ramas? am sa fc si un test maine dim..nu stiu ce sa zic. imi doresc la disperare inca un bebe, dar sa nu fie probelem de la antibiotice, desi pe ele scria ca nu s-au constatat probleme la sarcini si ca nu ar fi contrarecomandat, desi dr meu zicea sa ma feresc cat fac tratament. si apoi...cand sa fi ramas? daca sg data cand sa zic ca exista posibilitatea sa fi scapat ceva, cu tot feritul nostru, era in a 21-a zi de ciclu? ma mir ca nu a venit pt ca venea fix la 28 de zile de cand am pus steriletul. acum ca l-am scos sa fie ceva dereglari? ce ziceti?
anne-marry mamica lui
teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
[http://tt.lilypie.com/go7sp3/.png[/img][/url]
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
andreap spune:
Dama,Miha...cat mai aveti?
Bestial Robert ,Miha...auzi la el,magazin de tzatze
In Bucuresti e o vreme
..iar stau in casa si ma
Mariuca
Mi-e un somn..de aia bantui pe aici..nu am chef deloc de munca!
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
anne-marry spune:
mie nu imi raspunde nimeni? ca la ora 16.00 plec, adica peste jumatate de ora.... si desi o sa cumpar test ..... as vrea sa stiu si parerea voastra.
anne-marry mamica lui
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
andreap spune:
daca v-ati protejat cum trebuie nu ai cums a ramai,e o dereglare.daca insa nu....e posibil sa ramai si-n ziua a 25-a,eu asa am facut-o pe Mariuca.Oricum antibioticele nu au cum sa afecteze o sarcina de ..3 zile.Bafta!
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
anne-marry spune:
andreap...nu stiu ce sa zic in legatura cu ultima ...intamplare...adica... el s-a retaras...dar nu garantez, pentru ca din cate stiu eu si lichidul acela...nu mai stiu cum ii zice...dinainte de ...momentul in cauza, paote contine spermatozoizi....sau ma insel? ei, atunci acela ar putea fi raspunzatorul..zic si eu..in fine....daca nu ar putea fi afectata de antibiotice, atuncio..ar fi ok. deci zici ca in ziua 25? ![]()
anne-marry mamica lui
pozele noastre2