Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (247)
Raspunsuri - Pagina 19
maraki spune:
Pai cum ? Doamne fereste! Cand ai copilul cu febra mare te duci urgent la spital, iesi pe usa si te duci la dr. Cand a facut Angelo febra 39.8 l-am bagat in apa rece( acum mi se pare aiurea dar nu stiam ce sa fac ) supozitor paracetamol si repede la urgenta!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
IOANA ma gandeam acum ca dupa cate raceli a avut bietul Razvan,cred ca o sa fie super imunizat mai incolo si o fi sanatos tun! Eu stiu ca si eu si frate-meu raceam si faceam febra destul de des cand eram mici si acum suntem sanatosi de felul nostru (capul nu se pune la socoteala
)
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Biancas spune:
Prietena mea are astm dar il controleaza. In sarcina a avut crize f urata de astm, lua medicamente tot timpul. A mers pana la Sebes intr-o sambata la farmacia Dr Bucur si i-a dat ceva produse si sa stiti ca a fost foarte multumita de rezultat.
Si inainte am vb cu ea la telefon si mi-a amintit sa merg si eu poate are ceva pt imunitate. Ca eu sigur uitam de el
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
d_melli spune:
Nici mie nu mi-a placut serviciul de urgenta in Franta...am vazut o gramada de oameni verzi-albastri-lesinati-vai mamma lor care asteptau cate 6 ore sa intre....sau am vazut doctori vai mama lor si aici ma refer strict la negroteii si arabii care vorbeau de 5 milioane ori mai rau ca noi...si care nu stiau sa iti dea decat antitermice...degeaba era curat si aveau de toate...tin minte ca intr-una din datile cand si-a rupt Marian degetul-v-am povestit parca-a venit mediucl si a zis ca trebuie bagat in gips ca e fracturat si pana a mers sa aduca asistenta a intrat altul , tot colorat, care vazand radiografia a zis sa mearga sa se dea cu crema ca nu are aboslut nimic...ca sa nu mai zic ca degetul arata ca un dovleac...da ala cica nu avea nimic....concluzia a doua zi au sunat ca vazuse un doctor din greseala radiografia si l=au chemat in urgenta la operatie.
Iar la pediatrie la fel...mai tineti minte cand sunam sa merg cu baiatul pentru invineteala din jurul guriii...ma programau in doua saptamani
.
Asa ca bine cu rau dar mai rau fara rau.
Biancas spune:
Maraki, dupa noile pareri sub 38.5 nu se considera temperatura .
Eu la 37.2 ma simt ca naiba...eu fac f rar febra si cand fac maxim 38 cu ceva am avut dar iti spun ca la 37.1 toate ma dor
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
MARAKI eu la 39 + n-am fost cu Diana la urgente nici cand a avut 7 luni (la rozeola aia) ,nici anul asta,pentru ca nu mi s-a parut ca e cazul.Cred ca depinde de situatie,normal ca daca vezi semne de sufocare si mai si stii care-i treaba cu laringita,fugi cu 100 km pe ora la spital,cum a facut Cristina de exemplu.
Biancas spune:
Si am observat ca mai nou exista "trendul" aparatului cu aerosoli
.
Eu nu retin cum o tratam pe sandra cand era racita (a fost racita foarte rarrrr) ca nu exista pe vremea aia nici pompa de aspirator si nici pompa manuala nu aveam. Habar nu aveam cum ii scoteam SN..adica nu i le scoteam ca nu aveam cum, doar ce sufla ea nasul. Si acum..aerosoli frate
Eu cred ca copii sunt mai sensibili in ziua de azi decat cum erau acum cativa ani. Si virusii au evoluat dar si apatura.
Bianca
monica70 spune:
La copii e diferita treaba cu temperatura,la 38 e doar stare subfebrila ca sa zic asa ... Pai eu de exemplu la 37 - 37,1 deja ma simt groaznic 
IRINA chiar asa cum mai e treaba cu vineteala aia?
Eu n-am mai fost la EKG cu Diana pentru suflul ala sistolic ... si eu am avut in sarcina cica asa ceva,dar iaca-l - si nu-i!
d_melli spune:
Suntem in 2007 totusi...dc ar fi fost sa traim in 1900 toamna se oprea timpul in loc.Deci trebuie sa ne mai adaptam .
Biancas spune:
Aparatul de aerosoli era pe vremea noastra ...pus oala pe foc si dat in clocot si bagat in ea cateva picaturi de inhalant (parca asha se numea) bagat capul acolo si acoperit cu un prosop pe cap.
Asha fain curgeau SN afara...fara pompe si minuni
Bianca