Nou stil de viatza (155)
Raspunsuri - Pagina 17
gusta spune:
Tumpi facem schimb,da acuma sa discut si cu olandezu.AM uitat ca mai am o gradina in care ar trebui multe facute da nu sunt prietena inca cu ea si mai astept.
Olga eu chiar vroiam sa te ajut dar imi e ca coechipierele pun biciul pe mine si nu e de bine.Si Mara mea nu pronunt R o litera importanta pentru limba asta si ne spune ca pe ea o cheama Mala si eu ii zic ca nu greseste cand spune asta.Cat despre par am avut si eu destul iar acuma mai am de o spalare.
Carmen si eu tot geamana sunt si nu iti spun ce bine ne impacam amandoua cred ca pana la majorat declara ca numai sunt mama ei.
Azi sunt bucuroasa ca primesc niste bani inapoi pe care i-am platit prea mult pentru curentul electric si deja fac lista ce imi cumpar acuma olandezu nu stiu de ce parere e dar eu cand vine ii arata lista vedem noi ce iesa pana la urma.
Ma duc sa cos perdeaua domnisoarei ca i-am luat una cu Mickey Mouse si nu va zic ce bucurie are in ea de s-a urcat pe masa in sufragerie cat am scos eu masina de cusut.
Marilena si Mara Augusta
cornelia_laura spune:
Mama ce chef de vorba aveti...
Si Eduard al meu e geaman
si acasa nu mai doarme demult la pranz. La cresa se suie in pat(deh, "efectul de turma") dar doarme cel mai putin din grupa. Seara mai devreme de 9 nu-l ia somnul si noaptea are dese incursiuni la noi in dormitor. Va suna cunoscut??
Carmen, baietii tai cum dorm?
Eu imi astept sotul care se intoarce din delegatie. Si vreau sa fac gris cu lapte ca am primit "comanda" prin telefon.
Mephala - Gusta - Cornelia
madelaine77 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Madelaine, serifa actuala, trecuta si prezenta, io mi-s.
Am modificat si scuze.
Sar'na

mephala30 spune:
Cornelia, Teodor doarme ziua in doua reprize, de la 10.30-11.30 si apoi odata cu Iustin, de la 14-16.
Acu il legan pe Teo, pe picioare, si vorbesc cu voi.
A, le cant si colinde in timp ce-i adorm.
Seara, cel mic adoarme pe la 21.30, cel mare pe la 23, caci e fascinat de reclame si casca gura la ele.
nastad spune:
Sa aveti un WE placut!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
gusta spune:
Tzuni bafta la cumparaturi.Sper ca am citit bine ca acuma numai vad mesajul si sunt sigura ca azi am baut numai apa si rar beau alcool.
Marilena si Mara Augusta
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by gusta
Tzuni bafta la cumparaturi.Sper ca am citit bine ca acuma numai vad mesajul si sunt sigura ca azi am baut numai apa si rar beau alcool.
Marilena si Mara Augusta

N-ai baut!
L-am sters pt ca mi s-a parut ca va cam asasinez cu mesajele mele despre bb. Astept sa ma mai calmez, sa se mai duca din extaz si revin Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
tumpi spune:
bey Tzunico, io nu vazui mesajul, dar te asigur ca nu ne stresezi, mai vb despre pitica ca nu ne suparam, cel mult eu una nu, ma bucur cand aud vorbindu-se despre copilasi.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
nastad spune:
TZUNI, eu nu am citit mesajul... nu stiu de ce l-ai sters.
Pentru mine e foarte bine ca mai pot vorbi cu cineva despre ce se intampla in viata mea si conteaza foarte mult cand primesc sfaturi de la voi, asa ca sa faci bine sa scrii ce se intampla.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
gusta spune:
Ma bucur ca am vazut bine si de nu pun eu batul pe tine.Fetele Tzuni we viitor e mamica cu bebe acasa si acuma se duce sa cumpere patut, carut si ce mai are nevoie.Pot sa imi iau bice dar eu zic tot.Asa m-a invatat mama.
Marilena si Mara Augusta