Strumfi de iulie-august 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 20
Nonna76 spune:
Jadi prin cite treci e bine ca-ti pastrezi buna dispozitie(cel putin in scris).
Si eu il am pe Vlad la gradi dar nu a venit cu virusi inca,de fapt el nici la 1,6 ani cind l-am dus la cresa nu s-a imbolnavit.L-am si alaptat un an.De aceea vreau sa-l alaptez si pe Andrei macar un an.
Pupici de la noi pt. dodolini.(nu avem nimic deci nu transmitem alti virusi)
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
karligutza spune:
Deni nu am mai apucat sa le dau eu de veste fetelor despre tine, insa bravo ca ti-ai gasit tu un pic de putere. Sanatate multa si sper ca remediul va veni in curand la toti 3! Aveti grija de sot, macar el sa fie bun de munca si de dus la farmacie! ufffffff gripa asta vad ca ataca fara mila de la mic la mare si in plus am auzit pe foarte multi deja raciti!!! 
Iar de Simo va "zic eu din casa":
pe bune ca acusica pleaca in DUBAI si ne paraseste pentru o perioada destul de lunga...... n-am intrebat-o insa daca exclude vizitele
Simo tradatoare mica ce esti!!!!!!!!! fugi la caldura, a?! (vorba lui Valen); ia fa un loc si pentru Deni cu puiutii ei ca ai vazut ce bolnaviori sunt! 

karligutza
sunt mamica Adelutei 
Nonna76 spune:
Am zis eu ca a plecat Simo dupa
in Dubai ca a terminat-o (cafeaua) cu noi pe forum.
poze
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
gabiarama spune:
Nonna , mai ai cafea ?
Jadi , multa sanatate familiei tale ! Putem sa ne tinem de mina , ca si la mine e cam cum ai descris tu
. Eu am scapat mai usor , dar mi-e mila de Bogdanel ca abia respira mititelul . A facut cineva aerosoli ,ca ma bate un gind sa incerc .Se vad rezultate dupa un asemenea tratament sau chinui copilul degeaba ?
Oana de la Iasi , iti sunt datoare cu o vizita , dar o tot amin pe motiv de sanatate ![]()
Poze
brazuca25 spune:
La o
tare in dimineata asta.
E oficial ca Denisuk mea incepe cu mancarimile de gingii!
Abia am scapat de colici si am trecut la dintisori! Baga in gurita tot ce prinde si daca stai sa o masezi la gingie e cea mai fericita! I-a luat tati o jucarie pt dinti care vibreaza si maseaza gingiile, dar saraca gogoshik e prea mica sa stie sa muste din ea. O sa invatam noi si asta!
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
brazuca25 spune:
Deni sanatate multa! Va asteptam sa va faceti bine pt o tura prin Circ. ![]()
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
karligutza spune:
Deni apropo de remedii pentru gat si tuse.... tot babesti iti zic: stiu de la o colega de facultate care locuieste la munte, ca in situatii de genul tau, prinde foarte bine SIROPUL DE BRAD (de conuri de brad, nu stiu exact...); se gaseste si la farmacie sau la plafar, insa daca poti sa faci rost de la cineva care locuieste la munte si are facut in casa, ar fi super! Eu tocmai am vorbit acum cu colega asta a mea si i-am zis sa imi trimita, insa nu se intampla azi-maine ci in decursul lunii, astfel incat te ajut cu placere, insa chiar daca va fi dupa ce va veti vindeca, veti avea in casa preventiv.
karligutza
sunt mamica Adelutei 
karligutza spune:
Cine ne schimba capitolul?
Simo nu... Deni nu...
Ar trebui sa invat si eu sa fac asta? 
karligutza
sunt mamica Adelutei