dau bronhovaxom cand e racit?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

10 zile pe luna, timp de trei luni, primavara si toamna.

Am cautat sa fie sanatos cand am inceput schema... pe urma am mers inainte, indiferent ca era bolnav sau nu.

Noi santem "veterani"... am luat 2 ani Rybomunil si 1 an Bronchovaxom, in cure de primavara-toamna.

Ingrid si Cristi 5 ani si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina79 spune:

Noi acum suntem la a doua cura de Broncho-Vaxom; i0am dat cate 10 zile/luna, 3 luni la rand si am repetat dupa 3 luni de pauza. Prima oara eu i-am dat cand era racit si nu au fost probleme.
Dariussiana, fetita prietenei mele are astm bronsic si ia Broncho-Vaxom. Asa i-a fost recomandat de la Bucuresti, de la Budimex. Nu i s-a declansat nici o criza cat timp lua Broncho-Vaxom si nici nu a mai racit asa des cum facea inainte.
Multa sanatate baietelului tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amie spune:

dariussiana, vreau sa-ti spun ca pediatra elizei, care este pneumolog de copii d-na dr Zapucioiu de la sp G Alexandrescu ne-a recomandat cand suntem racite sa luam bronchovaxom 1 luna zi de zi si apoi dupa 1 luna pauza sa luam cate 10 zile pe luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

dariussiana si amie, confirm si eu schema asta de tratament cu Broncho Vaxom (adica zi de zi in prima luna si dupa o luna pauza, cate 10 zile pe luna), preferata si de profesorul Gherghina de la spitalul de copii IOMC, fost Emilia Irza. Dansul ne-a recomandat schema asta cand Gabita mea era deja racita si a incercat-o cu succes la copiii cu imunitate mai scazuta. La noi a functionat si nu au fost alt fel de probleme.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Broncho-Vaxom poate fi luat cand copilul este racit; in prospect scrie ca poate fi luat chiar simultan cu antibioticele. Cat despre astm... nu stiu, cel mai bine ar fi sa intrebi medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pity77 spune:

In general e bine de intrebat medicul, indiferent de medicament, atunci cand exista nedumeriri...

Din cate stiu eu, Broncho-Vaxom nu e contraindicat in astm. Cata vreme cu ajutorul lui se obtine scaderea infectiilor ce pot precipita o criza de astm, nu vad de ce nu s-ar da si la astmatici. Aaa, cand exista o hipersensibilitate dovedita la un constituent, e logic ca este de evitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina79 spune:

Nepotica mea are astm bronsic infecto-alergic si ia Broncho-Vaxom. Nu a avut nici o reactie adversa, si nici nu a mai racit. Ea de cate ori racea facea si crize urate de astm. Rezultatele s-au vazut cam dupa a doua cura, si doctorul spusese ca nu trebuie sa se sperie sau sa renunte daca mai raceste dupa primele 3 luni de tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pity77 spune:

Chiar am intrebat azi un coleg pneumolog si mi-a spus ca, in principiu, Broncho-Vaxom nu e contraindicat in astm. Cu precautiile de rigoare, doar niciun medicament nu e f sigur in stari de hipersensibilitate!

Mergi la inceput