Haideti sa ii multumim ....salvandu-i copilul ...
Raspunsuri - Pagina 17
aidaciolac spune:
Am pus AICI careva jucarii.
Sper sa va placa! ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
alessia105 spune:
buna fetele ..superrrr idee cu jucariile ..
..sa caut si eu cateva ...desi la cat de Gica Distrugatoru ii piticu ..nu stiu daca e vreuna calumea ...
Anyway ...vroiam sa va spun ca nici un banut nu este pierdut sau dat in plus( desi votez si eu ptr neoprirea campaniei ) .. parintii Terodorei au hotarat ca toti bani care vor ramane necheltuiti pe operatia + recuperarea Teodorei vor ajunge la alte cazuri prin intermediul fundatiei "Teodora"pe care ei o vor infiinta cand situatia copilului le va permite ...(http://www.antena1.ro/index.php?page=webcast apasati ori pe Duminica in familie ori pe Observator 19 /duminica)
Iar cat despre carcotasi ![]()
mi se pare absurd sa ramai insensibil la drama si suferinta unui copil daca ai antipatie ptr parintii lui ...dar na sunt OAMENI si oameni ..iar ei sigur is de size 1![]()
----------------------------------------------------
Alessia
,Dezbracatu'
si Spiderman 
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
aidaciolac spune:
Din cate am inteles eu Huidu a donat 35.000 euro.
Poate am inteles eu gresit.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Witchie spune:
Aida cred ca Huidu a donat 3500 RON dar... nu de acei carcotasi era vorba ci de cei ce cartesc in general:)
alessia105 spune:
Nu am gasit nici o jucarie intreaga
..dar in schimb am o alta idee ... ma ofer sa fac desig-ul felicitarilor de voastre de Craciun cu copil/copiii vostrii sau familia voastra ..sau cati de vizita ...sau colaje ... adica cineva doreste ... spune tare pe forum .."donez 10-15-20 ron cat considera fiecare ,dar vreau felicitare , colaj ...etc "..si imi trimteti pozele , un eventual text de urare( pe care il vreti pe felicitare) si o scurta relatare a cam ce ati dori(ceva traditional ..ceva modern ..ceva abstract etc ) pe o adresa de e-mail, iar cand cand donatia este confirmata in unul din conturile anuntate de Witchie 
...eu va trimit mail cu design-ul felicitarea/felicitarile voastre ..Ca sa vedeti cam despre ce vb aveti aici cateva exemple (dupa colajul ptr Teodora) ...sunt numai exemple ... culoare , fotografia, textul ...pot diferi ...
Daca interventia mea deranjeaza in vreun fel sa imi spuneti si o voi sterge ..dar nu am nimic altceva de oferit la bazar si m-am gandit la aceasta metoda ...
Alessia
,Dezbracatu'
si Spiderman 
O parte din mine
Witchie spune:
Alessia
!
Tu si colajele tale sunteti niste minuni. Pot sa inchid subiectul asta sa deschid pe cel cu targul de jucarii?
alessia105 spune:
witchie
..dupa mine da ...
Alessia
,Dezbracatu'
si Spiderman 
O parte din mine
Witchie spune:
Poftiti la Targul de jucarii ! Ne adresam in special mamicilor din Romania. Cei ce doresc sa doneze fara a se mai juca de-a licitatia, pot dona in continuare. Confirmarile donatiilor se muta la subiectul de la umanitare. Va multumim pentru implicare indiferent cum veti dori sa o faceti de acum inainte!