Poate ca si alta va da de lucru, nu stiu...
Ei, cum sa fac sa nu mai curga atunci cand pun in cornuri, cornulete? Sa o incalzesc si strecor sau ce?
p.s. O vreau pt. retete de post.
"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)
amesteca dulceata cu nuca sau biscuiti.mie-mi place tare cind se scurge din aluat dulceata, ca este mai caramelizata.....dar nu-mi place sa spal tava
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Foloseste Silpat pentru tava (ca sa nu fie o nenorocire cind curge) si cheia este sa "lipesti" bine colturile...Ciupeste-le bine pe la colturi sa nu se dezlipeasca.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Anamaria,
sa-mi fie iertata ignoranta..ce este silpat? hirtie cerata sau captusala de silicon care se pune in tava...cumva??
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Captuseala de silicon...
www.demarleusa.com/product/silpat/silpat.htm" target="_blank">http://www.demarleusa.com/product/silpat/silpat.htm
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
anamaria,
multam...daca gindeam un pic inainte de a intreba ,deduceam ca "sil"vine de la silicon...si nu de la paper sau wax
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Multumesc pt. sugestii. Ma tenteaza ideea cu nuca (eventual gris) mai mult.
Nu ma trezesc cu miezul tare dupa, asa-i?
"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)
cu nuca nu se intareste..nu stiu cu gris..poate ca grisul aabsoarbe lichidul din dulceata si o face un pic mai tare...fa si tu o proba mica ,pune diferite compozitii,vezi care-ti place mai mult....
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Cu nuca iese delicios...nu iese tare si o textura mai interesanta.
Cu gris nu am incercat...
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
Dar sa amesteci dulceata cu amidon ai incercat? Ca e tot un fel de liant amidonul..
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda