Trompe infundate
Raspunsuri
danyalo spune:
Daca sunt infundate spre ovare sau pe traseu...da se poate si laparoscopic...cred ca tot nu scapi fara ceva instilatii!
daca sunt infundate spre uter...nu se mai pot desfunda!
Laparoscopia iti spune in mod real si corect cum sta treaba! Histerosalpingografia este putin mai neplacuta( chiar dureroasa la unele femei) ca metoda si e de evitat!
april spune:
de ce e de evitat HSP danyalo? e intr-adevar dureroasa dar iti cam spune cum sta treaba cu trompele fara a fi necesara laparoscpia. HSP se foloseste pt investigare iar laparo pt tratare...daca reuseste.
Andrada
m_monique spune:
intr-adevar HSG e dureroasa, dar daca macar o trompa functioneaza cresc sansele de a ramane insarcinata in acea luna sau in luna urmatoare.
la mine asa a fost in luna in care am facut HSG am ramas insarcinata.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by april
de ce e de evitat HSP danyalo? e intr-adevar dureroasa dar iti cam spune cum sta treaba cu trompele fara a fi necesara laparoscpia. HSP se foloseste pt investigare iar laparo pt tratare...daca reuseste.
Andrada
HSg-ul iti poate spune (fara o precizie de 100%) daca trompele sunt infundate sau nu. Dar, doar laparoscopia iti poate spune daca ele sunt si functionale.
Exemplu personal: trompe bune la HSG iar la laparoscopie diagnosticul a fost --trompe obturate--.
Karina, incearca fara emotii o laparoscopie. este o interventie usoara, fara riscuri si cu un rezultat clar dupa.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
april spune:
Anca, la mine ambele metode au aratat acelasi lucru: trompe obturate fara posibilitate de desfundare.....si la 3 luni dupa laparo am ramas insarcinata.....mister pt dr. si nu numai...
Andrada
danyalo spune:
april-vorba Monicai..cineva acolo sus te-a iubit!
Eu am facut hsg care arata ca totul e perfect...trompe ok..iar laparo a spus altceva... o trompa infundata la uter fara posibilitati de a face ceva!Gravida nu am ramas...caci avem pb. mari pe partea masculina!
Sunt de acord ca pana la laparoscopia pe banda rulanta si chiar si acum sunt doctori care cer HSG sau fac HSg...pe mine nu m-au durut...au fost ok ambele proceduri...asta este experienta mea!
april spune:
DA fetelor, e adevarat, CINEVA DE ACOLO...DE SUS M-A IUBIT!
Ii multumesc pentru MINUNEA mea.
Dar sperati fetelor ca se va intampla si rugati-va.
Andrada