Colectia de toamna-iarna 2005 (163)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Daca tot e vorba de doftoricit : m-am saturat!! De vreo 10 zile ma tine viroza asta, sunt mult mai bine, dar inca n-am scapat de nas infundat . Si colegii mei sunt in 2 categorii: cei care au dat in cap virozei cu tot felul de coldrex-uri si carora le-a trecut in 3 zile, si cei ca mine, cu ceai si miere, care o tot duc pe picioare de saptamani
Oare macar ceva picaturi de nas am voie? Un Olynth, ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Ce sa zic, Lavi, eu nu cred ca tatal tau are pancreatita acum. Un asemenea diagnostic nu se pune asa, de la distanta. Trebuie analize, chiar eco...Da se vede la eco "ceva". Acum, eu zic sa nu te sperii, pancreasul e afectat de o gramada de lucruri ce pot fi benigne. Si tatal meu are steatoza (grasime pe ficat) si are "ceva" la pancreas...

Greu tare cu dietele astea..Tata are 1.65 ai 100 kg...Si nu pot neam sa il fac sa tine dieta...Deja are si el glicemia mare si are abia 51 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

heloo

repede repede ca mi-am adus aminteLAVI citind de tatal tau cu grasimea la ficat, nu este STEATOZA???
ca soacramea de asta are si poate ne lumineaza MIRABILIS daca asta trece.

ca din ce am citit eu nu si este naspa totusi. pt diabet am citi ca trebuie neaparat sa aibe proteine de origine animala in meniu.

quote:
orice, cu mare pofta: de ex daca fac friptura inmoaie paine in sosul/grasimea ramasa cica e "foarte buna". Ca sa nu mai zic de mancat slanina (ca in banat), etc.

pai soacramea nu-i din Banat si avea vreo 3 degete de grasime deasupra mancarii si unde era mai multa grasime, acolo era ea.
manamca asa de repede de zici ca numai apuca masa urmatoare. daca mancani cu ea la masa ramai nemancat daca nu tii ritmul.
acum vad ca are glicemia 150 si colesterolul a scazut la 280 ( de la 370-390 acum vreo 2 ani)
refuza in continuare sa fie atenta cu ce mananca. si aproape orice mananca ii vine inapoi, sau ii este rau rau rau. vomita, se deranjeaza la burta...

il trimit ca acum se trezeste una dintre maimute.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Roxi iti multumesc pentru empatie. Pe mine ma sperie si injectia de anestezie. asta de la o expeienta traumatizanta la ultima vizita la dentist cu o anestezie de tot rasul si alte mizerii.
Noki astept imbarbatari. Ne vedem joi, vorba cantecului, in parc?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

mirabilis, joy multumesc de raspunsuri si de sustinere.
Doamne ajuta sa nu fie cancer ceea ce se vede la pancreas si sa fie ceva tratabil sau macar tinubil in frau cu regim, tratament, etc. Faptul ca nu are simptomele respective (scadere in greutate, anorexie, dureri) ma incurajeaza dar stiti cum e... un cui in suflet mi-a intrat.

Noah, sa ma duc sa fac ceva de mancare pt Nati ca acusi se scoala.

Sper sa-mi regasesc entuziasmul sa-i sarbatorim ziua cu veselie.

Mergi la inceput

maria alexia, PINOSOL, draga. Sunt f bune si naturale. Nu te baga la Olynth ca contin efedrina si vai de inimiora mica a lui bb.
Apropos, am vrut sa te intreb, cum ti se spune acasa, maria sau alexia? Sunt faine amandoua, dar de curiozitate.
Tata de pilda o striga pe Iulia : Iulia-Maria. Parca am fi in telenovela. asta in conditiile in care noi am inceput sa ii zicem Lia...

Va dati seama ce chef de treaba am eu acum, dc stau numa' pe net....Maine vin parintii mei, macar sa le fac si eu ceva de mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by mirabilis
Maine vin parintii mei, macar sa le fac si eu ceva de mancare

Ceva dietetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LAVI multam de raspuns.
da tot am o curiozitate de muuuuuult de tot: ce faci tu de mancare in fiecare zi?? zi de zi de zi de zi....
ca spuneai ca-i faci zilnic de papa lui Nati si pt voi tot asa. da-mi si mie idei.spune-mi meniul vostru pe o saptamana, 2, 3....asta asa ca sa am si eu resstul anului ce pune in cosul zilnic.

MIRABILIS eu i-as cam spune lui Alex, Gabi. vaz ca socrumeu asa ii zice.
Cristi zice ca are 2 baieti: Gabone cu Vladone. ca sa numai zic ca vreau de fapt Eduard, pt ca-mi place fffff mult sa-i spun Ed. si atat

cand ma mai supar pe Vlad il strig Andrei. sau Vlad Andrei ca si-n telenovela.
ca sa numai zic cat incurc si ii spun lui Vlad Alex si viceversa.

si ce faci de mancare???????

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Clar, ceva dietetic...Tata vine cu mancare de acasa si spune ca la mine moare de foame. In caz ca manca mancare gatita de mine, haleste si cel putin o franzela. Si il intreaba mereu pe sotul meu unde a ascunde "cheile de la frigider", ca-s inadmisibil de slaba So..;.va inchipuiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Mirabilis mai dietetic decat o maslina desarata nu cred ca se poate...
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput