Colectia de toamna-iarna 2005 (163)
Raspunsuri - Pagina 21
miri__b spune:
neatza
n-am mai iesit aseara afara , mi-a pus Sorin o comedie romantica.a fost ok.Madau poti sa bagi un ochi la Real? e plina parcarea, voiam sa vin acu.
Ilenutza, condoleante
Ina, maama ce de stie Rachel.
Anda disparusi? dai petreceri pe undeva?
Mirela si David - 23.12.2005
madau spune:
Neata
Miri din ce vad eu parcarea e goala..oamenii intra si ies, nu cred ca e mare balamuc. Bine ar fi daca ai putea veni acum, pana in pranz, ca pe urma se mai aglomereaza. Aseara a fost nebunie iar, cozi pana afara
.
Ile condoleante!
Ina nici noi n-avem obiceiuri din astea "taranesti" cu sorbitul din castron, unde mai pui ca nici macar rude la tara n-avem sa zici ca a vazut acolo
..dar e asa fericita cand o las sa bea zeama de ciorba direct cu castronul
. Cu scoala e ok, azi ma duc sa vad de orar ca azi au inceput cursurile. In rest..felicitari ptr Rachelina, a mea e puturoasa rau, stie si face o groaza de chestii, dar numai cand vrea ea, si daca vrea ea. Nu vrea sa spuna cum o cheama, desi stie, nu vrea sa spuna poezii decat cand vrea ea, in schimb deseneaza peste tot. Picasso iese din ea
De luni sotul meu e in concediu asa ca probabil ca o sa ma vedeti mai rarutz pe aici, ca incepem alergatura dupa materiale si alte nebunii.
Va pup ca plec la IKEA..we placut!

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
proadelina spune:
Buna dimineata, dragele mele! Vin cu o veste buna, anume ca sora mea a nascut in aceasta dimineata o mandrete de fata de 3,200 kg si sunt bine, sanatoase amandoua. Sunt bucuroasa si emotionata in acelasi timp, pentru ca este prima nepotica a mea.
Maria_alexia - multumesc de
si iti ofer si eu la randul meu una 
Miha2006 - uite ca am mai intrat [:P]
Roxi, Ilenuta - condoleante!
Multa sanatate celor bolnavi!
Adelina si
Albert (16.11.2005)