Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (244)
Raspunsuri - Pagina 20
monica70 spune:
MARAKI imagineaza-ti cum am jucat eu asa cu tati (ca ghitza nu se baga)
Lipseau doar palmele
De fapt si mai si am jucat 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
http://dailymotion.alice.it/visited/search/traviata/video/xp7vr_verdi-traviata-choeur-bohemiens
abia acum i l-am aratat si ei si a mai vrut inca odata sa vada
asteryaro spune:
Bai Maraki, fata da' unde le gasesti??? Pe mine fazele de la nunti si cu copii mici/bebelusi ma termina, rad de ma sparg!!!
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
asteryaro spune:
Daca pun eu poze cu mine gravidaaaa.... ramaneti fara displayuri la pisiuri
. Si-acum ma minunez, ce sprintena mai eram. 34 de kile beeeyyyyy!!!
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
Giova spune:
Moni si eu cam capul mic, in comparatie cu ditamai spatele de culturist. acum ca am si ceva grasime pe el...durere cum arat. cand eram gravi...la fel.
Cristina lasa ca noi le platim daca se sparg. tu pune pozele.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
asteryaro spune:
Mai, ne apucara amintirile din timpul gravidelii... eu una sunt melancolica rau... a fost cea mai fericita si plina de implinire bucata de viata... si tot nu pot intelege ce-a patit baiatul meu la mine in burtica..........
Gio, regret, dar dropul meu are bazdaci in seara asta, nu-mi afiseaza pozele, Moni stie, a observat.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
anasebe spune:
BEE este in travaliu de zi noapte. Deci nu a mai apucat sa mearga la spital sa i-l provoace. Momentan rezista eroic, e internata, dar nu are pic de dilatatie. de abia sa muiat si scurtat colul. Doctorul nu ii va face cezariana pana nu se va dilata macar un pic. Ea zice ca maine sau poimaine de abia o sa nasca.
Asa ca faceti galerie fetelor, sa nasca BEE mai repede!
Giova spune:
Haide Bee
.
maine dim. sa speram ca avem vesti bune...uite ca razbvanel a decis sa vina cand a programat medicul!!!
Ana sa ne mai ti la curent.
Cristina ai pus 2 poze cu razvan, pe ale le-am vazut.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
I-am zis eu ca de SF.Dumitru va fi 

Diana a mancat struguri la greu acum ,asa ca nu ii mai putem da lapte.Asa zice husbandu'... Sau se poate? Ce sa fac?
GIO acum te tot confund cu Maraki
era sa iti raspund si mai devreme ,credeam ca scris ea,in ultimul moment am vazut diferenta
La mine e mov spre albastru 
bebeianfeb spune:
[url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109775'] scutec nou [/url]