Se poate face placinta cu mere necojite?
Raspunsuri - Pagina 3
ocebine spune:
Principe...nu se caramelizeaza, doar da o culoare superba merelor (aurie) si ingroasa zeama lasata (eu nu suport amidonul)...devine sirop, care atunci cind rastorni tortul, inmoaie blatul. Dar e bun rece-rece a doua zi.
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
principe spune:
La ce amidon te referi...reteta nu are amidon.???..doar cel continut de faina.
si cu zaharul caramelizat se formeaza sirop grosut,care apoi intra in blat cind il rastorni,...poate pina la urma este aceeasi chestie,cu sau fara zahar caramel...poate gustul un pic diferitsi culoarea in functie de cit de caramelizat este zaharul.
din cite stiu sunt si retete de dulceturi care au zaharul caramelizat.
am sa fac si eu versiunea ta...dar si cu mar inauntru.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
adriana spune:
Ah, ce de bunatati aicea..
Multumesc principe, pentru aluatul frantuz.. mi-a placut imprafuirea.. dar mai bine il iau de-a gata.. cand ajung acasa la mine in Romania, il fac pe ala complicatu'.. ehh.. sa mai traim pana atunci...
Pofta buna
principe spune:
adriana,
ai facut reteta "parafuita"???
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
ML spune:
Principe, am sa fac prajitura saptamana asta candva. Cu mar, n-as incerca cu altceva.
"Acolo unde canta cucu' si urla lupu'" (poze)
principe spune:
ML,
Dupa ce-ti epuizezi resursa de mere,incearca si cu morcov....este super bun.
spor la "prajitureala"!
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117