Piersicutze de iulie-august 2006 (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

vau imi vine sa cred de fetitia Lianei. De curand iesise in Libertatea cea mai frumoasa fetita a vipurilor. Cum e posibil la 2 ani sa aibe cancer, ce fel de si de la ce s-a declansat. Doamne daca mi-e groaza de ceva imi este groaza ca propriul meu copil ar putea muri vreodata. Ma ingrozeste gandul asta.

Nico merci mult. Nu stiu cum sa iti trimit pm. tie nu iti mai trebuie crema? ce face pitica? e mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Noi nu am descarcat de ceva tim fotografii dar am incercat cu unele mai vachi sa vad daca resusec!

http://image.lafemmebonita.com/c/u615536.png

Mergi la inceput

Capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Of ce veste trista.Doamne ajuta sa se faca Teo bine, eu am incredere in medicii de aici.In primavara am cunoscut un baietel din Bucuresti, caruia medicii romani nu i-au dat nici o sansa si de aici a plecat complet vindecat si este foarte bine.

Vazut piersicutul blondut

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

sabana trimite un mesaj de piersicutze catre: piersicutze cu nr tel si ma loghez eu dupa aceea
bianca pare mai bine...mai putini muci, dar mai nou a inceput sa tuseasca, mi-a crescut doza de nurofemn si mi-a zis sa ii dau metroclopramid inainte de masa..cu mare grija ca e fff periculos..cica ar fi contra vomei
a zis ca varsa din cauza racelii , ca simte ceva in gat si nu stie sa scoata
mi-a mai dat si ambroxol...
sper sa nbe facem bine peste weekend
bianca nu mai are nevoie de crema, pentru ca eu am dat-o de mnaxim 2 ori si i-a trecut. oricum mai am un recipient (au iesit 2 data trecuta si sunt intacte.)
o sa ii dai inainte de baie, o lasi cateva minute...nu mai stiu exact , dar sun pediatra....nu mi-a raspuns deocamdata si apoi o speli cu sampon. clatita bine si gata...e fata ca noua
nico

Mergi la inceput