Piersicutze de iulie-august 2006 (58)
Raspunsuri - Pagina 18
emiliapop spune:
Babee nasul infundat e una din neplacerile sarcinii da' ce te invat eu
,ca tu stii mai bine ca mine
!
Eu am ameliorat senzatia asta de nas infundat cu vase de apa puse pe calorifere in care pun cateva picaturi de inhalant din ala mentolat cu brad si ce o mai avea el acolo.
Auzi crezi ca ar fi geloasa Doamna C daca as spune ca si eu
de tine? ![]()
emilia
cu
23+ si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
martta spune:
Mada, super!!! Felicitari!
quote:
Originally posted by mada_mxm
daca am luat ceva antibiotic are oare ceva? Am luat niste amoxicilina ca eram tare racita si nu am crezut ca o sa reusim chiar din prima oare e ok? Nu am luat multe zile vreo 2-3 cred. Uff mai bine nu luam acuma regret.
Exact in situatia ta eram eu la Vlad. Am intrebat n-spe medici si in ciuda faptului ca toti ma asigurau ca nu sunt probleme, eu am fost putin ingrijorata toata sarcina. pana la urma, n-a fost nici o problema! Sunt sigura ca si la tine va fi la fel!
MADYN spune:
Mada 

felicitari! Sarcina usoara, nastere usoara si un bebe sanatos!
Mady
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
SARILLA spune:
Neata!
AM intrat sa va zic o veste trista..probabil ca multe dintre voi o stiti deja...fetita Lianei Stanciu, teodora, are cancer, la nici 2 anisori...:((((((
Nu mai sunt om de cand am aflat...nu imi inchipui cum se poate intampla asa ceva...bine ca vor reusi sa stranga banii..am inteles ca mai au 20000 de strans si gata...doar sa fie bine dupa operatie...
oooff....mi se pare ingrozitor...mi-am stricat complet buna dispozitie- si-asa subreda..
Piersicutze spune:
sabana baga un PM cu nr tau de tel, ca am adus crema 
azi cand trec pe langa rotiserie te sun sa iesi sa iei crema
nico
Piersicutze spune:
referitor la gemeni si eu am avut mari emotii, ca bunica mea a avut gemeni si cica sansele cele mai mari sunt la a doua generatie....
la control i-am zis dr inainte: sa imi spuneti ca e doar unul... si mi-a zis ca da e doar unul...DEOCAMDATA ![]()
nico
quote:
Originally posted by Cristina_Ioanaquote:
Originally posted by Muuh
Fetelor gemeni??? Pai Cristina - ioana si cu mine o sa ne tinem de ziduri in cazul ala ca nici o unghie nu mai apucam sa ne dam cu lac.
Ce imi place cand ne incingem aici la vorba.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Fetelor, lasati cioacele ca io am gemeni in familie...si sotul are...deci sanse maxime sa produc.....
Si-atunci Miruna sa ne vezi!
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
chiara.2005 spune:
Mada draga uite cum ne faci tu pe multe din cele ce nu am mai scris sa scriem din nou! Am intrat si eu sa te felicit!
Cu siguranta nu va mai amintiti de mine, nu scriam eu tare mult nici cand mai scriam. Dar de citit va citesc tot timpul. De multe ori am inceput sa scriu dar nu am avut timp sa termin asa ca am lasat-o balta.
Un mic rezumat despre puiutul meu Andrei: s-a intarcat singur pe la 8 luni jumate, ca eu lapte as mai fi avut (mai am si acum desi am facut tratamentul cu dostinex , aveti ceva sfaturi?), umbla de pe la 11 luni singur, are cei opt dintisori si ne chinuie in ultima vreme maselutele, mananca foarte bine, e sanatos si frumos(lumea de pe strada zice tot timpul ca e fetita...si ca urmare sotul meu vrea neaparat sa ii taiem buclitele dar eu nu sunt de acord :)
Sunt tare mandra de el, e un scump, un destept si e clar cel mai frumos si mai important luncru din viata mea.
Vedeti de ce nu vroiam sa scriu? ca de cate ori scriam ceva despre el era doar ca sa il laud
..nu pot face altfel.
Eu lucrez, Andrei sta cu mama mea in timp ce eu sunt la lucru. Ne mai auzim si pupam la telefon si in timpul zilei. va dat seama cam cum fug acasa cand il aud cum ma striga si pupa la telefon ![]()
Promit ca am sa revin cu un link catre cateva poze de ale lui.
Va pup pe toate ca imi sunteti tare tare dragi si promit sa intru si eu mai des sa scriu .
Si daca tot am scris am si o intrebare. vaccin antigripal le faceti micutilor? Am vazut ca este indicat de la 1 an, dar auzisem la TV un medic care spunea ca el totusi il recomanda doar de la 2 ani.
Chiara
Piersicutze spune:
mada 

sa fie intr-un ceas bun si sa ai sarcina usoara si bebel sanatos
nu pot sa cred ce repede am punctat 
nici eu nu ma asteptam s afi ramas ca m-am ferit dar asa a fost sa fie!!!
si chiar aveam un presentiment ca imi fusese rau de cateva ori si nu am vrut sa iau nici un medicament.....in subconstientul meu se formase ideaa ca ...daca...
babee ma repet - esti cea mai tare!!!
nico
Piersicutze spune:
mada nu mai pune la suflet comentariile familiei....ca nu ai ii cresc
iti spun din proprie experienta.... si la noi au fost...
dar sunt ai nostri si sa fim sanatosi.
stiu ca frumos era sa ii vezi cum sar in sus de bucurie dar...ne facem bebeii si pe urma sa vezi ce carieriste vom deveni....![]()
si eu sunt fff emnotionata si cam dau lacrimile din nimic, dr mi-a zis ca de la hormonii de sarcina 

lasa schiatul...gata l-ai ratat si anul asta
enjoy the process!!!!
nico
crissa71 spune:
Sarilla:este incredibil!!Sunt socata..aseara am aflat!Cum oare e posibil??!!!!!!...si cum or fi aflat?Cand s-a intamplat ca parca saptamana trecuta am vazut-o in direct la emisiunea ei!!E deja la Viena, operata(unde?),si-i mai trebuie inca una!!!Dumnezeule!!
Sa ne rugam pt. ei, si pt. noi....sa fim sanatosi!
Inca odata...se adevereste ca sanatatea e cel mai de pret lucru!!!
Ne auzim mai tarziu!!
Mada:Felicitari din toata inima!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!