Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (97)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

stati ca vin. nu va grabiti ca acu-l deschid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dianocico, nuuu, n-am inceput inca cu Pilates ...eu am un DVD cu Pilates, mult mai lung si mai faceam pe ala acu' vreo 2 luni sa tot fie, dar ar cam trebui sa incep si anume sa prestez, ca iar stagnez de o vreme (nici nu ma mir cu cate praji si junk food am la bord zilnic)...da' musai sa revin pe baricade...vad io cand ...Mai, chiar nu stiu ce au copiii astia...s-or fi inteles...aseara denis s-a trezit la 23.30 fresh, cu chef de joaca, chiote, sarituri, rasturnari si povesti...si a tinut-o asa pan' la 1.30 cand mie i s-a rupt filmu' si recunosc ca nu am mai stiut nimic de el pana la 8.00 dimineata oare s-o fi culcat si el la 1.30 cand mi s-a rupt mie filmu'??? ....deci, asadar si prin urmare: somn usor va doresc!!!

Oana cu Denis (19 dec 2006)
Slideshow
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!

va astept la capitolul 98

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Mamaana, nu ma pot abtine sa-ti spun ca efectiv, dar efectiv mi-a stat respiratia...mi-am dat sema ca de secunde bune nu mai respiram de emotie si incantare...bai dar sunt frumoooooooooooaaaaaaaaaaseeeeeee rau dar rau...si le-ai pus cercei de culori diferite sa le recunosti:)
Ce papau ele acolo si cine e mandretea care le hranea?

quote:
Originally posted by mamaana

am pus cateva poze de duminica aici. Isabelle e in mov iar Stephanie in alb cu mov.
Revin ca sunt nelinistite.

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput