Dianocico, nuuu, n-am inceput inca cu Pilates
...eu am un DVD cu Pilates, mult mai lung si mai faceam pe ala acu' vreo 2 luni sa tot fie, dar ar cam trebui sa incep si anume sa prestez, ca iar stagnez de o vreme (nici nu ma mir cu cate praji si junk food am la bord zilnic)...da' musai sa revin pe baricade...vad io cand
...Mai, chiar nu stiu ce au copiii astia...s-or fi inteles...aseara denis s-a trezit la 23.30 fresh, cu chef de joaca, chiote, sarituri, rasturnari si povesti...si a tinut-o asa pan' la 1.30 cand mie i s-a rupt filmu' si recunosc ca nu am mai stiut nimic de el pana la 8.00 dimineata oare s-o fi culcat si el la 1.30 cand mi s-a rupt mie filmu'??? ....deci, asadar si prin urmare: somn usor va doresc!!!
Oana cu Denis (19 dec 2006)
Slideshow
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Mamaana, nu ma pot abtine sa-ti spun ca efectiv, dar efectiv mi-a stat respiratia...mi-am dat sema ca de secunde bune nu mai respiram de emotie si incantare...bai dar sunt frumoooooooooooaaaaaaaaaaseeeeeee rau dar rau...si le-ai pus cercei de culori diferite sa le recunosti:)
Ce papau ele acolo si cine e mandretea care le hranea?
quote:
Originally posted by mamaana
am pus cateva poze de duminica aici. Isabelle e in mov iar Stephanie in alb cu mov.
Revin ca sunt nelinistite.
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)