este rubeola?

este rubeola? | Autor: monalac

Link direct la acest mesaj

sunt insarcinata in 6 saptamani si ieri am fost la o prietena care are o fetita de 6 luni.fetita era sub tratament cu augumentin,ca avusese febra si rosu in gat.din vb in vb,mamica fetitei imi spune ca fetitei i au iesit niste bubite pe piept si pe trunchi,iar ea banuieste ca e o alergie la antibiotic.eu m am gandit imediat la rubeola...n am stat mult,doar cateva minute...si n am tinut decat 1 minut fetita in brate,dar fara s o pup.credeti ca e posibil sa fie rubeola?azi am sunat o si mi a spus ca iritatia a disparut.mentionez ca n a avut pe fata si nici pe membre,iar febra a facut vreo 2 zile.eu am facut analiza pt rubeola si mi a iesit ca am facut inf in copilarie,dar am citit ca nu ti ofera imunitate pe viata....ce ziceti,are rost sa mi repet analiza?

Mami de Cris

Poze Cris

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Eu stiu ca vaccinul nu iti ofera imunitate pe viata dar daca ai avut boala da.Cel mai bine vorbeste cu doctorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Monalac, stai linistita!
Daca tie ti-au iesit Ac anti rubeola Tip Ig G pozitivi atunci riscul de a lua infectia nu exista pentru ca esti protejata de aceastia!
Asta inseamna ca esti imuna impotriva unei boli, ca ai Ac de tip Ig G impotriva bolii respective!

Mergi la inceput