Dolce TV...poate la altii!

Dolce TV...poate la altii! | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Imbiat de oferte generoase si scarbit de prestatia RCS, cumnatul meu m-a convins sa facem contract cu Dolce, derivata din Romtelecom. A dat telefon si a fost programat pentru o zi anume, sa vina meseriasii sa monteze palaria pe casa. N-au venit, nici telefon. I-a sunat el, tipa de la firma nu stia nimic, oricum l-a programat din nou. Tot n-au venit, nici telefon. A sunat din nou si a primit asigurari temeinice...dar n-au venit. Adica au venit, insa nu mai era nimeni acasa, trecuse destul timp si nu dadusera un telefon...
I-am spus ca e cazul sa renuntam, probabil ca fugim de ala cu coarne (RCS) si dam de ta-su (Dolce).
Dupa o saptamana l-au sunat pe cumnat si l-au convins sa le mai acorde o sansa. Au venit la timp, insa nu-si luasera scara cu ei...si trebuia sa se suie sa monteze farfuria mai sus. Drept care au spus ca vin a doua zi (adica a 5-a oara). Atunci cumnatu', calm din fire, le-a spus sa-si ia bagajele si i-a poftit afara din curte.
A fost sunat de la firma de o gagica care nu prea era lamurita de supararea noastra; ce era asa mare tragedie daca veneau a doua zi?
Tipa a fost norocoasa ca nu m-a prins pe mine la telefon, ca-i explicam eu (cu exemple...) cum e sa astepte de patru ori sa i se scoale lu' barabat-su si el sa o paseze pe a doua zi, ca ce-i mare tragedie ca se mai amana?
Am promis ca, in afara de faptul ca biata mea casuta nu va fi fericita cu Dolce niciodata, o sa mai spun si altora ce am patit eu, poate ca daca au de ales, se mai gandesc.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Mai Rufus mai, oricat de mult te apreciez eu pe tine , te rog sa facem o delimitare: neseriozitatea UNOR angajati nu inseamna automat ca Dolce este o optiune de evitat!

Nu am nici un interes sa-l laud, dar la mine au venit pe 30 decembrie anul trecut (a doua zi dupa strigare), mi-au montat "palaria" pe balconul de la ghena blocului si de atunci nu prea am ce sa le reprosez! (doar cand ploua, tuna si fulgere se "gripeaza" pt cateva secunde satelitul)

Pupici pt fetele tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Initial creeata de Rufus

Tipa a fost norocoasa ca nu m-a prins pe mine la telefon, ca-i explicam eu (cu exemple...) cum e sa astepte de patru ori sa i se scoale lu' barabat-su si el sa o paseze pe a doua zi, ca ce-i mare tragedie ca se mai amana?Am promis ca, in afara de faptul ca biata mea casuta nu va fi fericita cu Dolce niciodata, o sa mai spun si altora ce am patit eu, poate ca daca au de ales, se mai gandesc.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Iti inteleg frustrarea vizavi de neprofesionalismul respectivei companii...dar ce legatura are viata intima a femeii respective cu (potentiala) farfurie de pe casuta ta?

Asta intra la capitolul magarie...fara suparare. Si imi asum avertismentul daca il iau pe cocoasa.

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Si eu i-am sunat acum o luna.
De atunci am vorbit cu 7 operatoare: 5 mi-au zis ca termenul de instalare e de 14 zile si ca imi vor urgenta cererea, 2 mi-au zis ca termenul e de fapt de 30 zile.
La ei pe site apare clar ca se monteaza in 14 zile.

Sa vedem ... miine se fac si cele 30 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Si la RCS este la fel. Eu am asteptat 3 saptamani pana au binevoit sa vina sa monteze. Si ii sunam in fiecare zi, si ma amanau.
Iar cand au venit, au intarziat 5 ore fata de ora programata. Plus ca le-a luat aproape 6 ore sa monteze o antena. Desi antena au montat-o in 5 minute. Restul - 2 ore pana s-au hotarat unde anume sa monteze antena, inca 2 ore sa faca testele, si ..bineinteles, pauza.
Si mi-au cerut si 1 milion, desi instalarea era teorectic "gratis".
Asa ca este clar, nu au nici un fel de chef de munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cu Dolce am avut doua experiente total opuse.
La parintii mei in Buftea au venit si au instalat in 5(cinci) zile, mi s-a parut incredibil. Am sunat duminica la romtelecom, vineri aveau "farfuria" montata.
La socrii mei in Bucuresti a fost cum zice Rufus, intarzieri, telefoane, amanari. S-au mobilizat in sfarsit dupa ce le-a trimis un mail de i-a facut de rahat. N-am idee de ce mailul a fost mai "mobilizant" pentru ei, poate or fi monitorizate, habar n-am.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Noi sambata am facut contract pentru Dolce si marti il aveam deja instalat.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si eu vreau sa imi bag Dolce si bine ca am aflat de la voi cum sta treaba ca sa stiu cum sa pun problema,nu de alta dar eu nu am tot timpul din lume ca sa stau sa ii astept pe ei cu farfuria.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by irinai

si i-ai dat? te rog spune-mi ca nu...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si noi am facut cerere (pe care au si inregistrat-o) la Dolce, sa vina sa ne monteze farfuria si restul acareturilor, dar ... nada so far ! Am asteptat in liniste si pace trecerea celor paishpe zile regulamentare, dar pina acum nu a aparut nimeni ! Vad ca nu sintem singurii in situatia asta !
Si cum neica ?? Au cerut bani de instalare ? Pai nu zic ca e gratis pentru abonatii romtelecom ?? (Au eliberat si chitanta pentru banii luati, hehehe ??)
Acum, tovii au spus ca asteptarea poate dura si mai putin de 14 zile, depinde daca au sau nu echipe de montare in zona ... se pare ca NU au, devreme ce nu ne-a vizitat nimeni.
Acum mai am si eu o intrebare pentru cei care au deja Dolce acasa - cum este emisia ? Buna ? Ma refer la calitatea imaginilor receptionate ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by irinai

si i-ai dat? te rog spune-mi ca nu...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Bineinteles ca i-am dat...dupa atata "munca"

Mergi la inceput