lapte de vaca sau nu?
Raspunsuri - Pagina 2
Laura Takacs spune:
Dana, vin si eu cu o parere. Eu i-am dat la al meu lapte de vaca pe la 11 luni, dar i-am facut formula cu el la inceput, jumate apa jumate lapte, apoi treptat i-am facut-o numai cu lapte, si intr-un final i-am dat lapte "gol". Evident si mie mi-a spus pediatra sa nu-i dau lapte decat dupa 1 an, dar asta-i moda americana. Eu am crescut in Ro si stiu ca se poate si altfel (de la 4 luni cu lapte de vaca si n-am patit nimic, ca de altfel multi alti copii).
danab spune:
quote:
Originally posted by Alina
Draga Dana,
ati incercat laptele Hipp3(dupa 8 luni)cu arome de vanilie sau mar?
Poate il pacaliti asa sau cu niste cereale in laptele praf.
Pupici multi lui Mihaita!
Alina
Draga Alina,
Aici nu gasesc decat cateva produse autohtone de lapte praf( Hipp, Milumil nu se gasesc aici).Poate daca ar avea alt gust i-ar placea, nu mai stiu ce sa zic.La fel si cerealele, pentru varsta lui se gasesc doar doua sortimente-si astea tot autohtone
Va pup cu drag si o
de la Mihai pentru Marie.
Ela-Z spune:
Eu i-am introdus laptele de vaca dupa 10 luni si treptat amestecat cu milumil 2, l-a acceptat, dar problema este ca nu il satura la fel ca cel praf, adica i se face foame
f. repede daca are si lapte de vaca in biberon si asta chiar daca ii pun cereale. Al meu bea f. mult lapte, chiar imi fac griji deoarece il prefera in locul altor alimente si ajunge sa bea, daca ar fi numai dupa el, chiar la un litru pe zi.
Ela si
Octavian
ginutaC spune:
Eu i-am dat Ralucai lapte de vaca cind avea 6 luni.Bineinteles ca am facut trecerea treptat.La inceput un sfet lapte de vaca+rei sferturi lapte praf,apoi jumatate-jumatate....Si pot sa spun ca i-a placut mai mult decit laptele praf.Si am introdus laptele de vaca la recomandarea unui medic pediatru.Medicul a zis sa i-l fac cu ceai de musetel daca e constipata,sau cu mucilagiu de orez daca are mai multe scaune pe zi,eu insa i l-am facut cu lapte praf,apoi i l-am dat si simplu si cu cereale si nu a avut nimic.
Acum parerile sint impartite.Si noi la rindul nostru am fost crescuti tot cu lapte de vaca.
arabella spune:
angelo de la 10 luni numai lapte de vaca(grasime 3,25%),iar cum ia dat de gust nu a mai vrut laptele praf;acum bea cam 800ml-1l/zi(21luni)
arabella & angelo
Alina spune:
Draga Dana,
daca vrei,eu poti sa-ti trimit cutii cu cereale;aici se gasesc tot felul,noi am probat mai multe dar Marie le minca doar pe cele de la Hipp.
Sincer,eu am probat si mi se par la fel dar copilasii astia au niste gusturi...
Si eu i-am dat lapte de vaca dupa un an dar nu i-a placut,asa cam am mai asteptat o luna,si inca una...dupa 3 luni de asteptari si incercari,bea si ea lapte de vaca,cam 350-400 ml/zi dar ii mai dau si iaurturi,brinza de vaci,cascaval si cred ca e suficient.

lui Mihaita de la Marie!
Cu drag,
Alina
danab spune:
Draga Alina,
Iti multumim tare mult pentru bunele tale intentii dar o prietena de aici merge in Germania in acest weekend si am sa o rog pe ea sa-mi cumpere.Ea are acasa "milubrei"-habar n-am cum se scrie-si-mi da sa incerc mai intai.Am sa o rog sa-mi cumpere si Hipp.
Cu drag, Dana & Mihai