Colectia de toamna-iarna 2005 (161)
Raspunsuri - Pagina 20
Noki_Lara spune:
Delia, bad news cu Anna.
Sanatate multa de tot si sa se faca repede bine. Dar si good news cu somnicul floricicii.
Cuscra Xandra, ai fost pana la rma la Targ? Cev ainteresant? Si ieftin?![]()
Ma pregatesc sa merg la gradi sa vad cu cat ma procopsesc din bani. Tineti-mi pumnii!
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
xandra28 spune:
sanatate multa printesei anna! ![]()
cuscra noki, fusei la targ, ofertele in tara de sarbatori sunt nejustificat de scumpe!
in schimb, ca de obicei, oferte bune pe austria, si viena, si ski, chiar ok... oferte bune de ski chiar si in italia si elvetia.
mai studiez.... dar cred ca m-am hotarat: revelionul in tara, si mai apoi, prin ian-feb, o mini-vacanta la copenhaga. acum am lasat parisul, mi s-a pus pata pe copenhaga! ![]()
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
Hildegard spune:
Catutza, pai am scris ca mi s-a aprobat concediul fara plata timp de 1 an, dar n-a bagat nimeni in seama![]()
Am niste trandafiri portocalii facuti si trebuie sa le fac un tort acolo....am promis.
E friggg afara. N-am mai iesit afara cam demult ca am tot fost cu problme si pe frigul ala nu ma incumet...ca incapa mai avem muci, cand si cand.
Anda,chiar asa te-ai ametit pe blogul meu?
Ma bucur ca-ti place![floare]
Blogul este inca in cosntructie, trebuie sa-mi imbogatesc portofoliul
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 11 luni)
Noki_Lara spune:
Dedcatie pentru mamicile din coletie si bebelacii aferenti...www.youtube.com/watch?v=vSvrf84UjFg" target="_blank">melodia mea preferata Io zic ca e de-aia de-ti creste moralul!
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
miri__b spune:
Noki esti la curent cu ultimul trend! bati discotecile ?aia ma fac sa incerc iarasi coarda cu toate ca e dureros ptr mine
noi am stat vreo ora afara, am testat ghetele noi, nu-mi vine sa cred ca la cate balti a luat nu erau uzi ciorapii!
Mirela si David - 23.12.2005
madau spune:
Hello
Io sunt in plin smotru azi, am de spalat si facut curatnie cat ptr 3 case, ptr ca in we am "prestat" reparatii la glafuri si acum e o tona de praf peste tot

Lavi, Noki n-am gresit cu nimic, la ora 10 am plecatd e acolo si la ora 18.45 am intrat in casa...a fost horror, bara la bara, efectiv am crezut ca nu mai ajungem. Noroc cu Miruna ca nu face galagie in masina, altfel cred ca imi taiam gatul. 
Tania sanatate mult micutei!
Noki din nou...mersi ptr poze

Feli cum a fost la nunta, ai inghetat?
Afara nu iesim azi, mai incolo trebuie sa bagam o tura de CORA, ca avem frigiderul gol...apropo de cumparaturi sunt tare tare happy ca pe 25 se deschide hypermarket REAL chiar vizavi de blocul meu
. Macar atat, ca ne-au zapacit toata vara, zi-lumina cu bocanituri si macarale![]()
Hotelul Alpin...foarte frumos, gradinita pe care o au acolo merita din plin. Mai ales ca vineri seara a plouat, asa n-am avut grija Mirunei. A amortizat la greu toboganele si cariocile si legourile de pe acolo
. Vi-l recomand, mie mi-a placut tare-tare mult
Fug la smotru..mai revin
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
joy04 spune:
neata.
MIRABILIS sarumana mult de sfaturi. o sa vedem ce putem face, eu si prietena mea. totul e cum spui si tu, de schimbarea mentalitatilor.
FELI distractie placuta. si sa dantuiesti ca sa te incalzesti. ![]()
HILDE sa stii ca-mi vine sa fac un drum pana la tine pt un tort. de care o fi, numai sa fie.
GANDACEL ai dreptate cu greutatea baietelului, eu luasem de reper greutatea lui Vlad la aceeeasi varsta.
sidin ce stiu eu, fierul este mai bine absorbit in organism de copii nascuti natural decat de cei cu formula.
fetelor, acest mesaj este inceput de sambata si trimis azi.
numai fac fata, plus ca am gasit ceva de lucru acasa si incercam - mai mult cristi deocamdata - sa mai facem si cate ceva la calc.
va puuuuuuuuuuuuup
Joy
de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
camelia_daniela spune:
Joy, bafta cu lucrul acasa !
Baietii sunt bine?
Hilde, de ieri incerc sa-ti spun .... torul ala masinuta arata demential
! Duamna, da' ai talent, nu gluma!
In ce forma l-ai facut sau cum ai reusit sa-l modelezi asa?
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
miha2006 spune:
...mai la noi e o vreme ff rece si bate un vant de te ia nu alta...
Ripley vesti proaste despre micuta Anna, sa speram ca ajung repede acasa. Anna ta cum e? Ce fericita trebuie sa fii cu fete cucuiete... spatele tau e mai bine? Ma bucur ca e cumintica Iris, conteaza muuult pt tine sa dormi 5-6 ore legate. Pup fetele cuminti
Noi in wik am fost la Petrosani si am lasat-o pe iulia acolo pt o saptamana. Mai am mancat un frig ca-n mijlocul iernii si bineinteles ca dum dimineata ningea de mama focului, tot alb afara iar pe la amiaz a inceput sa ploua... va dati seama ce era afara..brrrrr. Partea frumoasa a fost ca am vazut-o pe Iulia ce incantata a fost de zapada, nu-si mai lua ochii de pe geam, "mami, Mos Caciun adus apada", "iece. apada mami, iece"... a trebuit s-o scot si afara putin ca nu am avut pace cu ea si nu mai vreia sa plece de langa o banca pana nu ia toata zapada.
Hilde am si eu o intrebare pt tine, sper sa ai timp sa ma indrumi, e vorba despre un sfat in ale torturilor... dar sa nu deranjam fetele putem vb pe mess ID-ul meu miha112206, multam'.
CAMI vazut si eu filmuletele cu Dariuca... e totala, asa e si iulia, vorbeste non-stop, ar fii interesant sa le vedem pe amandoua cum se inteleg
.
MIHA SI IULIA BUBULINA (22.11.2005)
mirabilis spune:
Buna fetelor. Nu am intrat cu vesti bune...Noaptea asta Iulia mi-a facut o criza de laringita asa cum scrie la carte, de m-am panicat. Cu stridor (un sunet pe care il face cand nu poate sa traga aer in piept) si cu tuse latratoare (iarasi, dc o auzi, nu o mai uiti). Groaaznic. Nu m-am gandit ca o sa aud asa ceva la copilul meu. Mai ales ca inainte de 3 noaptea nu a avut nici un simptom. Am plecat repede la spital, unde nu am facut mare lucru. Si acum ca totul sa fie frumos, face febra. Bine, mucii si alte alea nici nu mai conteaza. Cica e epidemie de laringita. Si eu vreau sa o dau la gradinita! 
Insa nu prea am de ales...
Pupici si sanatate tuturor bolnaviorilor.