Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (241)
Raspunsuri - Pagina 17
T_Ioana spune:
quote:
Originally posted by d_melli
Ioanaaaa tu ce mai zici? Ca eu nu mai zic nimic ca o tai acasa in 20 de minute...ca noi nu avem zile scurte
Fata, ce sa zic, sunt necajita ca fi-miu inca tuseste desi dr de familie mi-a spus ca e normal sa mai tuseasca si sa expectoreze
.A, voiam sa-ti zic de maisna de spalat: eu am Philips-Whirpool cred ca are cel putin 12 ani si spala beton, n-am avut nici o problema cu ea, e minunata. Dar din astea de ultima generatie am inteles ca Electrolux sunt masini bune, cam scumpe dar cel putin nu te lasa la greu...............din auzite, repet!!!!
Ai aflat ceva, fuge Marian diseara din cantonament
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1 www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2 "Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
d_melli spune:
Anda fugi si vezi ce e cu baiatul.
Ioana tusea nu dispare asa repede doar daca ai bagheta magica...iar de masina ai incurcat borcanele...mie nu im trebuie in secolul asta ca nu stiu exact dc pot sa imi iau cotet.
Nu fuge Marian ca nu are cum...asa ca distractie la maxin...fara sarbatorit...cool.
T_Ioana spune:
Irino, chiar ca am incurcat borcanele, Ralu zicea de masina de spalat
.......
Oare il primeste la cresa pe fi-miu daca tuseste inca![]()
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
andiaroro spune:
Eu sunt.....
in geva. Nici ieri si nici azi nu ne-am putut deplasa de acasa ca nu circula nimic si in rest sunt numai ambuteiaje.....Asta e! muncim de acasa. dar, sincer, preferam de la serviciu. Cum nu stiu ce are internetul ca nu vrea deloc sa fim conectati amndoi in ac timp, muncim in altenata, deci nici pe aici nu am avut cum citit ceva. Noroc ca functioneaza cresa si macar
am scapat de Alex....
ana si alexandre (17.02.2006)
monica70 spune:
DANA nu stiu de ce-s asa,eu chiar am observat ca nici la alea vechi nu aveai sunet,dar am creut ca asa e aparatul tau,parca Dana Ene mai avea aparat ce filma ,dar era fara sunet.Eventual poti face alt cont de drop si incerci inca odata acolo.
CRISTINA ma bucur ca ati reusit sa o zbughitzi acasa,hai ca aici va recuperati mai repede amandoi!Asteptam vesti!
RALU acum alta belea si cu voi
Pusi sa ii treaca repede,parca ea a mai avut si altadata infectie urinara,nu? In afara de usturime,mai avea simptome?
Aia cu invatamantul de scurta durata o fi la astia ce absolvesc acum,da' io am facut 5 ani,cum naiba sa fie de scurta durata? 
Va zic eu ca la 3 firme de italieni am lucrat si puteam si diploma de debarasat gunoaie sa am,ca nu i-ar fi interesat
Nu mi-a cerut niciunul macar de curiozitate diploma.I-a interesat sa conduc compartimentul contabil cum trebuie,sa n-aiba probleme cu finantele si sa ii scutesc de toate trebusoarele administrative.
Mai stiu eu pe una care toata faculta (stiinte economice) s-a kk-rit sa ia doar note de 10,la fel la licenta,a facut master etc. si tot trei de-un leu si-a gasit servicii.Am tot incercat sa ii explic ca pe un angajator il intereseaza in primul rand sa stii ceva,nu sa ai note,dar nu m-a ascultat ... I-am zis ca in timpul cat s-a stresat cu notele si masterul,mai bine se angaja cu 2 h pe zi la orice kk de firma sa faca conta primara,ca aia mai bine da in CV in domeniul asta.Niettt ... ea a vrut masterat... acum lucreaza la pavilionul unde se desfasoara targuri in Arad,pe un salariu de kk-o (o treime cata al meu) si lucreaza inclusiv sambata,duminica si dupamiaza
si se tot miorlaie.Inainte a lucrat controlor de calitate la o firma si era tot pe drum toata ziua spre diverse localitati,de-aia s-a carat.Unde nu-i cap,vai de picioare ...
Asta e,poate la stat conteaza o hartie,dar la privat in nici un caz.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Giova spune:
Anda weekend fain si fara surprize neplacute.
Ioana nu stiu ce sa zic, la particular ii primeste, chiar si cu tratament, daca e apt pt. colectivitate.
Irina nasol ca va chefuiti fara sarbatorit. nu puteti amana cheful?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
OFF ANDA,acm vazui,bine macar ca e We si veti fi cu el 
IRINA distractuie placuta ... sper a iasa!
Giova spune:
Moni nici chiar asa...pai cum sa ma angajez ca si contabil si eu nu am faculta? nu am tangente cu asta?
poti sa fi un bun conducator si organizator, dar trebuie sa ai studiile universitare pt. posturi pe masura.
Normal ca nici noua nu ne-aiu cerut diplomele, dar nu cred ca s-ar baga nimeni sa zica ca e avocat si sa nu fi facut dreptul.
Nici mie nu mi-ar conveni sa zica ca am studii de scurta durata, doar am facut 4 ani. si cei ca s0a schimbat tot acum...n-au decat sa le zica la cei de anul asta.
Ana naspa cu greva asta....dar la ce e greva? la mijl. de transport sau ce?
Marco baleste la greu si roade toate cablurile. l-am controlat in guritza si nimic....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Ingrid S spune:
Danast, incearca programul Quick Time. Il descarci de pe net.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
Pai evident ca trebuie sa ai diploma,dar era unn exemplu cum nu se streseaza sa iti vada notele de pe diploma sau ceva suplimente tip master,ca nici diploma n-au cerut-o la vizionare.