Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (42)
Raspunsuri - Pagina 16
ioanaradu spune:
mommi sunt niste scutece made in italia. firma este fippy. depozitul este in bucuresti si sunt la pret mai bun ca altele si mai bune ca nu strang bebeii de copane si nu se mai irita. dezavantajul este ca nu se stie pe unde la distribuie si dupa cum a zis coolutz, se pare ca ajung in magazine cu un pret muuuult mai mare.
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Sori1980 spune:
Loradin, prietena ta rau face ca isi umfla fetita cu pompa. Eu am o amica al carui baietel e mai dolofan la 5 luni. A papat numai tzitzic pana acum, dar asimila tot. Pediatrul l-a pus la regim, alaptat la 4 ore, sa ii tina greutatea sub control, pt ca e risc de obezitate mai tarziu. Pe de alta parte, nu va sfatuiesc sa folositi microunda, aici scrie peste tot sa nu dam la copil mancaruri puse la microunde pt ca isi pierd proprietatile nutritive. In Canada se recomanda in loc de fierbere, prepararea legumelor si fructelor la aburi. E f. usor si raman gustoase si nutritive. Eu asa i le fac Alexiei.
Karla, Val, si eu am un nodul de pe la 20 de ani. SI mie mi-a zis dr. ca s-ar putea sa treaca de la alaptat, dar n-a trecut. Am facut investigatii multe si toti mi-au spus ca e un chist cu lichid de la o dereglare hormonala, e f. comun, si sa nu imi fac griji ca nu e cancerigen. Daca ma deranjeaza se poate face punctie, dar mie mi-e frica.
Ane2200, eu in locul tau as schimba pediatrul, cum sa dai la copil crema de albus crud si amidon... doamne iarta-ma. Tot tu ziceai de antibiotic preventiv? n-am cuvinte...
Noi am pus ieri Alexiei cercelusi, la sfatul pediatrei am asteptat pana la 6 luni, dupa care am fost la mall ieri la un spa si i-a facut gaurele. A scancit exact 5 secunde, dupa care a inceput sa rada, pt ca toate coafezele de pe acolo o admirau si vorbeau la ea :). I-au facut ambele gaurele odata cu doua pistoale speciale, a fost f. rapid si usor. Asa ca in sfarsit avem si noi o domnisoara cu cercelusi :). Nu spun ca aseara a ras si a vorbit cu taica-su in continuu, era tare vesela.
Apropos de somn, noi i-am facut Alexiei 'educatie', am 'ferberizat-o', cine a vazut "meet the fockers" stie ce inseamna :). Adica dupa ce ii facem tabietul de seara, baita, masaj, tztzic la discretie, o punem in patut si o lasam cu jucariile pana adoarme, iar noaptea, mi-a spus dr. sa nu ii mai dau tzitzi ca n-are nevoie, si de aia ne trezea, ajunsese de vreo luna incoace, parca manca mai bine noaptea decat ziua. Zis si facut, i-am pus suzeta, fara tzitzic intre 11 noaptea si 6 dimineata, a fost mai greu prima noapte, dar acum Alexia doarme din nou toata noaptea.
Pupici si o zi buna va dorim,
Sori1980 si Alexia 6 luni
Laina spune:

am obosit sa-i tin mainile afara din gura!!!! si le suge de zici ca n-a mancat de un secol, frate! si baleeeeste..... Da cu cele maini in gura chiar ca ma dispera, daca vine cineva la noi zice ca-mi tin copilu'flamand, saracu'!!!!!! ![]()
iunita spune:
laina, lasa fata in pace , ce aicu ea... o manca si pe ea pe la gingii..
alyanne uitai sa iti urez sanatate pentru bebei. cum dumnezeu a reusit sa faca otita? are legatura cu raceala anterioara? sau e bonus?
si da, am obs ca atomicii nostri se aseamana. da' nu-s de acor cu tine sa ii prezentam ca strengarii tai imi zapacesc mandrutza..vine cu inima paf in doua ...sauuu... ii ia pe amandoi si sa vezi atunci scandal. stai sa mai fac una si ii arvunesc.
roxanici da, era acelasi sufleu, repostat pt o mamicuta care nu l-a notat deci vaca ta sta bine in grajd.ar fi misto sa ne vedem pe 27 da nu vezi ce vreme ordinara? nu poti sa faci planuri de azi pe maine darbarem asa de lungi.
fetili, mi-am facut dusmani, daca ma mananca undeva...deci nu ma mai laudati ca uite ca pot sa fac si prostii.
si sa va mai zic o perla de-a mea ( ca sa fiu draguta, ca e gafaa in toata regula)
discutie cu o mamica sincer ingrijorata si care saraca avea si dreptate.(si care alapta)
- am avut pb cu bebe, a vomitat de la cereale, branzica.. in final medicul mi-a zis ca e alergie la proteina din lapte de vaca. asa ca a trebuit sa i-o scot din alimentati si si din alimentatia mea.
io, o dobitoaca fara egal, ma uit lung...in mintea mea ce era: lapte, lactoza, ea alapta...io nu pricepeam cum adica sa scoata proteina(in capu meu prost era tot una cu lactoza..) si culmea, ii si zic:
- pai daca alaptezi, cum faci? nu ii mai dai san?
- nu, pai numai branzica, cerealele cu lapte si iaurtul i le scot. si nici eu nu mai consum lactate.
eu o tin pe mea pana ama dumiresc ca sunt vraiste. saraca fata, doar ca n-am facut-o VACA!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
ioanaradu spune:
iunita 

mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
coolutz spune:
am pus poze de la intalnirea cu ddana de marti, incepand de aici
,
andrea si andrei(6april2007)
gabi78 spune:
Buna fetelor!
Sa nu va fie cu suparare ca si eu am reactionat la fel ca voi, dar eu daca nu am timp sa raspund in timp ce citesc atunci cind termin de citit raspun asa in mare si la ce mi-a ramas in cap si gata. Eu citesc si bag si clik dreapta sa vad pozele... si tot asa..dar citind mai departe mesajele de multe ori cind vad poza uit al cui copil e
si nu e cu intentie pe bune!
Uite acum de ex a, citit vreo 10 pag si tot ce pot sa spun e ca mi-au dat lacrimile cind am vazut bebe mic de 4 zile (parca?!) si mi-am amintit ca sunt mici si cuminti si noi panicate de mama-mama.
Va pup pe toate fetelor!
Nu va suparati si nu va mai faceti bagajelul. Sau stiti ceva... daca va faceti bagajelul...unde va duceti? Ca sa venim si noi!
Asa cum spunea Martutza odata..macar o data pe sapt intrati si spuneti ...e OK! Suntem bine!..De fapt si de drept ceea ce Martutza a scris atunci mi s-a parut cel mai frumos lucru posibil... cum se ingrijoreaza ea pt fiecare dintre noi. E drept ca are si memorie bune!
Din nou pupici1
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
iunita spune:
copilu doamre si io frec tziparu..ce sa-i faci...
iaca citat din "totul se intampla pana la 6 ani"
În jurul vârstei de sase luni, copilul începe sa; manifeste ceea ce numim “teama de noutate”. În timpul primelor sase luni de viata; copilul si-a format o idee clara; despre ceea ce îi este familiar, despre chipuri si oameni. De acum constiinta lui este destul de dezvoltata; încât sa; faca; diferenta între lucrurile care îi sunt familiare si cele care îi sunt necunoscute. Trebuie actionat progresiv pentru a pune copilul în contact, la aceasta; vârsta;, cu o persoana; pe care nu o cunoaste înca;. Nu îl puneti dintr-o data; în fata unei situatii noi. Daca; prezenta;rile îl sperie sau îl fac sa; plânga;, copilul va; spune ca; îi este teama;. La;sati-i timp
e super misto scrisa cartea.
cat despre mama martutza da mai nene, are un neuron gigant fata asta. o
pe aceasta cale siii... sa stii martutzul ca facui dovlecei d'aia umpluti da, pe bune, bagati la cuptor, treaba meserie.. fi facui 3 jumatati cam la 15 cm asa.. a ras tot - cam 180 g de piure subtirel ..si mai vroia, asa ca deh, am bagat iaurt la completare.
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
Amma23 spune:
Coolutz,Ddana am vazut pozele.Super, ce copii mandrii aveti, pupe mama pe ei.Si mamele la fel . Iar m-am ofticat ca inca un prunc merge in 4 labe si se ridica la pat, da' nu mai zic nimic.
Si...in Alba ce-ai catat?Vreau si ioooooooooo!

Ama si Lucas 12 Martie 2007
diana_jors spune:
Am intrat din nou pe fuga, acuma pun o comanda la bebelusul tau . ro, si vroiam sa va spun sa va uitati acolo la Articole de servit masa, gasiti si shmecheria de mancat fructe, si tot felul de bavetici, si cana cu pai...
Revin ![]()
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)