Lenjerie intima pt. gravidutze
Dragi mamici,
Eu sunt inca mititel, dar vreau sa stiu dc. lui mami nu i-ar fi mai bine, cand voi creste mai maricut si voi topai in burtica, sa poarte niste chilotzei care sa sustina burtica si pe mine, adica!
Bb - 11 saptamani
P.S si cam unde sa-i gasim?(in Bucuresti)
Raspunsuri
dpintilie spune:
http://reclama/produse.php?categorie=Lenjerie+intima+Attesa
Firma e in Bucuresti si livreaza gratuit acolo.
Sunt o gramada de lucruri faine pentru gravide si bb-lusi.
dpintilie spune:
http://reclama/produse.php?categorie=Lenjerie+intima+Attesa
Firma e in Bucuresti si livreaza gratuit acolo.
Sunt o gramada de lucruri faine pentru gravide si bb-lusi.
Flower spune:
Vezi pe bebelusultau.ro. Mie mi se par cam scumpe ( chiar daca sunt italienesti , de firma ). Ca sa dau cateva sute de mii pe o pereche de chiloti gen burtiera...nu stiu , pentru mine ar fi prea scumpi.
Poate te ajuta mai mult fetele din Bucuresti , cu alte surse , mai umane !
Sanatate si sarcina usoara !
PS : Pana sa raspund eu vad ca mi-a luat-o Danutza inainte !
aramona spune:
Multumesc mult, fetelor, am intrat si eu pe acest site, insa poate totusi exista si ceva mai "subtirele" la pret???
Nu ca cei prenatali cu sustinere de aproape 1,2 mil ar fi cam scumpi dar totusi...
Pupici, Ra
dpintilie spune:
Si pe mine ma tentau chilotii aia da..sunt totusi cam scumpi. Cred ca ceilalti, fara suport sunt un pic mai accesibili. Imi trebuie,mai ales la iarna cand trebuie sa ma protejez de frig, si burta va fi mare, mare.
Anny spune:
Vedeti ca exista si chiloti obisnuiti dintr-un material elastic (fibra de nu stiu care.......). Eu am gasit in Unirea, la 150.000 si mai gasiti si prin Cocor. Pretul variaza in functie de firma (150 - 350.000)
Nu sunt din aia de sustinere, dar mi se par foarte buni si pretul este accesibil. Cu toate acestea, cand ii vad asa intinsi pe burta......sunt deprimanti....asa ca ii pastrez pentru spital. Si tot din aia obisnuiti port, mai ales ca e vara si e foarte cald.
Daca va simtiti bine in aia obisnuiti nu cred ca merita investitia.
Iar la sutiene, am fost nevoita sa le schimb pentru ca am crescut . Mi-am luat de bumbac, fara sarme (de la Jolidon).
Stiu ca pe urma nu le voi mai purta, de asta nu am dat bani pe lucruri scumpe.
Freia spune:
eu mi-am doar o centura prenatala ca cea de pe situl amintit inainte dar mai ieftin decat la ei ... daca ai nevoie iti spun magazinul, iar in rest am folosit numai tanga cu conditia sa fie sub buric inaltimea acestora. Nu am avut probleme pana acum... Iar la hainute de la Attesa... mi-am luat cateva dar am data o caruta de bani.. mi-am facut damblaua dar le voi purta si dupa ce nasc - cu exceptia unor pantaloni de blug trei sferturi care trebuie modificat
aramona spune:
Fetelor, multumesc mult de mesaje, deocamdata pt. mine am intrebat cu titlu informativ, insa sora mea este deja in 5 luni si m-a intrebat pe mine,iar eu nu am stiut ce sa-i spun!
Freia, dc. poti sa-mi spui de unde ai luat pe cei tip centura, ar fi minunat!
Va pup pe toate,
Ra - 11 saptamani
Freia spune:
de la sf gheorghe , unde intorc tramvaiele ... e un magazin cu haine pt gravide (fostul magazin cabana).. nu arata extraordinar pe dinafara dar gasesti centura la un pret mai mic decat in restul bucurestiului. Valabil si pt sutienul de alaptat. Nu l-am gasit mai ieftin decat acolo la nici un magazin.
daca mai ai nevoie de indicatii zi-mi si incerc sa fiu mai explicita.
Chanty spune:
Are rost sa porti centura prenatala? O sa caut si eu daca merita! miine bat magazinele de gravide!