Mary al meu se trezeste la 7.30, maxim 8.15. Teoretic poti parca la locul tau ca Real are parcare proprie.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Norina imi pare rau sa aud ca ai patit asta cu sotul tau...oricum bine ca nu a fost ce era mai rau...multa sanatate si rabdare!
Ioana tu esti cam rasfatata de mama...de soacra...sa vedeti in ce stare de disperare am ajuns...mi-as dori sa ne viziteze soacra
...unde-s vremurile alea cand eram acasa si ieseam seara in oras sa cinam de cateva ori pe saptamana??
Miflore e tare Ana cu piticii!!
daca te simpti mai bine pe mine m-a trezit Noelia azinoapte la ora 2 ca vrea sa faca kk...apoi s-ar fi uitat la tv
Antonia traiasca painea cu unt si miere!!!
hai ca mi-ai dat o idee de mic dejun ca eram cam in pana .
Mary ce tare e soacra-ta cu studiatul "problemei" sper sa nu te superi dar chiar m-ai facut sa rad![]()
Mary, lasa ca ne intilnim cind vii
.
Antonia, felicitari pentru 11
. Am citit la alt topic ce bine ia in greutate Sa. Din pacate raionul de jucarii e la intrare pe dreapta, si sotul nu a avut rabdare sa stam sa-l studiem cu atentie. Dar am vazut jocuri pe care nu le-am vazut in alte parti - de exemplu puzzleuri de lemn. Acum ca stau sa ma gindesc imi pare rau ca nu am luat macar unul; trebuie sa mai dau o raita
.
kid, eu lucrez la o companie germana (4k angajati), si sotul meu la alta (40k angajati), si de cind avem aceste joburi credem ca rigurozitatea germana e doar o poveste de adormit copiii
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei